Dobrý deň,
Moja priatelka má takyto problem, ma macbook a ak chce pouzit 3D efetky tak jej tam vyskoči tato hlaška.
"some of your 3D settings have been disabled because they depend on OpenGL which is unavailable. You will need to upgrade your video driver and possibly your video card."
Chcem sa Vás opytat, ci to znamena, ze jej grafika je na to slaba, alebo treba nainstalovat nejaky ovladac?
Ona ma ten biely macbook trosku starši. Ale nemyslim si, ze grafika je slaba.
Chcem sa vás opytat, kde najdem drivery na macbook grafiku? Ja by som sa nato pozrel len ona je 100km odomna a takto nadialku to neviem.
Dakujem
Frank
Photoshop 3D a macbook graphic card
-
snaque
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Photoshop 3D a macbook graphic card
Zisti aky presne ma ten mac, najdi najnovsi ovladac na grafiku a nainstaluj.
bude to daka NVIDIA, takze staci podla roku kupi (ak nekupila jazdeny) na wikine pozriet co presne sa tam montovalo
som dal ze Macbook software update z panela. A mi dalo že mi updatuje aj OS X LEOPARD SNOW na novšiu verziu ale som to nepotvrdil.
Neviem či jej macbook je original alebo či to funguje tak ako s windowsom, že overi pravosť a zablokuje.
Ako inak riešiť problem s grafikou? je to GMA 950 ale neviem najst žiadny ovladať. System VS je 10.6.4
Neviem či jej macbook je original alebo či to funguje tak ako s windowsom, že overi pravosť a zablokuje.
Ako inak riešiť problem s grafikou? je to GMA 950 ale neviem najst žiadny ovladať. System VS je 10.6.4
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak ma macbook tak mozes dat kludne update, kazdy macbook ma licenciu na mac os. (akt tam nenainstalovala nejaku cracknuut verziu co ale neverim)
fakt? mysliš že nemam zalohovať? tak ja teda skúsim ale bojím sa že sa niečo stane. no dúfam že nie. díky za rady