photoshop
photoshop
prosim vas, ako urobim taky efekt ze napriklad mam nakreslenu flasu a chcem dat etiketu nejaky obrazok... tak ako ten obrazok obtocim okolo tej flasi ? dufam ste pochopili co chcem a ze mi niekto poradite, lebo neviem to nikde najst, kedze neviem to pomenovat
Dakujem
Re: photoshop
vrstvu s etiketou daj CTRL+T a hraj sa, aby ti to sedelo na flašku. deformácie idú akékoľvek, ked dáš pravý klik a zmeníš mod
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nechcem zakladat novu temu tak sa pytam tu, trosku sa hram s photoshopom, ako odstranim s bieleho pozadia tu pecat len aby ostala na tom hnedom papiery ?.. vsetko su to samostatne vrstvy akurat neviem ako to prekryt aby mi to nezobrazovalo na bielom... ? Dakujem,
-
vladenko007
VIP
Jednoducho to biele pozadie zmaž. A ulož vo formáte png bez pozadia.
Alebo prepni sa do vrstvy kde je pečiatka a pomocou gumy zmaž to čo je na bielom pozadí.
Alebo to daj sem a ja ti to zmažem.
Alebo prepni sa do vrstvy kde je pečiatka a pomocou gumy zmaž to čo je na bielom pozadí.
Alebo to daj sem a ja ti to zmažem.
-
Chalesnik
Medium Professional
no myslel som ze to nejako ide len prekryt vrstvami alebo nieco podobne s tym png mi to nefunguje ked to ulozim tak mi tam hodi cierne pozadie ... a chcel by som to vyriesit bez gumy kedze nechcem poskodit tu pecat .... aj ked sa to da duplikovat
-
vladenko007
VIP
A to biele tam chceš? alebo to má byť priesvitné?
Veď hoď sem ten súbor (zabaliť winrarom) sa ti na pozriem.
Veď hoď sem ten súbor (zabaliť winrarom) sa ti na pozriem.
-
Chalesnik
Medium Professional
nie najlepsie aby to bolo priesvitne ...
- Prílohy
-
- Chruming day.rar
- (8.76 MiB) 99 stiahnutí
-
Grim
Darca
...hotovo...dal som ti na to masku vrstvy presne tak ako si t spravil aj na plátne...
- Prílohy
-
- Chruming day upr.rar
- (8.76 MiB) 86 stiahnutí
-
Chalesnik
Medium Professional
diki 
-
vladenko007
VIP
Takže ako je obrázku. Prepneš sa do vrstvy z pečiatkou a gumou zmažeš nepotrebné.
Potom dáš Uložiť pre web a nastavíš ako je na obrázku teda priehľadné. A uložíš.
Potom dáš Uložiť pre web a nastavíš ako je na obrázku teda priehľadné. A uložíš.
- Prílohy
-
- Chruming day upravené.rar
- (8.75 MiB) 95 stiahnutí
viete mi niekto poradiť ako dám nastavovane farieb "späť"? nejako sa mi to dalo takto a lezie mi to na nervy 
Máš odkliknutú možnosť "L" napravo. Defaultné nastavenie Photoshopu je tlačítko "H" naľavo - asi toto je to, čo hľadáš. 
jasné
ďakujem ďakujem aj pivo ti kúpim keď chceš

Ahojte, robil som v photoshope vizitky a na tlac potrebujem poslať tlačové pdf (orezové značky a spadavky). Poradil by niekto ako to tam dorobiť ?
Vďaka
Vďaka
Viem že v PS-ku sú funkcie na tieto veci, ale sú také všelijaké (aspoň boli v predošlých verziách) a ľudia to robia buď manuálne, alebo v InDesign-e, atď., ale toto video by ti malo pomôcť: