php - email post

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Mambo1994
Novice
Novice

php - email post

Príspevok od používateľa Mambo1994 »

Zdravým som nováčik a učím sa html a hrám sa s webom učím sa to len pár dní, nič extra...

a mám problém potrebujem vytvoriť funkčný formulár pre kontaktovanie

Niečo mám spravené formulár vyplním odošlem ale na adresu mi nič nepríde hosting mám od websupportu

V prílohe pošlem súbor php a kto mi pomôže budem rád, lebo už si neviem dať rady alebo aspoň nejako poradiť. :-)
Prílohy
php.rar
(4.48 KiB) 60 stiahnutí
Numline1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: php - email post

Príspevok od používateľa Numline1 »

1, Ak sa nemylim, Websupport ma svoje servery nastavene tak, aby vedeli e-maily odosielat iba od sendera, ktory realne existuje (tzn. ma existujucu schranku u WS, na ktoru sa da odpovedat)
2, Urcite najdes nieco aj v error.log-u, ktory sa niekde vytvara a zaznamenava PHP errory/warningy

PS: Odporucam ti zacat sa hrat aj s PHP Exceptions (http://php.net/manual/en/language.exceptions.php) alebo aspon jednoduche if/else, aby si vedel, v ktorej casti kodu mas chybu v buducnosti
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Ako hovori Numline1. Tiez mam host u websupportu a odosielatel tych e-mailov musi byt e-mail ktory je u websupportu realne vytvoreny.

Takze si v admine vytvor e-mail neico ako [email protected] a ten nastav v skripte ako odosielatela.

Alebo mozes este pouzit PHP mailer, v tom pripade to nepotrebujes a odosielatel moze byt v klude aj e-mail ktory zada uzivatel do pola s jeho e-mailom.
capodituticapi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa capodituticapi »

Ďakujem vám za odpovede. Všetko som spravil tak ako má. Cením si to. Bohužiaľ toto je môj nick hento som bol cez kamarátov google účet.
Napísať odpoveď