U slovenskej web-hostingovej spolocnosti T-COM ma moj zakaznik zriadenu stranku. Mam mu na nu vytvorit redakcny system s moznostou dohravat subory a obrazky prihlaseneho uzivatela priamo na stranke. Nefunguje mi to, pretoze na adresary, kde chcem nahravat subory tymto sposobom, mozem nastavit max. atributy 775 a 777 mi nejde, pretoze T-COM ma zapnuty safe-mode.
Volal som tam 6 krat a posielal som 2 e-maily, aby mi to rucne prepli - 1x stratili moj email, 2x sa na moju poziadavku zabudlo a 3x mi tvrdili, ze to nie je potrebne, aby tam bol atribut 777 a nechapu, na co ho tam chcem, aj ked som im to jasne napisal.
Som blbec ja a da sa to urobit inac, alebo su blbci oni a treba ich priskrtit a vysvetlit im, ako sa veci maju?
PHP, SafeMode, atribut 777
Ako vytváraš ten adresár? Skúšal si v php príkaz ?A ako tam potom nahrávaš tie súbory?
Kód: Vybrať všetko
mkdir($dir, 0777)-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vela hostingov ma zapnuty safe_mod a nie je to prekazkou. Skor byva problem, ze treba pouzivat cele cesty, move_upload_file a podobne... Inak pokial ide o hosting T-Comu, tak by som sa tomu rozhodne vyhol a radsej zvolil firmu, ktora sa specializuje na hostning (napr. exohosting.sk), tam sa aspon nestane, ze si T-Com zo dna na den vypne bez ohlasenia globalne premenne.