PHP ?

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Radynooo
Novice
Novice

PHP ?

Príspevok od používateľa Radynooo »

Potreboval by som lepšie povedané chcel by som sa naučiť jazyk PHP z knižiek a z internetu veľmi neviem porozumieť problematike nenájde sa niekto kto sa tomu rozumie a vysvetli my to ?
Mmartin
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: PHP ?

Príspevok od používateľa Mmartin »

Na zaciatok ti odporucim knizku "PHP a MySQL bez predchodzich znalosti", je to genialita na zaciatok, aspon pre mna bola :)
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TGiJack »

Radynooo napísal:Potreboval by som lepšie povedané chcel by som sa naučiť jazyk PHP z knižiek a z internetu veľmi neviem porozumieť problematike nenájde sa niekto kto sa tomu rozumie a vysvetli my to ?
prax je najlepsi učitel, odporucam si kuknut stranku http://www.linuxsoft.cz/php/ a pekne si prejst kapitolu po kapitole
sprav si na PC/NB localhost kde si budeš všetko pohodlne a rychlo moct aj odskušat (odporucam XAMPP )
a ešte editor,aj ked viem ze stači aj poznamkovy blok (orporucam Netbeans alebo PSpad)

dalej vela trpezlivosti a chute do ucenia ak sa niekde zaseknes daj vediet :)

PS: ak hladas doučovatela tak musiš rozmyslat asi aj o nejakom finančnom ohodnoteni
Radynooo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Radynooo »

Ďakujem za rady ano samozrejme chce to trpezlivosť no XAMMP som využíval no snažil využívať ale akosi my to blblo tak som prešiel na odporučaný program EasyPHP a už začínam pomaličky s E-knihou krok za krokom ... Ďakujem zaťial keby že niečo by som nerozumel tak sa ozvem ...Veľká vďaka :)
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TGiJack »

Radynooo napísal:Ďakujem za rady ano samozrejme chce to trpezlivosť no XAMMP som využíval no snažil využívať ale akosi my to blblo tak som prešiel na odporučaný program EasyPHP a už začínam pomaličky s E-knihou krok za krokom ... Ďakujem zaťial keby že niečo by som nerozumel tak sa ozvem ...Veľká vďaka :)
aka ironia :-D ja som zase z EasyPHP presiel na Xampp ale asi na zaciatok predsa bude lepsie EASYPHP aj ked hlavne zalezi s čim sa ti lepsie pracuje E-books su dobre len ne tam moc pisaneho čo aj tak nedava v konecnom zmysle zaiden vyznam ,len a len teoriu :( ale zase na druhej strane zaleži ako sa tebe uči ja skor uprednostnujem priklady ako more textu (lepsie raz vidiet ako 100x počuť ;) )
Napísať odpoveď