Zdravím som amater, a stále si neviem rady.
Potebuje vypísat z databazy dátum, kedy bola objednávka zmenená. (vo fakture) opencart 1.5.6.1
Vypísať kedy bola pridaná je jednoduché. <?php echo $order['date_added']; ?> vypíše 28/08/2014 - 08:57:35
Dám <?php echo $order['date_modified']; ?> vypíše PHP Notice: Undefined index: date_modified
je to neasociatívne pole asi, čo s tým skúšal som to rôznymi spôsobmi vypísať a stále nič.
Prosím Vás radu aspoň... ďakujem
php - vypisanie z DB
Re: php - vypisanie z DB
musis pozriet vyssie v kode, ako je definovana premenna $order, bude tam nieco typu
$order = mysqli_query("SELECT ...
a pridat okrem date_added aj date_modified
$order = mysqli_query("SELECT ...
a pridat okrem date_added aj date_modified
našiel som v ktorom súbore, no nenašiel som ako, je tam selectovanie asi 10 krát, nikde som nevidel selectovane Date_added, (čakal som že mi to vbehne do oka a pridám len čiarku a date_modified)
je tam cez 800 riadkov
v ktorom riadku to dopísať?
je tam cez 800 riadkov
Kód: Vybrať všetko
http://funny102.php5.sk/order.txt-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
vo funkcii getOrder($order_id) vraciaš pole, ktoré má aj index "date_modified". Takže ten údaj vyberáš. Ak ho nemáš v premennej $order, treba pozreť ktorou funkciou sa tá premenná naplňa
Može to být týmto?
Kód: Vybrať všetko
if ($order_status_info) {
$this->data['order_status'] = $order_status_info['name'];
} else {
$this->data['order_status'] = '';
}
$this->data['date_added'] = date($this->language->get('date_format_short'), strtotime($order_info['date_added']));
$this->data['date_modified'] = date($this->language->get('date_format_short'), strtotime($order_info['date_modified']));
$this->data['orders'][] = array(
'order_id' => $order_id,
'invoice_no' => $invoice_no,
'date_added' => date($this->language->get('date_format_short'), strtotime($order_info['date_added'])),
'date_modified' => $date_modified,