php5.sk
Njn, je to spravne, dal som aj php a nic, pockam este tu hodinu or dve ci to nepojde. Zatial dakujem. Este jedna vec, mam obrazok, robil som tu stranku v Dreamweaver ("stranku" to som spravil za minutu na skusku). A vlozil som normalne obrazok, ale neukaze ho, skusil som z ftp ist na stranku a to slo, ale miesto obrazku tam bolo take X v lavom hornom rohu. Nevie niekto ako davat obrazky? Totizko som big lama 
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Aktivovana, pisal som ti vyssie ale akosi na to nikto neragoval.masterdead napísal:neviem ci je to este platne ale ten napis rhea.zoner.com znamena ze subdomena este neni vytvorena
Ok. uz to ide. Este par dotazov:
1. Ten obrazok, normalne ho mam vlozeny ako v prezentacii keby som mal, ale na stranke ukazuje iba X, ako to spravi?
2. Stahovanie, mam tam odkaz na video (z mojho pc) a chcem, aby po kliknuti zacalo stahovat (alebo vyhodilo menu na stahovanie) lebo teraz musim kliknut pravym a dat Ulozit ciel.
Obrazok mam spojazdneny
. http://www.sirmisoturbo.php5.sk/ , ale prosim nesmej sa, fakt je to minutova praca.
Toto video som chcel na stianutie, ale napr. aj aby sa prehralo ked sa otvori stranka a stlaci play. V tom Dreamweaver sa da vlozit prehravac, ale chce to url na video, tak dam zo suboru najst ale nejde, ani z netu.chrono napísal:Pri tom videu chceš, aby sa po kliknutí nezačalo prehrávať, ale iba sťahovať?
Aké videá vie prehrávať ten prehrávač z Dreamweaver? Môže byť problém, že nevie prehrať ten typ súboru (alebo kompresie), čo používaš.
Ak je to klasické avi: avi nie je najvhodnejší formát na streamovanie.
PS: Používam Linux. Keď kliknem na ten link v Konquerorovi (webový prehliadač), tak mi naskočí okno uložiť súbor. Ak na ten link kliknem vo Firefoxovi, začne sa prehrávať.
Ak je to klasické avi: avi nie je najvhodnejší formát na streamovanie.
PS: Používam Linux. Keď kliknem na ten link v Konquerorovi (webový prehliadač), tak mi naskočí okno uložiť súbor. Ak na ten link kliknem vo Firefoxovi, začne sa prehrávať.