Cawte mam taky problem ze ked chcem nainstalovat Physx ovladace tak mi napise Fatal Error (obr. v prilohe). Pred preinstalovanim Windowsu mi to islo v pohode. Grafiku mam 8600GTS a Physx podporuje ale teraz nemozem hravat viacej hier kvoli tomu ze nemam Physx . Pls poradte ak viete. Dakujem
Ydeno napísal:kolko je tych viacej hier, hry ktore podporuju physx je dost malo a mozes to aj vypnut
To máš pravdu, môžeš to aj vypnúť, ale niektoré physix hry jednoducho nepôjdu kým ten physix nemáš nainštalovaný. Napríklad som inštaloval hru Two Worlds, a nedal sa mi nainštalovať physix, tak mi ta hra nejde. Je to škoda
hosi ja mam taky problem,, chcem si zahrat hru,, ale mam ati radeon grafiku a ned sa mi nainstalovat physx pls pomozte ,,, a mam problem stou instalaciou
tiez mam problem s nainstalovanim physx...niekto tu pisal, ze staci dat parametre /guiet , ja som v tomto amater, nemohol by mi niekto napist pls presny postup ako to tam zadam...dik
Ahojte pri inšlalácii physx vyhodí chybu a neviem čo s tým tu je screen inak už som mal zobrazený tento problém aj pri viacerých inštalačkách, v programoch už mám jeden physx nainštalovaný krorý je k inej hre a tá funguje bez problémov tak neviem v čom je problém grafickú kartu mám ati radeon hd 4670 a hry mi idú všetky čo mám len na ma zarazil tento problém lebo niektoré aplikácie bez toho nejdu tak ak niekto viete čo s tým prosím napíšte čo je to za chybu už sa mi podarilo ten starší physx aj odstrániť z pc nakomplet cez register ale chcem nainštalovať najnovšiu verziu a stále ukazuje tú istú chybu čo je na screene aj ked spustím inštaláciu s parametrom /guiet tak chybu nevyhodí ale ani sa nič nedeje som to aj googlil a vela ludí opisuje podobné alebo aj také isté chyby.Prosím poradťe Ďakujem
no takže nepomáhalo nič physx som mal stiahnutý z oficiálnej stránky a stále hlásilo ten eror ale nie len pri tej inštalačke to pri viacerých pokusoch musel som len preinštalovať windows a už ide všetko nainštalovať bez problémov