no, pusa na ústa? to závisí aj od toho, či ste sa predtým poznali alebo nie. ale myslím, že taká pusinka na líčko tak správne navnadí, resp. dodá taký prísľub, že sa ti to rande páčilo a že teda nenaliehaš na ňu, ale ani nechceš, aby si myslela, že nemáš záujem
aha zase som chytrejsie pisal, nez rozmyslal, srry.
//autoeditácia príspevku (30 Máj 2011, 19:14)
zuzanuska napísal:no, pusa na ústa? to závisí aj od toho, či ste sa predtým poznali alebo nie. ale myslím, že taká pusinka na líčko tak správne navnadí, resp. dodá taký prísľub, že sa ti to rande páčilo a že teda nenaliehaš na ňu, ale ani nechceš, aby si myslela, že nemáš záujem
no, Peťko, ale tak závisí vždy aj od veku a od času, ako sa dlho dvaja poznajú.
ale keby vidím chalan prvýkrát a chce sa na mňa vrhnúť, no rýchlo by som asi zutekala
ale, ok, beriem, že ty si možno taký Casanova, že sa každej pri tebe podlamujú nohy
tu nejde o to ze sa na nu vrhnem....ale ked vidim ze su sympatie tak ju pobozkam - nebudem ju predsa bozkavat na lico ako moju babku ked na babe vidim ze ma chce pobozkat aj ona, to da rozum....
peter, vies no nie kazdy to vie rozoznat ci ta dotycna ho chce alebo nechce pobozkat. niekto ma problemy s tym udrzat sa na nohach kvoli treme a povedat vobec nejake slovo. ale je to individualne. bozk na lice sa mi zda ako na rodinnej oslave...
takze to co pisal S.T.E.A.L.T.H o tom bozku som nedavno vyskusal, ale citil som z atmosfery, ze k tomu dojde, kedze sme sa boli prejst v parku po tme...predchadzali tomu dotyky a objatia. Len som chcel dako prelomit lady tak som pouzil ten trik
Ja: Chces ma pobozkat?
Ona: Pozrela na mna nevinnym pohladom a povedala: Bude to vhodne?
----- realne sa ta spytam, rozmyslal si o takomto zalozeni alebo skusani na SR??? posobenie v poli by podla mna mohlo mnohym z nas zlepsit svoje vlastnosti a navzajom sa podrzat namiesto podrazania si noh ako je to obvykle dane.
----- si registrovany aj na STYLE-ovom fore? popriade komunikujes s niekym z profi komunity, ktora sa tam medzicasom vytvorila????
---- slovensko az take velke nie je aby sa obcas ludia nemohli stretnut za ucelom vytvorenia, alebo odskusania si niecoho takeho . . .
qwerty: komunita uz na slovensku existuje ale vela ludi o nej nevie - dovod si asi domyslis, a ja v komunite posobim len poslednych par tyzdnov som mimo diania nakolko drtim na statnice a ano ludia z komunity sa stretavaju
kedze tu zase ako obvykle sa chlapci rozkecavaju o svojich zivotoch mimo temu, vratme sa spat.
co bolo povedane su akesi vacsinove nazory, 'ako zbalit sproste pipky'
je tu zopar ludi urcite, co chcu balit dievca, zenu ako cloveka.
samozrejme, ze ich je len par, vacsina mladuckych neskusenych-snad polovica, mozno vaha ci byt zvieratom ci clovekom, a pod tlakom opicej sprostej vacsiny sa samozrejme nakoniec vzda
takze ako zbalite dievca, ktore stoji zato?
na to tu samozrejme este asi jedina odpoved nezaznela. navodov ako zbalit kohosi, s kym mi po par rokoch ostane 'srdce na zdrapy' alebo si pojdeme vyskriabat oci, tu je ale pozehnane
ak chcete niekoho, kto stoji zato, musite zabudnut na pretvarku. ziadne triky.
oklamete niekoho na par mesiacov a nakoniec sa aj tak ukaze, kto ste. nevydrzite sa pretvarovat cely zivot.
tieto rady nasledujte ak sa chcete hrat. ak nechcete nikoho, kto stoji zato, ale chcete hlupu sliepku.
inak zabudnite na vsetky rady, co tu zazneli, nijake finty, nijake spravanie ako to robi ktosi iny. musite to mysliet uprimne a musite to urobit aky ste vy.
so sliepkami ani to vase nesmele prve otukavanie, ani kratke vztahy, nestoja za nic. 'sproste pipky' su len otravne, sami to neskor olutujete:)