Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Pick up alebo ako zbaliť babu (pravidlá "HRY")

Príspevok od používateľa bindo011 »

Oblízať obočie sa predsa nedá Lumir!
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Mas rezervy v relativne znamych vtipoch :lol:
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

zhruba asi tak nejako, nepochopil....

na vela z nich fici pri troche atraktivity aj samaritansky pud, nie je odveci to vyskusat, ako vravim, atraktivnost ale musi byt. Teraz predc nedavnom som sa stretol s formou kedy bol do popredia ukazovany psik z utulku, celkova snaha o nejho staranie sa, neudrziavany vzhlad a smutne oci. :arrow: opakujem treti krat, atraktivnost byt v tomto pripade musi, v opacnom pripade ste za debilka, .....
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

qwerty-xyz napísal:zhruba asi tak nejako, nepochopil....

na vela z nich fici pri troche atraktivity aj samaritansky pud, nie je odveci to vyskusat, ako vravim, atraktivnost ale musi byt. Teraz predc nedavnom som sa stretol s formou kedy bol do popredia ukazovany psik z utulku, celkova snaha o nejho staranie sa, neudrziavany vzhlad a smutne oci. :arrow: opakujem treti krat, atraktivnost byt v tomto pripade musi, v opacnom pripade ste za debilka, .....
kolko percent tych "foriem", ktore Ty (krasny) a Tvoji kamosi (tiez krasni) pouzivate obsahuje psy v akomkolvek stave? zatial je bilancia 66% ak si to pamatam sparvne. mate aj nejake finty s inymi zvieratami? rybicky? papagaje?
ak je pri pouzivani psov podmienka dobreho vzhladu, ake zvierata mozu ludia ako ja (skaredi a tucni) pouzit aby zvratili misku vah na svoju stranu?
qwerty-xyz

ja som si kočku nabalil bez psa, :wink: axxis, rozmyslam ze na teba uz prestanem reagovat uplne. si curak co v zivote nenabali tak krasnu zenu ako mam ja, toboz si nie som isty ci vobec nejaku nabalis, pi*ujes tu do kazdeho namiesto toho aby si si nieco siel do BB,brna, BA, PO najst ,....
takze pravda ostava nadalej rovnaka, keby si nebol čurko, ktorym si, tak uz davno zbalis saky paky, a ides balit zenske a overovat si veci v praxi, ale ty si len typek co tuna bude furt mliet svoje a nic z neho, frustrovany keketko z ktoreho nikdy nic, hadam sa clovek ako ty nedostane nikdy do funkcie, ....
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:( a to som chcel len nejaku radu od zbehleho pickupera. (inac ved som sa len konstruktivne pytal, vsak 2 z 3 pickupov co si tu popisal mali v sebe psa tak ma to kurna zaujimalo, nemusis mi hned nadavat do koko*ov :D )
qwerty-xyz napísal: keby si nebol čurko, ktorym si, tak uz davno zbalis saky paky, a ides balit zenske a overovat si veci v praxi
smadne psy a popolniky? (vonku zacina byt teplo, mohlo by to fungovat!)
qwerty-xyz

pozri, ludia sa tu snazia pisat niektori ako sa veci maju v situaciach si nebol, nevies si ich predstavit a pisanie je len pisanim, niekedy proste chod, a uvidis, sadni na prdel a sleduj, ide ti leto, nic ti nebrani si sediet dva tyzdne na prdeli v bare za motel. kamencom a sledovat od rana do rana co sa ako robi, deje a kto koho a ako bali,.....
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:pozri, ludia sa tu snazia pisat niektori ako sa veci maju v situaciach si nebol, nevies si ich predstavit a pisanie je len pisanim, niekedy proste chod, a uvidis, sadni na prdel a sleduj, ide ti leto, nic ti nebrani si sediet dva tyzdne na prdeli v bare za motel. kamencom a sledovat od rana do rana co sa ako robi, deje a kto koho a ako bali,.....
na psy za motelom kamencom? (na kamenci? v kamenci?)
(co je to kamanec?)
qwerty-xyz

nehorazny problem pouzit google, ....

http://motelkamenec.sirava.net/sk/
n00b
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa n00b »

Okej, pokusim sa sem zhrnut nejake zakladne veci, na ktore som prisiel pocas isteho casu...

Riesi sa v tomto forku dookola jedna zasadna otazka: AKo velmi vplyva fyzicky zovnajsok na ciel nasho zaujmu. To ako vyzerame, velmi zmenit nemozeme (pokial neuvazujeme nad plastickou operaciou), co vsak mozeme spravit je to, ze na sebe trochu zapracujeme, cim zvysime nasu hodnotu na "trhu". Chalanko nemusi byt krasny. Staci, ak sa spravne oblecie, spravi uces, ktory sa mu hodi a nahodi na svoj xichet usmev. V zenach je uz cele tisicrocia zakotvene, ze hladaju partnera, ktory je ukuty z najlepsieho materialu pre splodenie deti. Cize ich automaticky pritahuju, zdravi, silni jedinci.

Pokial nie je niekto spokojni s tym, aku ma postavu, da sa s tym nieco spravit. Pokial je niekto bledy ako stena, tak nech si vide vonku na slniecko, solaria, whatever, nachyta farbu a hned vyzera ZDRAVSIE. Su to vsetko veci, s ktorymi sa da pracovat a ano, su podstatne pri prvom dojme, niesu vsak klucovym faktorom pri finalnom vysledku. Pokail ma niekto na sebe oblecene vrece od zemiakov, alebo ma vybitu polku zubov, vypichnute oko a razstep pery, tak zrejme bude ten weird ugly guy, ktoreho nikto nechce a sedi smutny, opusteny sam v kute... Myslim si ale, ze nikto z nas nema tento problem...

Avsak vonkajsia krasa je naozaj dolezita len pri prvom dojme, dobry prvy dojem moze urobit kazdy z nas krokmi, ktore spominam vyssie - pekne sa obliect, uces, zdrava farba v tvari, nemat mastnu plet bla bla bla... avsak postupom casu bude zohravat coraz mensiu rolu.... v septembri som zacal studovat na vyske, so spoluziakom sa nam zapacilo rovnake dievca, ktore nakoniec dokazal ziskat on a su spolu doteraz... ked som sa s odstupom casu opytal dievciny na nazor, ktory z nas bol pre nu po prvom dojme sympatickejsi, vyjadrila sa v style, ze mne by za atraktivitu dala 8 z 10tich a jemu 6 z 10tich... napriek tomu to bol moj kamarat, ktory ju dokazal zbalit...

To co nam pani ako Mystery ci Style ponukaju su ich vlastne skusenosti, navody, finty a triky, odskusane v praxi... Jasne, niekto tu stale spomina, ze nema cenu sa na nieco hrat, ved baba Ta aj tak nakoniec odhali... Vem, ze vacsina z vas, vratane mna, sme naozaj dobri chalani, inteligenti, pozorni, mili, dosadte si vlastnosti ake chcete... z nejakeho dovodu sme ale nedokazali tymito vlastnostami oslovit damy, o ktorych sme si mysleli, ze o to stoja....

To, co sa snazia PUA vysvetlit je, ze existuje cesta, ako uputat pozornost objektu nasho zaujmu a zaroven jej dat najavo nasu naklonnost a dostat ju tiez do stavu, kedy sa citi v nasej spolocnosti fajn a pritahujeme ju... Osoby, ktore volame tzv. naturals, su ludia, ktore sa jednoducho narodia s dobrymi social skills a s ludmi vychadzaju bez problemov... My, co sme skor ti hanblivejsi, uzavretejsi do seba, utiahnutejsi to mame taszie.. musime sa to naucit... Pretoze uz davno sme prisli na to, ze zensku nedostaneme tym, ze sa jej budeme neustale podlizovat, otravovat ju...

Tito pani nam ukazuju cestu, radia a snazia sa pomoct... ak ich pozorne pocuvate, co sa snazia vysvetlit, tak vam do da zmysel.... Ocividne nie kazdy dava dobry pozor, pretoze tu vidim casto veci typu "Konverzaciu som otvoril vetou: Ahoj, bolelo to, ked si spadla z neba?"... pokial nieste Brad Pitt, tak s tymto urcite nezabodujete... cely sytem je ovela sofistikovanejsi... a potom znova, niekto to v sebe ma a ide to prirodzene z neho, niekto sa to musi naucit...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

n00b napísal: Vem, ze vacsina z vas, vratane mna, sme naozaj dobri chalani, inteligenti, pozorni, mili
Zaujimalo by ma preco si kazda internetova komunita mysli, ze prave oni su ti dobri, mili a integentni. (kto aspon trochu sleduje 9gag urcite pozna to ich "if X you are awesome/intelligent", kde X je bud nejaka uplna hovadina alebo extremne bezna vec)
Alebo je digitalny svet nejake kuzelne miesto kde gaussova distribucia neplati?
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Podla mna vyzor je dolezitý, ako tkzv. odrazový mostík, niektorí tu tvrdia ze pekní ludia / vyzoro/ su neandrtalci, ono je to pravý opak. Co poznam ja pekni liudia su aj velký inteligenti a zvodcovia zien :) Tak len aby som vyviedol ludi s omylu, ze ked "pekní otvorí usta a ze slečna utecie, moc neplatí"
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

axxis napísal:Zaujimalo by ma preco si kazda internetova komunita mysli, ze prave oni su ti dobri, mili a integentni.
Lebo sa zien boja (resp. sa boja z nich robit srandu a su z nich zostresovany) tak sa supnu do tejto kategorie aby zakryli sebalutost.
axxis napísal:Alebo je digitalny svet nejake kuzelne miesto kde gaussova distribucia neplati?
Nie je kuzelne ale v zavislosti od prostredia je vynimka z gaussovej ditribucie dost bezna zalezitost.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

n00b napísal: Avsak vonkajsia krasa je naozaj dolezita len pri prvom dojme, dobry prvy dojem moze urobit kazdy z nas krokmi, ktore spominam vyssie - pekne sa obliect, uces, zdrava farba v tvari, nemat mastnu plet bla bla bla... avsak postupom casu bude zohravat coraz mensiu rolu.... v septembri som zacal studovat na vyske, so spoluziakom sa nam zapacilo rovnake dievca, ktore nakoniec dokazal ziskat on a su spolu doteraz... ked som sa s odstupom casu opytal dievciny na nazor, ktory z nas bol pre nu po prvom dojme sympatickejsi, vyjadrila sa v style, ze mne by za atraktivitu dala 8 z 10tich a jemu 6 z 10tich... napriek tomu to bol moj kamarat, ktory ju dokazal zbalit...
Vacsinou ked si clovek vybera potencialneho partnera, tak sa snazi vybrat menej atraktivneho oproti sebe... Ak chces iba ulet, tak ti to moze byt jedno, skusis aj najvacsiu fesandu v miestnosti, ved ide len o to, aby si skoroval a mal zo seba dobry pocit...
Chodil som s babou, pre ktoru som bol o dost viac atraktivny ako sa citila ona predomnou... Zbalil ju typek, ktory sa strasne snazil, hadzal jej komplimenty, vsetko, co som ja prirodzene neprejavoval, aj ked mi povedala, ze to zo mna vyzaruje... ze vyzeram presne na tento typ, fesak, ktory posobi, ze dostane kazdu, ktoru si zmysli... Ked som sa s nou rozchadzal kvoli nevere, strasne ma prosila, ze miluje len mna a ze nikto iny pre nu nic neznamena ze chce zostat do konca zivota len so mnou, hoci chalan ju strasne lamal, dokonca jej navrhoval veci, ktore ja nie ako manzelstvo, bol lepsie zabezpeceny, nikdy za mnou ona neprisla so slovami, uz ta nelubim, chcem sa rozist... so mnou pri orgazmoch kricala, plakala, nieco ju ku mne pritahovalo, ale ajtak nedokazala odolat inemu... Je to zvratene, ale myslim, ze z takej zeny uz nikdy nic dobre nevystane, pretoze nedokaze kontrolovat samu seba, je len hrackou... Viem pre miestnych pickuperov je to moja chyba, ze prisiel niekto, kto nebol mozno fyzicky pritazlivy ako ja, ale mal ten prirodzeny dar zmotat svoj objekt a totalne ho odzbrojit... Takze vyzor nie je vobec podstatny (samozrejme pokial nie ste total seredny, nesmrdite), zensku zbalite a zaujmete 1000kou inych veci, pokial dokazete vytvorit atmosku napatia balona, ktory kazdu chvilu praskne... Ale potom je skupina tych, ktori su dobri v inych veciach, ludia, ktori nie su rodeni don chuanovia, ale zena sa s nimi citi bezpecne, milovana, respektovana, nie ako objekt s ktorym chceme manipulovat...
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

kayko napísal:
Vacsinou ked si clovek vybera potencialneho partnera, tak sa snazi vybrat menej atraktivneho oproti sebe... Ak chces iba ulet, tak ti to moze byt jedno, skusis aj najvacsiu fesandu v miestnosti, ved ide len o to, aby si skoroval a mal zo seba dobry pocit...
Chodil som s babou, pre ktoru som bol o dost viac atraktivny ako sa citila ona predomnou... Zbalil ju typek, ktory sa strasne snazil, hadzal jej komplimenty, vsetko, co som ja prirodzene neprejavoval, aj ked mi povedala, ze to zo mna vyzaruje... ze vyzeram presne na tento typ, fesak, ktory posobi, ze dostane kazdu, ktoru si zmysli... Ked som sa s nou rozchadzal kvoli nevere, strasne ma prosila, ze miluje len mna a ze nikto iny pre nu nic neznamena ze chce zostat do konca zivota len so mnou, hoci chalan ju strasne lamal, dokonca jej navrhoval veci, ktore ja nie ako manzelstvo, bol lepsie zabezpeceny, nikdy za mnou ona neprisla so slovami, uz ta nelubim, chcem sa rozist... so mnou pri orgazmoch kricala, plakala, nieco ju ku mne pritahovalo, ale ajtak nedokazala odolat inemu... Je to zvratene, ale myslim, ze z takej zeny uz nikdy nic dobre nevystane, pretoze nedokaze kontrolovat samu seba, je len hrackou... Viem pre miestnych pickuperov je to moja chyba, ze prisiel niekto, kto nebol mozno fyzicky pritazlivy ako ja, ale mal ten prirodzeny dar zmotat svoj objekt a totalne ho odzbrojit... Takze vyzor nie je vobec podstatny (samozrejme pokial nie ste total seredny, nesmrdite), zensku zbalite a zaujmete 1000kou inych veci, pokial dokazete vytvorit atmosku napatia balona, ktory kazdu chvilu praskne... Ale potom je skupina tych, ktori su dobri v inych veciach, ludia, ktori nie su rodeni don chuanovia, ale zena sa s nimi citi bezpecne, milovana, respektovana, nie ako objekt s ktorym chceme manipulovat...
Ja s tým proste nesuhlasim...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

bucuresti s cim nesuhlasis? V piatok som sa bol s kamosmi zabavit, stretol som tam kamaratku s frajerom, ktory sa motal niekde mimo, tak tam tak sama stala, som sa jej prihovoril... nikdy predtym som nemal pocit, ze by so mnou chcela nieco riesit, ale teraz dokonca aj ked tam bola s priatelom, bez problemov sme flirtovali, stacilo sa usmievat, vytvorit prijemnu atmosku, nech sa je o com bavit. Zhodou okolnosti sa tam motala aj moja ex, ktora potom zacala odomna vyzvedat okolo tej baby, kto to je...
V sobotu som stretol dalsieho kamosa, ktory sedel s nejakou partou, tak som si prisadol, vedla nejakeho typka s babou, ktory sa zacal so mnou bavit po nemecky, kedze tam bolo viac bab, zrejme sa chcel predviest, ale zial pre neho natrafil na nespravneho. Okrem toho, ze som nemal problem sa s nim bavit po nemecky, pred jeho ocami som mu zacal balit zensku, na co neskor poznamenal, ze sa mu nemam po nej pozerat, lebo ze som krajsi ako on, na co som mu povedal, ze preco by som si neobzrel zenu, ked sa mi paci, vsak aj on si obzera barmanky... :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

to je tak: ked idem do obchodu a vidim 5 druhov cokolad s roznymi prichutami, tak najprv si kupim tu ktoru mam najoblubenejsiu a najradsej.Ale casom sa jej prejem a chce skusit nieco ine,najlepsie uplne opacne.A tak nejako je to aj zo vztahmi ako si vyberaju muzi zeny a zeny muzov. Takze neexistuje nejaky stopercentny recept. Ta ista zena ktora ma napr bezne slabost pre holohlavych nabuchancov moze zrazu pocitit silne sympatie aj pre dlhovlaseho intelektuala.Ale je pravda,ze vo vseobecnosti si zvykneme vyberat jeden konkretny archetyp,resp.jeho rozne modifikacie. V podstate vsetky pick-up metody su urcene pre ludi ktori maju problemy s komunikaciou alebo nemaju dostatok skusenosti,pretoze psychicky vyzrety clovek nepotrebuje taketo "barličky" a hry na "niekoho". :)
/Niekedy rozmyslam nad tym co su to asi za chalanov, ktori sa chvalia tym ze sa ropzravali s nejakou kočkou a ta s nimi "flirtovala" a povazuju to za vrchol niecoho-coho?/ :wink:
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

kayko: toto isté som zažil na vlastnej koži.. taktiež ''navždy ťa budem milovať; nechcem o teba prísť; nikoho iného nechcem, pre mňa si najsexi...atd'' nakoniec som zistil že tiež neodolala, strašne som to zle prežíval, pretože proste to je asi jediná baba ktorú fakt ľúbim, i napriek všetkému a nechcel som o ňu prísť, ale mala fakt správanie a.k.a 5 ročné decko
najlepšie je že ona ma zavolala von, ona mi dala prvú pusu, a to som bol vždy rád že bola taká trošku čo doplňala moje slabé stránky..
kayko
Medium Professional
Medium Professional

martinez13 bud sme chodili s tou istou, alebo su vsetky principialne rovnako naprogramovane... V kazdom pripade ak ta zena podvedie a s pohodovym ksichtom ti klame, ze lubi len teba a nikdy by ta nepodviedla, tak ta moze kludne oklamat aj v inych veciach, ktore su vo vztahu bezne, ako financie... V najhorsom pripade zostanes podvedeny a s holym zadkom, preto je lepsie moc sa nezalubit, drzat si nadhlad, byt uspesnejsi a ziadanejsi ako partnerka...
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Ale viete ako to chodí.. "muži sú svine" :) Moja spolužiačka napr má niekoľko ročný vzťah, samozrejme miluje ho nadovšetko ale flirtovať s inými problém nemá. Len si hovorím ako sa mu vie potom pozrieť s kľudom do očí? Je to dievča čo ešte keď bola mladšia bola každý piatok v meste na diske a asi každý pozná taký typ dievčat.. Hold tie sa podľa mňa nikdy nezmenia :)
Napísať odpoveď