Neviem čím to je, ale niekedy mám mínusové hodnoty pingu. Som napojený cez ethernet kartu, integrovanú na doske. Niekedy som mal notebook a bol som pripojený cez Wi-Fi a ten ping takto neblbol, to isté aj keď som notebook pripojil na ethernetovú sieť tak ping bol v pohode.
Ale mínusové hodnoty to je nezmysel. Robí to keď pingujem kamkoľvek. Či na vlastný router (IP v screene, alebo na hojko, SIX, Google, proste stále to zblbne).
Čo s tým?
PS: Ovládače mám najnovšie, skúšal som aj staršie. Stále nič. Je to karta integrovaná na doske.
Ping
-
mathev
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ping
no stretol som sa s tym raz v zivote na nejakom amd dvojjadre a vyriesili sme to nahranim noveho biosu dosky a stahovali sme nejaky ovladac procesora po precitani diskusii na internete a pomohlo to. takze pokial mas dvojjadro tak to bola nejaka nezoda medzi jadrami alebo co
ale inak to nema ziadny vplyv na nieco len to zle pocita vysledky pingu...
No mám AMD, dvojjadro. Ale BIOS mám aktuálny nerozumiem tomu, prvý krát som sa s tým stretol. A zasa nechce sa mi trepať do PC PCI ethernetovú kartu, aj keď by to bolo možno lepšie čo sa týka záťaže CPU a pod.
-
masterdead
SysAdmin
ked pingujes localhost tak to iste? ping v inom OS si neskusal?
-
masterdead
SysAdmin
a co iny OS? nejaky live, nech sa vyluci dajme tomu sw problem, nikde nevidim ze by si reinstaloval system, jedna z alternativnych moznosti