strašne by som si sňou chcel písať celé dni len neviem o čom
Písanie si cez web
Písanie si cez web
Takže potreboval by som radu mám taký problém že našiel som si babu s ktorou si viem predstaviť nijaký ten vzťah. Zatiaľ len tak v škole kecáme cez prestávky sem tam po škole ideme spolu na bus. A problém je v tom že by som si s ňou chcel písať cez fb pár krát sme si aj písali len neviem o čom s ňou mám písať stále sa pozdravíme a len také že ako sa máš ? čo robíš ? proste furt to isté a končí to krátkou konverzáciou proste neviem čo jej mám napísať máte voláke nápady, rady ?
Re: Písanie si cez web
predstavit nijaky vztah?
piste si o hudbe, filmoch, co ju zaujima, ale hlavne, chodte spolu von! kecanie nazivo je ovela perspektivnejsie ako cez net, ked ste spolu, ste len vy dvaja, ked cez net, moze si pisat s dalsimi 5timi
piste si o hudbe, filmoch, co ju zaujima, ale hlavne, chodte spolu von! kecanie nazivo je ovela perspektivnejsie ako cez net, ked ste spolu, ste len vy dvaja, ked cez net, moze si pisat s dalsimi 5timi
ale ono ja by som išiel von hneď len ona docházda aj ja a keď som ju volal von tak stále že nevie potom ako kedy jej pôjde bus a tak. A to písanie je my také blbé z ničoho nič len tak napísať že čo akú hudbu počúvaš ake filmy pozeráš no nwm ale naša debata ked chatujeme stále stroskotá po 3 otázkach tak sa už aj bojím písať nech ju to neprestane baviť.
Ak sa nevieš s dotyčnou osobou o čom rozprávať, tak to je nafigu.
Nemám rád ak niekto žiada o rady na internetovom fóre takéhoto typu, že o čom si máte písať cez FB. Mne to príde hrozne detinské. Ešte napíš vek, dúfam že chodíš ešte na ZŠ, inak sa ďalej ani nevyjadrujem. Ak to tak nie je, tak bolo by dobré, aby si z toho vyrástol a dospel a až tak rozmýšľal o nejakom vzťahu nech to má ako takú úroveň, pretože vzťah je o spoznávaní sa navzájom a komunikácii z oči do oči v reálnom svete a hlavne chlap musí byť chlapom, chlap musí byť iniciatívny a žena musí vycítiť z chlapa istotu a ak nevieš o čom písať (rozprávať), tam to v tom momente totálne upadá a potenciálny vzťah je už v úzadi. Ak sa chceš usilovať o vzťah, musíš mať v sebe nejakú tú iskru, aby si vedel na danú osobu zapôsobiť a komunikácia je základ a len ty musíš vedieť o čom sa chceš rozprávať, lebo ak sa nevieš s tou osobou o čom rozprávať, tak sa radšej ani nesnáž a hľadaj si nejakú inú partnerku, s ktorou sa už budeš vedieť rozprávať.
Nemám rád ak niekto žiada o rady na internetovom fóre takéhoto typu, že o čom si máte písať cez FB. Mne to príde hrozne detinské. Ešte napíš vek, dúfam že chodíš ešte na ZŠ, inak sa ďalej ani nevyjadrujem. Ak to tak nie je, tak bolo by dobré, aby si z toho vyrástol a dospel a až tak rozmýšľal o nejakom vzťahu nech to má ako takú úroveň, pretože vzťah je o spoznávaní sa navzájom a komunikácii z oči do oči v reálnom svete a hlavne chlap musí byť chlapom, chlap musí byť iniciatívny a žena musí vycítiť z chlapa istotu a ak nevieš o čom písať (rozprávať), tam to v tom momente totálne upadá a potenciálny vzťah je už v úzadi. Ak sa chceš usilovať o vzťah, musíš mať v sebe nejakú tú iskru, aby si vedel na danú osobu zapôsobiť a komunikácia je základ a len ty musíš vedieť o čom sa chceš rozprávať, lebo ak sa nevieš s tou osobou o čom rozprávať, tak sa radšej ani nesnáž a hľadaj si nejakú inú partnerku, s ktorou sa už budeš vedieť rozprávať.
Práve som videl taký a taký film... videla si ho? čo na neho hovoríš? páčia sa ti také filmy? alebo dávaš prednosť iným žánrom?Patrik222 napísal:A to písanie je my také blbé z ničoho nič len tak napísať že čo akú hudbu počúvaš ake filmy pozeráš no nwm ale naša debata ked chatujeme stále stroskotá po 3 otázkach.
Samozrejme, ak sa dievča nechytá a dáva len odpovede na Tvoje otázky.. najlepšie áno/nie/možno, tak je to naozaj blbé a radšej to neznásilňuj.. radšej sa s ňou stretni.. ale ešte predtým si zisti, aké má večerné spoje, aby si jej vedel hneď povedať, keď začne vymýšľať. A ak aj tak bude vymýšľať, tak sa asi na ňu vybodni... a počkaj, či ona prejaví záujem.
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Spýtaj sa jej že z ktorej strany konzumuje banán. 
Kolko km ste od seba priblizne? Ak to má byt vztah na dialku nato sa vykašli.Ak sa ti chce dochádzat busom pár km tak kludne.Patrik222 napísal:Takže potreboval by som radu mám taký problém že našiel som si babu s ktorou si viem predstaviť nijaký ten vzťah. Zatiaľ len tak v škole kecáme cez prestávky sem tam po škole ideme spolu na bus. A problém je v tom že by som si s ňou chcel písať cez fb pár krát sme si aj písali len neviem o čom s ňou mám písať stále sa pozdravíme a len také že ako sa máš ? čo robíš ? proste furt to isté a končí to krátkou konverzáciou proste neviem čo jej mám napísať máte voláke nápady, rady ?
Ja babám píšem napr toto,poviem príklad:
Ja: no moja zlatá dnes si na mna zlá
ona: a to prečo? :O
Ja: lebo si mi nenapísala mala by si dostať trest,
ona: a aký trest by to bol?
Ja: mala by si dostať po riti dievčisko nezbedné
ona: ale ale a to by som si pozrela
Ja:budes mat riť červenu :p
ona: :DDD hahaha :DDD
Ja: no nesmej sa myslím to vázne
ona:
takze takto nejako sa snou hraj,píš jej dvojzmysli nech sa smeje a potom ti aj sama bude písat prvá ked budes online.
Blastbit, ty si ukázal, čo by zrejme chcel chalan od baby vidieť napísané, ale 90% (a možno viac) konverzácii sa takto "pozitívne" uberať nebude. Jednoducho stačí, ak baba nie je na 100% zbláznená do toho chalana a už z toho môže byť pekný úter. Čiže nehrotil by som to hneď do takýchto vecí, to može tak už počas vzťahu. Teda možno som staromódny, ale...
To ešte záleží od toho, aký to je typ dievčaťa a akej je povahy, lebo niektoré praveže takéto niečo neznášajú.
s takou otrasnou gramatikou by som jej nepisal asi vobec 
a v case ked su hudba, serialy a filmy (myslim, ze knihy su mimo teba) sucastou profilu na FB, tak sa to clovek druhej strany ani pytat nemusi. staci si otvorit jej profil a uz sa mozes pyta: videla si novy klip od ...? co vravis na posledny diel toho serialu?... a ked to v profile nema, tak sa jej to opytaj v skole...
najlepsie je zacat face-to-face, potom si uz mozte pisat pocity zo serialov a filmov a podobne...
a v case ked su hudba, serialy a filmy (myslim, ze knihy su mimo teba) sucastou profilu na FB, tak sa to clovek druhej strany ani pytat nemusi. staci si otvorit jej profil a uz sa mozes pyta: videla si novy klip od ...? co vravis na posledny diel toho serialu?... a ked to v profile nema, tak sa jej to opytaj v skole...
najlepsie je zacat face-to-face, potom si uz mozte pisat pocity zo serialov a filmov a podobne...
ja si s babou nejak tiez neviem o com pisat, ale ked sme spolu, osobne sa s nou bavit nemam problem. Neviem cim to je. Nerad si pisem cez net s niekym, s kym sa mozem porozpravat osobne.
-
PhYs0c
King
nepíš jej ako sa má ale čo robí, prípadne keď sa stretnete čo včera robila... takto sa už o nej čo to dozvieš a nabudúce môžeš na to nadviazať
príklad:
ty: ahoj, čo robíš?
ona: idem akurát vyvenčiť psa
ty: akého máš psa?
ona: jazvečíka
ty: ako sa volá?
.....
nepýtaj sa otázky, na ktoré ti odpovie jednou vetou a nedá sa na to nadviazať...ako napríklad koľko je hodín, to je zase ale počasie, ako sa máš a podobne
príklad:
.....
nepýtaj sa otázky, na ktoré ti odpovie jednou vetou a nedá sa na to nadviazať...ako napríklad koľko je hodín, to je zase ale počasie, ako sa máš a podobne
-
L.A.M.E
Medium Star
chces rady od niekoho kto ju nepozna nevie jej zaluby a ani nevie aka je ? to su rady takmer k nicomu... a dalsia vec kolko mate rokov ? ak 15- tak nemusis citat ani dalej prispevky a radsej ju pozvi na romanticke stretnutie v pieskovisku. ked nevies co ma rad pytaj sa... kazda baba rada hovori o sebe ty sa len pytaj popripade (ak vies davaj dvojzmyslene odpovede ako bolo uz spomenute vie to rozosmiat ale aj privies na ine myslienky) popripade zacni z urcitou temou npr. nieco v skole a prejdi na nieco v com si ,,doma,, popripade co ju baví.. a ides fantazii sa medze nekladu ..
-
audiotrack
VIP
nemá sa pýtať otázky na ktoré sa dá odpovedať jednou vetou, a v tvojich troch z príkladu sú hneď také posledné dve. Inak keby sa ma niekto takto pýta, že za sebou tri otázky, tak si pripadám ako na policajnom vypočúvaní. Na to že ide venčiť psa je zbytočné sa pýtať ďalšie dve veci, tie môžu počkať a radšej otázky prerušiť niečim iným, napríklad povedať že on psa nemá ale vždy chcel, že aj on má takého a takého, a podobne. A potom sa spýtať teda na rasu a meno, kľudne v jednej otázke. Takto ako si to ukázal iba umelo naťahuje dialog, ktorý v konečnom dôsledku skončí ešte skôr ako keby sa pýta menejPhYs0c napísal:nepíš jej ako sa má ale čo robí, prípadne keď sa stretnete čo včera robila... takto sa už o nej čo to dozvieš a nabudúce môžeš na to nadviazať
príklad:
.....
-
PhYs0c
King
audiotrack napísal: nemá sa pýtať otázky na ktoré sa dá odpovedať jednou vetou, a v tvojich troch z príkladu sú hneď také posledné dve.
ten príklad mal iba ukázať pointu, ako vyzerá otázka, ktorá sa dá rozvinúťPhYs0c napísal: nepýtaj sa otázky, na ktoré ti odpovie jednou vetou a nedá sa na to nadviazať...
audiotrack napísal: Na to že ide venčiť psa je zbytočné sa pýtať ďalšie dve veci, tie môžu počkať a radšej otázky prerušiť niečim iným
Ide iba o to, že s kýmkoľvek sa ťažko komunikuje, koho nepoznáme. Ak sa o človeku čo to dozvieš, vieš pri ďaľšom stretnutí na to nadviazať a začať konverzáciu. Chvalabohu ženy majú takú vlastnosť, že im stačí podhodiť otázku, ktorá sa týka ich a rozkecajú sa aj samé.PhYs0c napísal:nepíš jej ako sa má ale čo robí, prípadne keď sa stretnete čo včera robila... takto sa už o nej čo to dozvieš a nabudúce môžeš na to nadviazať
No neviem, buď mi s niekým kecanie ide, alebo nejde... A ak nejde, asi je otázne, či má zmysel sa spoznávať viac.