piskanie HDD

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

piskanie HDD

Príspevok od používateľa Suffel »

ahojte vstci mam taky mensi problem kupil som nedavno notebook a od asi druheho dna ako ho mam mi piska HDD proste ako zacne citat tak piska ide dost hlucne.. ked ho zapne nacitava win tak to je celkom v pohode ide ako ma nic nepocut ale ako sa uz spusti windows tak to zacne piskat a hucat.. notebook nema ani 7 dni tak by som chcel vediet co by bolo najlepsie spravit myslim ze doma to nijako neodstranim..
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Podľa mňa sa s tým neoplatí nič robiť, keďže je úplne nový. Dal by som ho jednoznačne na reklamáciu :wink: Keby si sa s tým začal babrať a nepodarilo by sa Ti to vyriešiť a potom by si sa o tom pri reklamácii nejako zmienil, tak by Ti ho potom možno ani nechceli zobrať, takže určite by som to nerozoberal.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no ako moc rozoberat by som to ani nechcel.. este jedna otazka.. ten nb je ACER a ja som ten pc uz zaregistroval na stranke aceru lebo to bolo potrebne pre stiahnute ovladacov thak by som chcel vediet ci to nevadi ze to bolo registrovane na mna.. a chcel by som ho vratit do zajtra lebo zajtra je 7 dni a do 7 dni by mi mali dat rovno druhy teda novy alebo ako to funguje..
Napísať odpoveď