Cavte ludia,
ako spravim platbu kartou cez internet. Mam naprogramovanu stranku a pri registracii musis zaplatit 30€ aby si sa dostal k obsahu. Lenze doteraz to je tak ze kazdy musel cez internet banking posielat peniaze a prihlasovat zadat variabilny symbol a tak.... proste to bolo zdlhave.
Chcem to ale spravit tak že bude možnosť platby kartou. Jednoducho mu naskoči okno kde vyplni udaje z akejkoľvek bankomatovej karty a zaplati.
To ze by som si vytvoril platobne brany na kazdu banku to viem lenze tym padom musim mat v kazdej banke ucet.
Ja pouzivam OTP banku a chcem dosiahnut toho aby sa dalo zaplatit akoukolvek kartou z mojej stranky a peniaze by chodili len na jeden ucet v OTP.
Vedeli by ste mi poradit ako na to ???
Diky moc zatial.
Platba kartou cez internet
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Platba kartou cez internet
hmm... dám ti číslo svojej karty, PIN, a všetky položky GRID karty? 
Ľudia - ono vážne takto niekde funguje?
Ak hej, aj ja chcem vedieť ako sa to dá urobiť, ja budem pýtať len 0,01€
Re: Platba kartou cez internet
v USA tak platia takmer vsetci lebo je mozne takuto platbu vyreklamovat a banka vam peniaze vrati. Unas je asi najtazsie najist spolocnost co by takuto platobnu metodu podporovala na slovensku. authorize.net, cybersource.com, globalpaymentsinc.com spolocnosti je vela staci do googla dat payment gateway, poplatky su tiez celkom pekne... pouzivanie zalezi od dovery a zakonov v danej krajine ... aj ked mas tie cisla, bez specialneho terminalu su ti na nic, ten terminal zabezpecuju certifikovane spolocnosti a aby si ziskal pristup k ich api sa overuje spolocnost aj ucet ... ak zneuzijes udaje neni problem ta identifikovat banka z ktorej peniaze odisli ta automaticky zaluje a vymaha peniaze s5, taktiez peniaze neprejdu v priebehu sekundy a stornovat neni az taky problem ak tranzakcia trva zopar dniweroro napísal:hmm... dám ti číslo svojej karty, PIN, a všetky položky GRID karty?