mne Gangy zase objednaval... doslo vsetko ok.. majaky namontovane podakovat som podakoval (aspon myslim ) a tringelt som mu nedal ziadny. ja som mu dal na pivo
Gangy: písal som mu či by neobjednal 3 CS 1.6 keye napísal, že vpohode tak som mu na ďalší deň poslal na účet 15€, hneď to objednal a keď došli hneď mi ich poslal bohužiaľ šiel len jeden tak som mu okolo 22hej napísal a na ďalší deň (dnes) mi poslal nové keye
Objednane cez Gangyho, pomaly mi vsetky veci prichadzaju ..jednalo sa o ciastku 76€, ktoru zaplatil a potom som mu poslal prachy na ucet ...mozem len doporucit
retep napísal:gangy poslal som ti peniaze uz pred tromi dnami a zatial ziadna sprava od teba...precitaj si ss
Na silvestra o pol noci ti budem objednavat veci a pri tom drzat rimsku sviecu nie? Ved sa uz trocha utrite je evidentne ze nemam cas tu byt stale toboz nie na sviatky, neodpisoval som nikomu lebo som bol na chate. Kazdy vydrzal len ty mi vypisujes ss, mail, icq a aj sem do temy. Co si myslis ze som s tymi tvojimi 15timi eurami usiel do mexika? Mam snad pravo si dat par dni volna nie?
Vopred sa ospravedlňujem ak som to dal do zlej témy, no týka sa to Paypalu.
Potreboval by som dostať na Paypal určitú čiastku, ja by som Vám poslal peniaze na bankový účet vy mne na Paypal, to je celé Budem rad za každú SS ohľadom zmeny, Ďakujem
edit2: zasielka je doma, z USA pribl. 17dni, krabica sice vypadala ako keby vypadla krave z papule a jednotlive polozky boli povypadavane, no nastastie nic neni zlomene a asi ani nic nechyba, dalsi spokojny gangyho zakaznik..