Paypal, platby cez paypal

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Objednané, kúpené, bez problémov... Dik
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Aj mne gangy objednal z DX .. dnes doslo presne po dvoch tyzdnoch .. diki moc :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dakujem vsetkym ktori su spokojni a nasli dost slusnosti aspon podakovat.

Aktualne som uz vsak z tohto dost unaveny a nervozny. Necakal som ze mi bude pisat tolko ludi, ale hlavne som necakal ze tolko ludi sa nevie spravat, holt Slovaci su Slovaci. Kedze sa mi nechce pisat 2x to iste, len vam sem skopirujem spravu ktoru som pred par sekundami odoslal chalanovi ktory chcel aby som mu objednal tenisky, pricom pred tym som mu objednaval nejaky film ci co. Konverzacia prebiahala takto:
anonymny napísal:...kolko ti mam previest ? ak to vies objednat
Gangy napísal:S postovnym to vychadza na asi 100 €, kolko posles je na tebe.

4006863868 / 7500

Este mi daj adresu.
anonymny napísal:poslane 100 EUR ... dufam ze sa ti da verit kamo
A tym to prenho skoncilo. A pre mna tiez, uz x krat. Tentokrat vsak nie, takze jemu aj ostatnym podobnym je adresovana nasledujuca sprava, budem rad ak si pozorne precitate co som v nej napisal a zamyslite sa nad tym.
Gangy napísal:Lol?

BluRay ti snad neprislo alebo co?

Keby si podakoval tak by ta to zabilo? keby si neposlal 100 ale 101 € aby som ti este nemusel nejake drobne doplacat zo svojho, tiez by ta to zabilo? Nie, este mi napises vetu a'la "som zvedavy ci mi to vobec pride".

Uz mam toho fakt, dost, ja sa budem registrovat na nejakom vyje*** webe, srat sa ti s tym len preto aby som ti na to este doplacal a nedockal sa ani podakovania?

Tebe mozno moja reakcia pride ako prehnana ale ked mi za den napisu traja taki ako ty, kazdemu doplatim ked aj 20 centov na konci mesiaca uz to dokopy take zanedbatelne nieje. Nikoho som nikdy nenutil nech mi dava nieco naviac ale myslel som si ze ked uz niekdo posiela tri litre za tenisky, tak mi uz len zo slusnosti tych tridsat korun (1% !) naviac posle. Ja na tom nepotrebujem zarabat ale aby som este niekomu doplacal akukolvek sumu to uz je vrchol.

A potom mi raz za tyzden napise clovek ktory mi styrikrat podakuje, posle mi naviac aj 10 € a este sa spyta ci mi to nieje malo. Potom uz mi fakt dojde chut objednavat nieco cloveku ako si ty.

Keby si spravil tri kliky naviac tak by si videl kolko stoji postovne na slovensko, mas tam aj vyslednu sumu. Keby si si tu vyslednu sumu preratal aktualnym kurzom, vyslo by ti ze je to nieco nad 100 €. Nie, ja to musim vsetko spravit za teba. A este ti za to zaplatit.

Teba nenaucili podakovat? Myslis si ze kym sa tam zaregistrujem, vyberiem objednam, vyplnim adresy, zaplatim tak je to 10 sekund alebo co? A este ti doplatim 50 centov na tenisky, aby si bol rad.

Samozrejme.

Chod zrusit tu platbu a napis niekomu inemu, ja na toto uz uprimne nervy nemam.

Potom si daj facku a zamysli sa. Keby si ty robil to co ja, niekdo ti napise aby si mu nieco objednal a ten clovek nepodakuje, prejavi ti nedoveru a este ti posle menej nez to stoji, ako by si sa citil? A ked sa ti to stane 15x za mesiac?

... no comment
Takze dobuducna ocenim ak si takyto ludia pojdu zaplatit do banky 50€ za embosovanu kreditku, zalozia si paypal konto, registruju kreditku, potvrdia ju kodom z vypisu a potom nech si veselo nakupuju sami.

Mne proste nejde do hlavy ked mi niekdo ako minule, napise ze chcem nieco objednat a stoji to 30 eur, ja mu obratom poslem ssku ze aha tu mas presne to iste a iba za 8,75 eur. A on mi napise posli mi to sem peniaze som poslal. Na ucet mi pride 8,75 eur a uz o nom viac nepocujem. Sam od seba mu z dobrej vole usetrim 210% zo sumy a on mi nevie ani podakovat? Keby si to chcel objednat sam tak si musi zaplatit 50 € za kreditku a dalsich 30 € za produkt. Zaplatil by 80 € a ked napisal mne zaplatil 8,75. To naozaj nestoji ani za po*ebane dakujem?!

Nebudem kazdy mesiac zistovat ze som minimalne 10 € preplatil pretoze hentomu som doplatil 50 centov, tamtomu 30, tomu 70 atd. Ked je cloveku malo dat 1 € naviac tak nech da pajdu za kreditku. Jednoducha matematika.

Nakoniec chcem este raz podakovat ludom ktori si uvedomuju ze niesom casnicka v podniku ktorej sem-tam mozu nechavat tringelt, mna za toto nikdo neplati, robim to pre vas vo volnom case a nechcem za to nic len slovo dakujem a ferovy pristup.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

znova mi gangy objednal , doslo bez problemov a komplikaci , .. dakujem
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Tak to si dam asi aj ja nieco cez teba objednat bo mne vzdy vsetko zadrzia na letisku kvoli colnej kontrole :lol:
Neuralizer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Neuralizer »

Dneska mi Gangy objednal Garry's mod cez Steam...super obchod doporucujem vsetkym kto si potrebuje nieco kupit cez paypal :)
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

aj mne objednal z ebay, 3dni od objednania a uz to je doma. diky :wink:
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

v poslednej dobe som par veci objednal jednu cez filipa102 a ten mi to objednal pred 15 dnami .. vcera mi to prislo ... od gangyho som objednal neskor zopar veci .. ked to dojde napisem aj o nom :)
Moma
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Moma »

cez Gangy-ho som objednaval s ebay-a dve trička, rychle jednanie, na mojej strane spokojnosť, ešte raz ďakujem Ti.
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Objednával som cez užívateľa Gangy mini pci bluetooth. Všetko prebehlo v poriadku. Dnes doručené. Odporúčam :wink:
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

a zase mi dosla vec co mi gangy objednal , vdaka
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

mne Gangy zase objednaval... doslo vsetko ok.. majaky namontovane :D podakovat som podakoval (aspon myslim :roll: ) a tringelt som mu nedal ziadny. ja som mu dal na pivo :)
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

Gangy: písal som mu či by neobjednal 3 CS 1.6 keye napísal, že vpohode tak som mu na ďalší deň poslal na účet 15€, hneď to objednal a keď došli hneď mi ich poslal bohužiaľ šiel len jeden tak som mu okolo 22hej napísal a na ďalší deň (dnes) mi poslal nové keye :)
Killermama2323
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Killermama2323 »

objednanie uctu ..velka spokojnost .... K+ ..odporucam
dj-enter
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dj-enter »

znova objednane cez gangyho...spokojnost :)
Moma
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Moma »

opäť som riešil ebay cez gangyho - spokojnosť, dik
blaster700i
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa blaster700i »

Potreboval som previes peniaze z paypal na bankovy ucet. Peniaze z paypal som poslal Gangymu a ten mi ich poslal na ucet :)
Vdaka
:wink:
h4sy0u
Novice
Novice

Paypal

Príspevok od používateľa h4sy0u »

Fakt sa da spolahnut :wink: , seriozny clovek 8)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Objednane cez Gangyho, pomaly mi vsetky veci prichadzaju ..jednalo sa o ciastku 76€, ktoru zaplatil a potom som mu poslal prachy na ucet ...mozem len doporucit :)
thiery12
Expert
Expert

Príspevok od používateľa thiery12 »

pridavam sa ku dalsim spokojny uzivatelom, ktori uzavreli s Gangym obchod :wink:
Napísať odpoveď