Platenie s kreditnou kartou cez internet

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
BBCworldsTruth
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Platenie s kreditnou kartou cez internet

Príspevok od používateľa BBCworldsTruth »

Chcem si niečo objednať cez net ale niako nemôžem prísť nato ako zadať tie čísla. Pýta si to odo mňa prv číslo karty to som zadal, 16 ciferné, a potom niake druhé číslo ktoré má byť vedľa môjho podpisu na karte, a tam je iba jedno číslo "444", tak som ho tam napísal ale niako to nefunguje. thx za poradenie predom :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako si zistil, ze to cislo zo zadnej strany karty nefunguje??? Napisalo ti, ze CCV/CCV2 je neplatne???
BBCworldsTruth
Amateur
Amateur

hojko napísal:Ako si zistil, ze to cislo zo zadnej strany karty nefunguje??? Napisalo ti, ze CCV/CCV2 je neplatne???
No napísalo mi že nastal technicky problém, mám to skúsiť znovu a ak to bude pokračovať mám použiť iný spôsob platby (nemôžem lebo to je zahraničie) alebo kontaktovať obchod (čo som aj spravil ale tipujem že cez víkend neodpovedajú, lebo neodpovedali).
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Aký máš typ karty? Si si istý, že máš na nej nastavený limit (viac ako 0)na platenie kartou cez internet a podobne? Ak máš napríklad Visa Electron, a pri objednaní karty si banke nepovedal, že chceš platiť aj cez internet, tak tak musíš spraviť. Skús si to zistiť cez infolinku tvojej banky.
El Suvereno
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa El Suvereno »

No môže to byť aj podla typu karty akej máš či máš dovolené platiť cez internet. Alebo na nej nemáš peniaze. Ja platím tiež cez internet a dávam tie isté čísla 16cifer a vzadu 3miestne a ide mi to.
BBCworldsTruth
Amateur
Amateur

JaJeNiektoIny napísal:Aký máš typ karty? Si si istý, že máš na nej nastavený limit (viac ako 0)na platenie kartou cez internet a podobne? Ak máš napríklad Visa Electron, a pri objednaní karty si banke nepovedal, že chceš platiť aj cez internet, tak tak musíš spraviť. Skús si to zistiť cez infolinku tvojej banky.
Mám ten VISA ELECTRON, to s tou platbou cez net som bral ako samozrejmosť ma to ani nenapadlo, díkes.
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

ma3ix napísal:pokial ta karta neni embosovana tak to cislo ti nebude fundovat a nic nezaplatis..teda aspon tak to je na paypale.
embosovana karta je ta ktora ma vrubkovane hmatatelne cislo karty a meno tvoje
Tak potom je ako možné, že som predvčerom zaplatil cez internet Visa Electron-om, ktorá embosovaná nie je? A platenie napriklad VISA-ou alebo MasterCard-om sa zvykne spoplatňovať cca 5 eurami (napríklad ryanair, alebo skyeurope to spoplatňuje), ale pri platbe Visa Electron-om ten poplatok nie je.

BBCworldsTruth, už si zavolal na infolinku tvojej banky?
ma3ix
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ma3ix »

canceled
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

na PayPal nemusi byt embosovana karta, tzn, ze Visa Electron s PayPal funguje bez problemov, pouzit mozes kreditnu alebo debetnu kartu, ktora ma 3 miestny kod (CCV) na zadnej strane pri podpise
BBCworldsTruth
Amateur
Amateur

JaJeNiektoIny napísal:Tak potom je ako možné, že som predvčerom zaplatil cez internet Visa Electron-om, ktorá embosovaná nie je? A platenie napriklad VISA-ou alebo MasterCard-om sa zvykne spoplatňovať cca 5 eurami (napríklad ryanair, alebo skyeurope to spoplatňuje), ale pri platbe Visa Electron-om ten poplatok nie je.

BBCworldsTruth, už si zavolal na infolinku tvojej banky?
Zavolal som tam a povedala že buď mi to spraví ona za poplatok 1+ niečo euro alebo ja za 0,8, tak som povedal že to spravím sám cez elektronické bankovníctvo a aj som spravil (vlastne tu zmenu limitu z 0 v "objednávanie poštou" alebo tak niako sa to volalo už si presne nepametám). Peniaze mi to stiahlo, limit zmenilo ale niako to stále nejde objednať. Skúsim zajtra
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

A si si istý, že sa dá platiť aj kartou VISA Electron? Je na tej stránke napísané, že sa ňou dá platiť? Je tam ikona VISA, alebo aj ikona VISA Electron?
BBCworldsTruth
Amateur
Amateur

JaJeNiektoIny napísal:A si si istý, že sa dá platiť aj kartou VISA Electron? Je na tej stránke napísané, že sa ňou dá platiť? Je tam ikona VISA, alebo aj ikona VISA Electron?
Je tam v pravom dolnom rohu VISA ELECTRON a na prednej stranke je iba napísane ELETRONIC USE ONLY. Ja keď som volal stou tetkou s banky tak som jej ešte povedal že mám VISA ELECTRON a že chcem platiť cez internet s tou kartou, som jej nadiktoval číslo karty a povedala mi čo povedala. Nič o tom že by som nemohol platiť s nou cez internet tak fakt neviem.
slovy88
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slovy88 »

zverejnil si ccv uz staci len cislo karty :D a mozme nakupovat vsetci....
nie nadarmo sa CCV nazyva aj security code :D
ferto
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

to: BBCworldsTruth

Príspevok od používateľa ferto »

ako si pokrocil?? riesim ten isty problem. Tiez mam visa electron objednavat neslo, zmenil som limit o ktorom si pisal a stale nejde. Mas este pre mna nejaku radu?
Napísať odpoveď