Plavanie/skakanie do vody
-
tomaxx_199
Medium Professional
Plavanie/skakanie do vody
skacete do vody? ako? co viete plavat a skakat?
Ja nie som veľmi vodný typ, ale tak keď sa už k vode dostanem tak si skočím.
Najobľúbenejšia poloho je "bomba", "šipka" alebo "na Jánošíka".
Čo sa týka štýlov plávania tak najčastejšie prsia, menej často kraul, ale viem aj motýlika.
Ale najobľúbenejšia činnosť je vyvaľovať sa pri vode alebo na vode na nafukovačke. Keď mám pri sebe nejakú kočandu je to ešte lepšie
Najobľúbenejšia poloho je "bomba", "šipka" alebo "na Jánošíka".
Čo sa týka štýlov plávania tak najčastejšie prsia, menej často kraul, ale viem aj motýlika.
Ale najobľúbenejšia činnosť je vyvaľovať sa pri vode alebo na vode na nafukovačke. Keď mám pri sebe nejakú kočandu je to ešte lepšie
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
ChallengerQo
Expert
-
tomaxx_199
Medium Professional
mi mame velmi lacne kupalisko. skakat mozeme kludne hoci aj ked je zakaz. ale plavcik dovoli. niekedy je po 18:00 zadarmo vstup. kupalisko tiez neni niejake special. nemame tie speciality fontany, tobogany atd. mame len bazen. stredny a velky. na konci velkeho je 2m voda. su tam aj take kocky na skakanie. mame aj bufet aj sprchy nic special ale je to dobre.
Rybička/šipka je ľahká, salto mi vyjde iba sem tam a ked nevyjde na prvy-druhy krat..serem na to.. štípe toMuffi napísal:Ja skáčem všeličo, stále sa pokúšam skočiť salto vpred, no stále dopadnem na chrbát čo ma na pár minút odrádza od ďalších pokusov
A skoro vždy, keď chcem skočiť rybičku, je z toho pupkáč
-
tomaxx_199
Medium Professional
takisto to netolerujú, ale keď už skočíš tak ti nemôže povedať nič, jednoducho stalo sa.
Kedysi za mladších čias sme skákali pomaly do všetkého, čo obsahovalo aspoň meter vody. Na kúpaliskách sme boli prakticky nonstop od otovrenia až po zatvorenie, keď nás museli vyháňať z bazénu. Vždy som mal vodu rád, ale teraz už toľko času na kúpalisko nie je. Ale občas sa vyblázniť ideme. Skákanie k tomu samozrejme neodmysliteľne patrí a rôzne šipočky, jánošíkov, saltá, pupkáče, granáty robievam aj ja.
Takého motýlika som nikdy nevedel plávať a najčastejšie plávam prsia alebo kraula a keď nevládzem tak znak.
Asi dnes pôjdem na kúpalisko sa trochu vyblázniť.
Kedysi za mladších čias sme skákali pomaly do všetkého, čo obsahovalo aspoň meter vody. Na kúpaliskách sme boli prakticky nonstop od otovrenia až po zatvorenie, keď nás museli vyháňať z bazénu. Vždy som mal vodu rád, ale teraz už toľko času na kúpalisko nie je. Ale občas sa vyblázniť ideme. Skákanie k tomu samozrejme neodmysliteľne patrí a rôzne šipočky, jánošíkov, saltá, pupkáče, granáty robievam aj ja.
Takého motýlika som nikdy nevedel plávať a najčastejšie plávam prsia alebo kraula a keď nevládzem tak znak.
Asi dnes pôjdem na kúpalisko sa trochu vyblázniť.
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional