Plazma, LCD
-
eldorado08
Re: Plazma, LCD
NX500 má Bravia Engine 2, EX500 má BE3. Rozdiel v kvalite obrazu je viditeľný (aspoň pre moje oči) - LCD od Sony s BE3 majú lepší obraz.
V Datarte majú Sony-KDL-32EX4O2.Akú kvalitu obrazu bude mať tento televízor?
-
Ryan Giggs
VIP
NX500 ma navyše dosť leskly panel, ktory je ako zrkadlo. Pokiaľ je miestnosť kde bude umiestneny svetla, mohol by to byť problem. EX402 je na tu cenu fajn TV, podstatne lepši ako LG o ktorom sme sa bavili predtym.
Tak díky za rady pri výbere,zrejme sa rozhodnem pre ten posledný typ.
zdravim
tiez planujem kupit plazmu, bol som rozhodnutzý pre FULL HD ale nejake prispevky ma zneistili ,
chcem sa teda spytat ce reku nestaci HD READY, mal by tam ist signal zo skylinku *multy hd*
a vydialenost pozerania 2 az 4 metre
dik
tiez planujem kupit plazmu, bol som rozhodnutzý pre FULL HD ale nejake prispevky ma zneistili ,
chcem sa teda spytat ce reku nestaci HD READY, mal by tam ist signal zo skylinku *multy hd*
a vydialenost pozerania 2 az 4 metre
dik
-
tomaxx_199
Medium Professional
ano hd ready staci. full hd vyuzikes jedine ak mas blu-ray prehravac a full hd film na klasicke pozeranie a skylink HD staci hd ready.
-
Ryan Giggs
VIP
Suhlasim, HD ready rozlišenie bohato stači aj na HD kanaly. Full HD využiješ len pri full HD Blue ray, resp. pri hrach z PC, aj to len z menšej vzdialenosti (cca 2-2,5 metra). ALE! Full HD modely su kvalitou obrazu lepšie (nie kvôli rozlišeniu), rozdiel v cene nie je len v rozlišeni ale maju aj kvalitnejšie panely a aj elektroniku. A tym padom aj obraz. Potom je otazka, či je rozdiel medzi konkretnym HD ready a full adekvatny cenovemu rozdielu. Ale pokiaľ chceš ušetriť, tak kľudne aj HD ready, obraz zo Skylinku bude aj tak veľmi dobry.
este sa chcem spytat, na vyuzitie usb vstupu. mam taku viziu ze zo satelitu nieco cez usb nahrat na hdd ktory je v externom boxe, a potom to pustit na telke cez usb
-
Ryan Giggs
VIP
V tom pripade plazmu jedine od Samsungu a LG. Ale otazka je v akom formate nahrava ten satelit. Či to potom nejaky tv zvladne prehrať. Samsung však neodporučam (kvalitou zaostava), takže LG. Ale obrazovo najlepši je Panasonic, ten však nevie prehravať cez USB.