plazovy futbal - beach soccer

O športe...
kubodinho
Professional
Professional

plazovy futbal - beach soccer

Príspevok od používateľa kubodinho »

nenasiel som tu tuto temu , tak zakaladam . keby s apredsa len vyskytla tak sorry.

v poslednej dobre to chodi v telke casto a dobre sa na to pozera podla mna. padaju tam krasne goli , noznice a pod. francuzov trenuje dokonca Cantona. paci sa vam tento sport?
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

Osbne som mal tu cest vidiet takyto zapas na vlastne oci na Mallorce. Je to naozaj pastva pre oci a pre fanusika ktory je zvedavi na rozne akrobaticke kusky naozaj to najlepsie. Len velmi rad by som si ja chcel zahrat takyto futbal ale zatial sa mi nikde nenaskytla taka prilezitost.

PS na ktorych staniciach vysielaju tieto futbali lebo ja to moc nevidam.
kubodinho
Professional
Professional

kali520 napísal:Osbne som mal tu cest vidiet takyto zapas na vlastne oci na Mallorce. Je to naozaj pastva pre oci a pre fanusika ktory je zvedavi na rozne akrobaticke kusky naozaj to najlepsie. Len velmi rad by som si ja chcel zahrat takyto futbal ale zatial sa mi nikde nenaskytla taka prilezitost.

PS na ktorych staniciach vysielaju tieto futbali lebo ja to moc nevidam.
viesco na Extreme Sports to chodi a aj na Eurosporte to dneska islo. mne sa to paci ako sa zavesi do vzduchu a noznicky do branky
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

mne sa paci daju sa tam robit velmi pekne kombinacie este s krajsim zakoncenim
kubodinho
Professional
Professional

Peky05 napísal:mne sa paci daju sa tam robit velmi pekne kombinacie este s krajsim zakoncenim
noo kombinacie skor po vzduchu ako po zemi kedze piesok neni rovny , ale krasne zakoncenia su. to je pastva pre oci
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

teraz eurosport dava zaznamy.Rusky brankar je velmi dobry len pre brankarom sa zle chytaju odrazene lopty aj dnes co som videl strelil na branku a lopta zmenila smer a brankar sa uz darmo hadzal
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

pekny sport, ma vela z toho, co klasicky futbal uz stratil kvoli komercionalizacii a prilisnej prespekulovanosti - teda cistu zabavu a radost z hry pre hracov a fanusikov.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

enter00 napísal:pekny sport, ma vela z toho, co klasicky futbal uz stratil kvoli komercionalizacii a prilisnej prespekulovanosti - teda cistu zabavu a radost z hry pre hracov a fanusikov.
tak toto si vystihol kamarat ale je vela futbalistov ktory v normalnom futbale vidia tu zabavu a radost a ty sedia na lavickach pouzivaju triky ktorimy bavia divakov nevidu daktore a sedia a ty ktorym to vyjde su hviezdy tot C.Ronaldo Ronaldinho Quaresma Robinho a dalsi mam takychto rad
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

plazovy futbal je hlavne kvoli tomu urobeny aby sa ludia bavili ale aj sami futbalisti a co som videl dost ludi tam chodi
kubodinho
Professional
Professional

Peky05 napísal:plazovy futbal je hlavne kvoli tomu urobeny aby sa ludia bavili ale aj sami futbalisti a co som videl dost ludi tam chodi
kazdy futbal je na to aby sa ludia bavili. inak aj podla mna dost ludi chodi . dobre sa kuka na to.
Arthas06
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arthas06 »

Plážový futba to je za haluz za krásne góly tam padajú . Ked je v telke skoro vždy si ho pozriem
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

vyzera to byt v pohodicke...slnko piesok teplo a tak
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

zvykol som na plazovom ihrisku travit podstatnu cast dovolenky, uplne pohodovy sport, slnko, piesok, zeny, pivko a plazovy futbal :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Chlapi,že je to pekné,je jedna vec...ale aké to musí byť ťažké...ubehať to...my sme cez leto hrávali plážový volejbal...(ako myslím aj turnaje do iných miest a tak-aby ste si nemysleli,že taký,mantácky)...a pri hre naplno...a krátkych šprintoch to bolo veľa krát o hubu a naozaj som mal čo robiť s dychom...je to veľmi namáhavé... :)

//edit:veď,keď je aj bližší záber na tie ich nohy...ako na lítka napr. to je pecka...mega namakané... :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ZitePunkom napísal:Chlapi,že je to pekné,je jedna vec...ale aké to musí byť ťažké...ubehať to...
no asi tak ako halovy futbal :wink: ja som sice nechodil po poharoch, ale hral som s byvalymi a sucasnymi hracmi druholigoveho muzstva o karton sampanskeho...cize motivacia jak svina :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Key5ers0ze napísal:no asi tak ako halovy futbal :wink: ja som sice nechodil po poharoch, ale hral som s byvalymi a sucasnymi hracmi druholigoveho muzstva o karton sampanskeho...cize motivacia jak svina :D
?...ako halový futbal?...hala je rovná a máš na nej dobrý záber...a aký máš záber na piesku...sa ti prešmykujú nohy a neviem čo ešte...podľa mňa sa to s halovým nedá porovnať... :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ZitePunkom napísal:?...ako halový futbal?...hala je rovná a máš na nej dobrý záber...a aký máš záber na piesku...sa ti prešmykujú nohy a neviem čo ešte...podľa mňa sa to s halovým nedá porovnať... :)
no fakt, ze nevies co este... :D ten zaber je imo minimalnym problebom, ale ty musis vediet ked si po tych medzinarodnych turnajoch chodil :) :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Key5ers0ze napísal:no fakt, ze nevies co este... :D ten zaber je imo minimalnym problebom, ale ty musis vediet ked si po tych medzinarodnych turnajoch chodil :) :wink:
Tak neviem...možno šlo aj o to..že pri tom futbale až tak neskáčeš...lebo šlo aj o výskok...veď ide to predsalen ťažšie,ako v hale..a keď chceš dosiahnuť rovnakú výsku..ale to je jedno...proste si myslím,že je to aj tak namáhavejšie.. :) to,že chodím po medzinárodných turnajoch si povedal ty,nie ja.. :wink:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

som si len tak zazartoval :wink: urcite je to namahavy sport...ale aj priklad s vyskokmi povazujem za neadekvatny kedze hlavickovanie nie je tou najhlavnejsou sucastou plazoveho futbalu(a rozdiel pri spotrebe energie pri vyskoku na piesku a vyskoku v hale podla mna nebude nejak extra markantny)
ale uz rozoberame kravoviny...kazdopadne je to krasny sport a je by som fest uvital viac ihrisk po celom slovensku :)
Napísať odpoveď