pls HELP s otf fontami

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
semafor
Novice
Novice

pls HELP s otf fontami

Príspevok od používateľa semafor »

Mam problem...tyka sa netobrazovnia otf fontov po upgrade ovladacov GeForce7600 GS...stretol sa nikto s niecim podobnym?....po upgrade ostanu len fyzicky v systemovom foldri ale ani jeden z programov ich nevidi...komplet Adobe, ani Office...INDD si ich pyta pri rozbehu file. Moze to byt nvidiou alebo si Adobe resp system ukladaju nejaku cache a potom to nevedia natiahnut do systemu spat?....skusal som uz rozne veci - od odinstalovania fontov, aj navrat k starym ovladacom ale spat sa nedostanem. Napokon musim obnovit zrkadlo disku. Chcem totiz kupit novu gr kartu a toto by sa mi nemalo stat.

Dik za reakcie.
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Ovládač grafickej karty nemá nič spoločné s fontami, takže problém bude pravdepodobne v niečom inom.
semafor
Novice
Novice

chrono napísal:Ovládač grafickej karty nemá nič spoločné s fontami, takže problém bude pravdepodobne v niečom inom.
super, odpoved, to viem aj sam - otazne je preco sa to deje po upgrade karty?...preto sa pytam kde je problem..
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: pls HELP s otf fontami

Príspevok od používateľa chrono »

Ja som ti odpovedal na tvoju otázku:
semafor napísal:Moze to byt nvidiou alebo si Adobe resp system ukladaju nejaku cache a potom to nevedia natiahnut do systemu spat?
Ak si na ňu nechcel počuť odpoveď, nemal si ju napísať.
Po odinštalovaní tých fontov si reštartoval počítač? Po ich opätovnom nainštalovaní si reštartoval počítač?
semafor
Novice
Novice

samozrejme, nerobim instal fontov prvy krat, dokonca som som pri jednom z pokusov mazal cache adobe, *.lst, problem pretrvava i napriek tomu - po upgrade ovladacov mi ich nenatiahne...system ich proste nevidi..neexstuju....ale su tam.......asi teda usetrim 5 litrov a investujem do niecoho ineho ako grafickej karty....
Napísať odpoveď