Mam problem...tyka sa netobrazovnia otf fontov po upgrade ovladacov GeForce7600 GS...stretol sa nikto s niecim podobnym?....po upgrade ostanu len fyzicky v systemovom foldri ale ani jeden z programov ich nevidi...komplet Adobe, ani Office...INDD si ich pyta pri rozbehu file. Moze to byt nvidiou alebo si Adobe resp system ukladaju nejaku cache a potom to nevedia natiahnut do systemu spat?....skusal som uz rozne veci - od odinstalovania fontov, aj navrat k starym ovladacom ale spat sa nedostanem. Napokon musim obnovit zrkadlo disku. Chcem totiz kupit novu gr kartu a toto by sa mi nemalo stat.
Dik za reakcie.
pls HELP s otf fontami
Re: pls HELP s otf fontami
Ja som ti odpovedal na tvoju otázku:
Po odinštalovaní tých fontov si reštartoval počítač? Po ich opätovnom nainštalovaní si reštartoval počítač?
Ak si na ňu nechcel počuť odpoveď, nemal si ju napísať.semafor napísal:Moze to byt nvidiou alebo si Adobe resp system ukladaju nejaku cache a potom to nevedia natiahnut do systemu spat?
Po odinštalovaní tých fontov si reštartoval počítač? Po ich opätovnom nainštalovaní si reštartoval počítač?
samozrejme, nerobim instal fontov prvy krat, dokonca som som pri jednom z pokusov mazal cache adobe, *.lst, problem pretrvava i napriek tomu - po upgrade ovladacov mi ich nenatiahne...system ich proste nevidi..neexstuju....ale su tam.......asi teda usetrim 5 litrov a investujem do niecoho ineho ako grafickej karty....