Plyšoví mobíci zo Superstar.. -kde kúpiť?
Plyšoví mobíci zo Superstar.. -kde kúpiť?
hojky, neviete kde sa daju kupit plysoví mobici zo spevackej sutaze Slovensko hlada Superstar?
dik
dik
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Plyšoví mobíci zo Superstar.. -kde kúpiť?
ved teraz sa to drazijulish napísal:hojky, neviete kde sa daju kupit plysoví mobici zo spevackej sutaze Slovensko hlada Superstar?
dik
moyem uploadnut obraykz kaydeho mobika okrem tej blchy TO.... ale teray mma komp v oprave a......boa..som zabudol co kcem pisat....a uz vem..takze ked sa vrati pc z opravz tak upnem bo teray som na takej srotke vyhrabanej z pivnice a mam na nej linux co ma 50mb..omg...
takze ... kedsa vrati pc z opravz ta to upnem...
ps> sory za z/y mam to tu prehodene a nesom yvzknutz...sakra...zviknuty
takze ... kedsa vrati pc z opravz ta to upnem...
ps> sory za z/y mam to tu prehodene a nesom yvzknutz...sakra...zviknuty
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
Plysovi MOBICI
uz ich mam vsetkych... dostal som to za body ktore mi nabiehaju v t mobile .... mal som tam cca 9 tisic bodov . tak som malej dcerke yobral vsetkych tak je teraz oblozena v posteli ako kralovna ....
AK MAS ZAUJEM, MAM 1 CELU KOLEKCIU vsetkych 4 PLYSOVYCH MOBIKOV, (Teo, Mel, To, Tom) CELKOM NOVYCH - ESTE ZABALENYCH . 1 ks za 14,- PRI ODBERE VSETKYCH NARAZ DAM ZLAVU. Odber postou na dobierku, alebo osobne v BA, prip. v PN. [email protected]julish napísal:hojky, neviete kde sa daju kupit plysoví mobici zo spevackej sutaze Slovensko hlada Superstar?
dik
//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2009, 14:23 )
AK MAS ZAUJEM, MAM 1 CELU KOLEKCIU vsetkych 4 PLYSOVYCH MOBIKOV, (Teo, Mel, To, Tom) CELKOM NOVYCH - ESTE ZABALENYCH . 1 ks za 14,- PRI ODBERE VSETKYCH NARAZ DAM ZLAVU. Odber postou na dobierku, alebo osobne v BA, prip. v PN. [email protected]julish napísal:hojky, neviete kde sa daju kupit plysoví mobici zo spevackej sutaze Slovensko hlada Superstar?
dik
mam zaujem o toho Teo plysaka mas ho este ? pisal som ti mailmobik napísal:AK MAS ZAUJEM, MAM 1 CELU KOLEKCIU vsetkych 4 PLYSOVYCH MOBIKOV, (Teo, Mel, To, Tom) CELKOM NOVYCH - ESTE ZABALENYCH . 1 ks za 14,- PRI ODBERE VSETKYCH NARAZ DAM ZLAVU. Odber postou na dobierku, alebo osobne v BA, prip. v PN. [email protected]