Kategória "dobrý kamarát" je iba vymyslený argument ako niekoho odmietnúť bez nejakej originality. Keď mám záujem, a spýta sa ma niekto koho poznám aj 10 rokov, tak prečo nie? A ak nemám záujem a spýta sa ma niekto po mesiaci, tak ho odmietnem tiež slovami "ostaneme radšej iba kamarátmi". Čas s tým nič nemá. Vlastne má, po dlhej dobe kamarátstva vieš o druhej osobe omnoho viac. Vieš aj jej zlé stránky, a vieš že ju chceš napriek tomu. Nevravím, že vždy treba čakať tri roky, to vôbec nie. Ja som iba napísala že v našom prípade to toľko trvalo. Hlavná pointa mojej správy bolo to, že radšej počkať a dobre ho spoznať, ako sa náhliť do vzťahu a potom sa sklamaťnordkapp_pb napísal:za tri roky bez vztahu sa clovek zaradi do kategorie "dobry kamarat", pripadne si dotycny objekt spoznavania tak 8 krat najde niekoho ineho a to moze cloveka potom aj utrhnut aky je blbec, ze nic nevyskusal... zelezo treba kut, kym je horuce
![]()
... vztah je iba premenovanie faktu ze sa pozname na nejakej vyssej urovni ako "ahoj, ako sa mas" ... a z neho sa potom moze stat trebars ta rozpravkova laska
![]()
PMS
Re: PMS
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
a co povies k tej casti o tom, ze kto si pocka, nie vzdy sa docka ?
... radsej sa 5x sklamem a zacnem vzdy odznova, ako by som si mal vycitat, ze som nevyuzil sancu 
Na to ti nemám čo povedať
Skús sa ma spýtať keď budem mať odžitý celý život a budem vedieť o čom život je, o čom je láska, ako spoznať toho pravého a plno iných odpovedí. Každý máme nejakú filozofiu, a mojou je že radšej počkám ako sa unáhliť. Určite aj tá tvoja má nejakú výhodu.
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2010, 20:24)
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2010, 20:24)
Tak ako? Sú to už tri dni. Ste spolu?kachna napísal:ja tie zeny nechapem, vcera som sa rozisiel s priatelkou o pol tretej rano lebo ma pms a bolel ju zub a nutila ma nech jej napisem, ze ju lubim. napisal som jej ze nech na mna netlaci inak docieli opacny efekt. \sme spolu relativne kratko aby som vykonal takyto zavezujuci krok\ tak uz len odpisala ze je koniec. je*a. ona 26, ja 22. clovek by si myslel, ze cim starsie tym mudrejsie ale pms ich degraduje na uroven 17 rocnej pubertiacky. snad to nejako vyzehlim
uz je to dlhsie ako 3 dni ale mila moja sa uvedomila, ze spravila chybu. nakolko ma vsak desi ked mi vravela, ze ma chce vlastnit a ziarli na ine /tomu chapem, nakolko sa s inymi dievcatami casto stretavam/
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2011, 0:31)
tak dnes sme sa definitivne rozisli, ona si spajala moju buducnost s nou specatenu detmi a manzelstvom a ja mam 22 a chcem prijat pozvania od dievcat na byt kedykolvek k tomu pride, zatial
to mi je ľúto