http://beta.markiza.sk/spravy/clanok-45 ... l-300-km-h
Po českých cestách isiel 300 km/h
Po českých cestách isiel 300 km/h
Tak toto som este nezral
najlepsia cast je jak v skoro 200km/h rychlosti zdvihne predne
to je magor
Tym chces povedat, ze keby mas taku motorku tak si jazdis po dedinskych cestach 300km/h ?? Neviem ako ty, no ja bych sa asi posralPezzo napísal:cuduj sa svete.. ved typek mal kawu ZX9R
Online napísal:Super onanista na motorke. Keby som ho videl havarovať v plnej rýchlosti ani by ma nenapadlo sanitku volať.
-
qwerty-xyz
Ale no chlapi kto nie je fanusik motoriek--ako ja-- tak ot nepochopi.
A inak ja mat taku motorku tak to asi urobim tiez
Naco sa potom vyrabaju rychle motorky a auta? POkial na nej nehavarujem a nikoho v tej rychlosti nezranim tak preco nie? A ked havarujem pri 300 za hodinu tak mi to asi moze byt jedno no nie?
A inak ja mat taku motorku tak to asi urobim tiez
Online : ty si ten z tych co podporuju LPR ze?
.Jednoznacne by som volal sanitku.Kazdy clovek raz zijde na nespravnu cestu.Ale moze sa dostat opet na spravnu 
Drago : osobne by som sa posral ist po ceste bez premavky,sirokej kilometer a dlhej 50 kilometrov v 300vke
.Ma zabolelo brucho uz ked som videl to video
.Nie to este predbiehat
Drago : osobne by som sa posral ist po ceste bez premavky,sirokej kilometer a dlhej 50 kilometrov v 300vke
neviem co si tym chce dokazovat..to je uz vseobecne ohrozenie a dufam, ze ho chytia a posadia aspon na par rokov...to je cisty kkt, co hento robi..keby je to aspon na nejakom uzavretom okruhu, ale hentak?
no keby mi tak oproti vybehol tak by som mu asi otvoril dvere, ze ako by zareagoval...
dalsia vec co by ma zaujimala: pri tej rychlosti prejde za sekundu cca 83 metrov - ako dokaze vediet co sa pred nim v takej dialke deje?
a som zvedavy kedy da na net nejake video ako sa vyd*bal v takej rychlosti...
STOP CESTNY PIRATOM
no keby mi tak oproti vybehol tak by som mu asi otvoril dvere, ze ako by zareagoval...
dalsia vec co by ma zaujimala: pri tej rychlosti prejde za sekundu cca 83 metrov - ako dokaze vediet co sa pred nim v takej dialke deje?
STOP CESTNY PIRATOM
a aku mas istotu ze nezranis/nezabijes niekoho ineho ?qwerty-xyz napísal:Ale no chlapi kto nie je fanusik motoriek--ako ja-- tak ot nepochopi.
A inak ja mat taku motorku tak to asi urobim tiezNaco sa potom vyrabaju rychle motorky a auta? POkial na nej nehavarujem a nikoho v tej rychlosti nezranim tak preco nie? A ked havarujem pri 300 za hodinu tak mi to asi moze byt jedno no nie?
urcite to musel byt super adrenalin ale ked uz nech si to ide robit na nejaky okruh a nie na normalnu cestu...
-
PACO8
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Chlapec ma guraz, len ta mu opadne ked mu zecne smykat predne ci zadne koleso
, ale aj tak to na 300km/h nevyzera hlavne pri tom brzdeni ide ta rychlost az prilis rychlo dolu. Raz bolo na bleskovkach aj video kde niekto jazdil po rakuskych cestach vyse 300km/h a pri asi 200km/h to zdvihal na zadne po klukatejsich cestach. To sa mi pacilo omnoho viac.
t0m4s3 dobre videjko. Sedel si v tom aute aj ty alebo si bol nedajboze soferom?
t0m4s3 dobre videjko. Sedel si v tom aute aj ty alebo si bol nedajboze soferom?
-
Shark NX
Addict
Bozekonyk87 napísal:neviem co si tym chce dokazovat..to je uz vseobecne ohrozenie a dufam, ze ho chytia a posadia aspon na par rokov...to je cisty kkt, co hento robi..keby je to aspon na nejakom uzavretom okruhu, ale hentak?![]()
STOP CESTNY PIRATOM
Bolo vidno ze na viacerich miestach preistotu brzdil.
A otvoril by si mu dvere?? HRDINAAAA keby ti ich trafil tak ten spatny raz tych dveri zabije aj teba. A keby sa ti vyhol tak verim ze by ti to asi pekne vratil. Neverim ze kvoli takej chu**** co by zdravy clovek neurobil by si nechel lezat v aute domlateny jak doga
Pekne ze za sekundu prejde 83m a Rallye jazdec ide jak?? podobne a v ovela nebezpecnejsiom terene ... a tiez nevie ci tam nebude mat nejakeho Fanatika fanusika ktory bude chciet Oblizat auto a bude stat na strede cesty. A k este ma rovnu cestu cize mal vyhlad minimlane na 1km ... nejazdil po Alpskych serpentinach.
Zanadaval by som si na neho keby tak siel v Meste ale na Dvojprudovke s dostatocnym odstupom pruhov a v tak miernej premavke.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
ano, mam auto a v zivote som nesiel po obci viac ako 70 km/h ak neratame dialnicne useky v obci kde je povolena 80...Shark NX napísal:BozeMas auto?? v Meste ides poctivo 50?? Uz ta chcem vidiet ...
ked si trufa nech riskuje na okruhoch a nech neohrozuje ostatnych vodicov...mas vobec vodicak? ak hej stretol si uz niekedy podobneho kkta? zjavne nie..Shark NX napísal:Ano je mozno sprosty ze machruje s videom ale ked si trufa a je dost opatrny tak preco nie??.
Ten mal brzdit stale, nie len ked sa bal aby sa jemu nieco nestalo...Shark NX napísal:Bolo vidno ze na viacerich miestach preistotu brzdil.
to bolo myslene ironicky...urcite by som mu tie dvere nestihol otvorit...Shark NX napísal:A otvoril by si mu dvere?? HRDINAAAA keby ti ich trafil tak ten spatny raz tych dveri zabije aj teba. A keby sa ti vyhol tak verim ze by ti to asi pekne vratil.Neverim ze kvoli takej chu**** co by zdravy clovek neurobil by si nechel lezat v aute domlateny jak doga
Shark NX napísal:Pekne ze za sekundu prejde 83m a Rallye jazdec ide jak??
to nebude chyba jazdca, ale fanusika, ze sa mu tam postavil...ked chce nech si tento kkt ohrozuje sam seba, nie ostatnych vodicov...ked je taky macher nech si zajde napr do Brna a zaplati si napr hodinu na okruhu, tam sa do neho nebude nikto starat resp tam budu podobni ako on...Shark NX napísal:podobne a v ovela nebezpecnejsiom terene ... a tiez nevie ci tam nebude mat nejakeho Fanatika fanusika ktory bude chciet Oblizat auto a bude stat na strede cesty.
na kilomer rozhlad mal len tazko, ale aj tak..pri rychlosti 300 km/h prejdes tuto vzdialenost za 12 sekund, co sa moze sice zdat vela, ale ked si vezmes do uvahy, ze aj protiiduce auta sa pohybuju a to ze v tej rychlosti predsalen nevidis veci rovnako ako ked ides 60 tak to je dost malo...navyse on sice moze vidiet, ale nemusi byt vidiet jeho..Shark NX napísal:A k este ma rovnu cestu cize mal vyhlad minimlane na 1km ...
skoda..tam by velmi rychlo skoncil...Shark NX napísal:nejazdil po Alpskych serpentinach.
mierna premavka?Shark NX napísal:Zanadaval by som si na neho keby tak siel v Meste ale na Dvojprudovke s dostatocnym odstupom pruhov a v tak miernej premavke.
\\
sorry, ale nemam naladu na hadky ani podobne veci..poviem len tolko, ze nie som z BA, ale jazdil som po tomto meste pomerne dlho, ked som tam robil a musim povedat, ze je tam mnoho bezohladnych soferov a prilis sa nedba na dodrziavanie predpisov...a aj to tak vyzera...hadam nebol den co by som nevidel havariuShark NX napísal:...
-
Šu-Do
Redeemer
omg to je parada... motorku ma vymakanu.. neda jej to moc namahy dat to z 200 na 300... vyzera to strasne pomaly vo videu... a ked uz takto rychlo jazdi musi aj mat nejake skusenosti.. ale nemusel by to propagovat medzi inymi jazdcami do ktorych ak narazi budu pikat.. 
kto vie ake to je ked okolo vas prejde motorka takou rychlostou.. vyzeralo to dost pomaly ako fakt..
kto vie ake to je ked okolo vas prejde motorka takou rychlostou.. vyzeralo to dost pomaly ako fakt..
-
Shark NX
Addict
Ano auto mam a mam najazdenych uz asi 120000km
Byvas v bratislave?? Ak ano som strasne zvedavy jak ides po patronke 60km/h a napodobne po panonskej a inych podobnych cestach. Ano ked vlezem do nejakej malej dediny/obce tak tam nejdem 90.
A stretol som roznych sedlakov ... ale takehoto motorkara nepovazujem za Dementa na ceste ... Za dementa povazujem sedlaka ktory sa lepi na toho predsebou, robi neprimerane prudke manevre, obieha po krajnici alebo cez dvojitu plnu ciaru alebo tzv Anglicanov na dialnici, ktori pravidelne okupuju lavy pruh a nie a nie ti uhnut do praveho aj ked nikoho nepredbieha.
Na rallye sa v niektorych usekoch jazdi 190-210 a tam jazdec predvida ovela menej ako na ceste ako siel ten motorkar. A ked zrazis cloveka je jedno kde tak ci tak nesies spoluvinu ty aj ked ti on vbehol pod kolesa tam kde nebol ani naznak prechodu. Policajt ti povie klasicky a uz otrepany text Mali ste predvidat resp. ratat s tym ze sa take nieco moze stat.
Ano 1km prejdes za 12s ale Adrenalin v krvi zvysene okyslicenie a celkovo koncentracia na spicke sposobuje to ze vnimas skoro rovnake mnozstvo detailov ako v 60km/h rychlosti
To s tym ze vidi ale nemusi byt videny ... ano ale ako si videl spomaloval aj vtedy ked videl ze sa niekto chysta predbiehat. Tento bol este v celku opatrny.
A uhol by som polsko na ktore som zvyknuty ma uplne ine mravy.
Mas tam Dvojsmernu Jednoprudovku s plnohodnotnymi krajnicami ... Pomali jazdia po krajnici rychli ich obiehaju po normalnom pruhu a ten z naproti zleze na krajnicu aby si mohol predbiehat ...
Tam su vodici strasne ohladuplny.
Byvas v bratislave?? Ak ano som strasne zvedavy jak ides po patronke 60km/h a napodobne po panonskej a inych podobnych cestach. Ano ked vlezem do nejakej malej dediny/obce tak tam nejdem 90.
A stretol som roznych sedlakov ... ale takehoto motorkara nepovazujem za Dementa na ceste ... Za dementa povazujem sedlaka ktory sa lepi na toho predsebou, robi neprimerane prudke manevre, obieha po krajnici alebo cez dvojitu plnu ciaru alebo tzv Anglicanov na dialnici, ktori pravidelne okupuju lavy pruh a nie a nie ti uhnut do praveho aj ked nikoho nepredbieha.
Na rallye sa v niektorych usekoch jazdi 190-210 a tam jazdec predvida ovela menej ako na ceste ako siel ten motorkar. A ked zrazis cloveka je jedno kde tak ci tak nesies spoluvinu ty aj ked ti on vbehol pod kolesa tam kde nebol ani naznak prechodu. Policajt ti povie klasicky a uz otrepany text Mali ste predvidat resp. ratat s tym ze sa take nieco moze stat.
Ano 1km prejdes za 12s ale Adrenalin v krvi zvysene okyslicenie a celkovo koncentracia na spicke sposobuje to ze vnimas skoro rovnake mnozstvo detailov ako v 60km/h rychlosti
To s tym ze vidi ale nemusi byt videny ... ano ale ako si videl spomaloval aj vtedy ked videl ze sa niekto chysta predbiehat. Tento bol este v celku opatrny.
A uhol by som polsko na ktore som zvyknuty ma uplne ine mravy.
Mas tam Dvojsmernu Jednoprudovku s plnohodnotnymi krajnicami ... Pomali jazdia po krajnici rychli ich obiehaju po normalnom pruhu a ten z naproti zleze na krajnicu aby si mohol predbiehat ...
Tam su vodici strasne ohladuplny.