Počet sexuálnych partnerov
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Počet sexuálnych partnerov
What the Fuck?
17? ndpč.
Nesudim, ale to cislo je na mna trochu ze fakt dost.
Chodil som s pannami, chodil som aj s klasikou (24r, 6 chlapov) aj so zenou kde som nechcel odhadovat pocet znamosti vzhladom na chovanie po niekolkych poharikoch.
Tieto temy celkovo neriesim, ale ked sa na ne druha strana dostane, odpoviem, lebo nemam co skryvat.
Osobne neviem ako by som sa zachoval, ale podla toho aku babu najdem, podla toho sa mi vo vacsine pripadov podari odhadnut priblizny pocet skusenosti ... Cize po 2 hodinovej konverzaci si IMHO schopny povedat, ci si dalsia polozka na zozame, alebo ci si dalsia z moznych vaznych znamosti.
17? ndpč.
Nesudim, ale to cislo je na mna trochu ze fakt dost.
Chodil som s pannami, chodil som aj s klasikou (24r, 6 chlapov) aj so zenou kde som nechcel odhadovat pocet znamosti vzhladom na chovanie po niekolkych poharikoch.
Tieto temy celkovo neriesim, ale ked sa na ne druha strana dostane, odpoviem, lebo nemam co skryvat.
Osobne neviem ako by som sa zachoval, ale podla toho aku babu najdem, podla toho sa mi vo vacsine pripadov podari odhadnut priblizny pocet skusenosti ... Cize po 2 hodinovej konverzaci si IMHO schopny povedat, ci si dalsia polozka na zozame, alebo ci si dalsia z moznych vaznych znamosti.
Mne 17 tiež príde veľa. Jasné, že priemer sa nedá robiť na krátke obdobie, sú roky, kedy má človek jedného partnera a sú roky, kedy vystrieda troch... Ale 17? Veď aj keď s niekým spávam len kvôli sexu, tak predsa si takého človeka nebudem hľadať každý týždeň nového, raz si s niekým sadnem a toho sa držím, nie?
Pohlavné choroby a otupenie citového prežívania ani nejdem načínať.
Vezmi si to takto ked je pekna 6 rokov zije sexualne a mala 17-ich. 6x12=72/17=4,2 to znamena ze to mas cca kazde 4 mesiace ineho. Podla mna na blaznive dievca to neni az tak vela. Ale myslim ze si sa vyjadril ze sa ti zhnusila ano je to trochu viac ako by si mohol cakat ale myslim ze to je kazdeho osobna vec. Co bolo bolo bud to prekusnes alebo ju neries 
-
t0m4s3
Admin
Ber to ako jej vlastnosť. Rada strieda partnerov. Pokiaľ ti to vadí, tak to s ňou skonči. Určite by si nechodil s babou, ktorá by mala inú charakterovu "vadu", napr cholericka, ziarlivka atd
Navyše u tejto je veľká šanca že si iba ďalší v poradí
Navyše u tejto je veľká šanca že si iba ďalší v poradí
Aj tak to zalezi na tebe, nech ti tu poradime akokolvek
ak ti to vadi tak ruky prec, ak nie nevidim problem.. Ale ako uz bolo spominan nadomnou, je velka pravdepodobnost ze si len dalsia "polozka" 
17 je na takú mladú babu sakra dosť.
mán s takou ... povedzme "skúsenosť", fakt nič okrem IP nečakaj.
mán s takou ... povedzme "skúsenosť", fakt nič okrem IP nečakaj.
Pre niekoho veľa, pre niekoho možno málo, ale ja si myslím že je to dosť.. dosť veľa. Ak ti to vadí tak ju nechaj. Mne by to pravdepodobne tiež prekážalo.
(no offence, len sranda
)
(no offence, len sranda
niektorí ju ospravdlľujete tým, že všetky tie jej úlety, ak sa odohrávali mimo vzťahu, boli v poriadku...ale mne to aj napriek tomu v poriadku vôbec nepríde, predsa to už niečo o nej vypovedá a teda to, že takáta osoba vôbec nie je vhodná na vzťah (aspoň u mňa by nemala šancu), a iba sa snaží o čo najvyšší počet partnerov ..keby jej išlo len o sex, ako o pre ňu nad mieru dôležitú potrebu, tak by jej za ten čas, čo nikoho nemá stačil aj jeden, alebo dvaja muži s ktorými by mohla spávať. To by sa dalo viac pochopiť, ale toto svedčí len o tom, že je to promiskuitná šľapka, ktorá dá každému, ked sa naskytne príležitosť..a tiež si myslím, že takáto žena nikdy nebude schopná vernosti..to isté aj muž.. Nikoho teraz neodsúvam, je mi jedno kto čo robí, ale môj názor je, že pre mňa takíto ľudia strácajú cenu a akonáhle sa dozviem o nich takéto veci, zhnusia sa mi a nemám o nich žiaden záujem, ani ako o priateľov a o partnerov už vôbec, pretože u mňa má sex omnoho vyššiu hodnotu, neberiem ho iba ako možnosť dobre si s niekým zašukať, potom sa s dotyčnou osobou už nevidieť a hned sa ísť vrhnúť na niekoho iného v klube o ulicu dalej.
zober si to takto, predstav si 17 nahodnych kk*ov vedla seba, a povedz si, toto tam bolo predomnou, teraz sa naskytuje otazka ci ti je zle alebo nie 
-
Bombo
Light Star
Tvoj život, tvoje pravidlá. Ak sa ti 17 hnusí tak nemáš čo riešiť. Keby tvoj život niekto začal riešiť takto podrobne tiež by sa mu to hnusilo. Pokiaľ hľadáš dokonalosť tak bohužiaľ...
A možno so všetkými nespala, len "zaspievala do mikrofónu", takže nemusí byť vyjazdená 
Alebo si to možno len vymyslela, aby vytvorila dojem, že by mala nájsť dosť rýchlo to, čo ti bude vyhovovať.
Taže ju ber všetkými desiatimi.
Taže ju ber všetkými desiatimi.
Mr. Proper neni nahodou z BA-Dubravka ?
este mi povedz ze sa reze a zozerem hojkovi logo
a 17 nieje vela ? ja tiez milujem sex a nevidim na tom nic zle niekto fajci , niekto pije a niekto si rad ,,zatrtka"
a 17 nieje vela ? ja tiez milujem sex a nevidim na tom nic zle niekto fajci , niekto pije a niekto si rad ,,zatrtka"
-
uplink
VIP
Shep - ale tak nie každý rád hrá ruskú ruletu s penisom, vieš ako 
tak zalezi aky tunel skusas a ci pouzivas umbrellu 
ale kazdy ma nejaku minulost
a predsa ju nebudes za to odsudzovat ak sa lubite tak sa len pousmejes a pojdes dalej
ale kazdy ma nejaku minulost
-
audiotrack
VIP
alebo sa pousmeje a pôjde ďalej ona. A dá si do diara 18. čiarku
-
uplink
VIP
takže umbrellu?
som prekvapeny ze ste prekvapeni z cisla 17 ze je to vela...
co ti ja viem, na dnesnu dobu mi to nepride vobec vela...
ale to vies ak s tebou baba po tyzdny vlezie v pohode do postele a este ona je ta aktivnejsia, nemozes cakat ze v 21 rokoch bude mat za sebou max 3 sexualny partnerov ze ano
dalsi postreh neviem ako vacsina ale radsej skusenu harcovnicku ako prvotinu v podobe polena a pohybov karla gotta... ze ano
okrem toho dnesna doba, co ja viem, ide akosik rychlejsie aj ked sam neviem co to znamena, pretoze cas plynie rovnako, ale zvykne sa to hovorit, no to asi len mi ludia si na uskutocnenie nejakeho nasho planu alebo zameru berieme menej casu ako kedysi... ze ano
ja osobne som sa nikdy baby nepytal s kolkatimi spala, ako bolo spomenute minulost je jej a nemozes ju zmenit ani nikomu zobrat a aby mi to kazilo pritomnost ked nedokazem prehryizt urcite cislo tak sa radsej nepytam ze ano
ked si to tak zoberies je to cca 5 rokov a ked to rozdelis 17 je to cca 5 mesiacov na jedneho coz mi nepride az take katastroficke... je to uhol pohladu na vec, pokial ich nemala naraz na nejakom festivale alebo tak ze ano
sex je ako cokolvek ine, pravidelne cvicene a zdokonalovanie sa robi majstra ze ano tak smelo dotoho, ale pozor netreba zabudat na rizika a preto prsiplast vzdy zo sebou ze co? ze ano
co ti ja viem, na dnesnu dobu mi to nepride vobec vela...
ale to vies ak s tebou baba po tyzdny vlezie v pohode do postele a este ona je ta aktivnejsia, nemozes cakat ze v 21 rokoch bude mat za sebou max 3 sexualny partnerov ze ano
dalsi postreh neviem ako vacsina ale radsej skusenu harcovnicku ako prvotinu v podobe polena a pohybov karla gotta... ze ano
okrem toho dnesna doba, co ja viem, ide akosik rychlejsie aj ked sam neviem co to znamena, pretoze cas plynie rovnako, ale zvykne sa to hovorit, no to asi len mi ludia si na uskutocnenie nejakeho nasho planu alebo zameru berieme menej casu ako kedysi... ze ano
ja osobne som sa nikdy baby nepytal s kolkatimi spala, ako bolo spomenute minulost je jej a nemozes ju zmenit ani nikomu zobrat a aby mi to kazilo pritomnost ked nedokazem prehryizt urcite cislo tak sa radsej nepytam ze ano
ked si to tak zoberies je to cca 5 rokov a ked to rozdelis 17 je to cca 5 mesiacov na jedneho coz mi nepride az take katastroficke... je to uhol pohladu na vec, pokial ich nemala naraz na nejakom festivale alebo tak ze ano
sex je ako cokolvek ine, pravidelne cvicene a zdokonalovanie sa robi majstra ze ano tak smelo dotoho, ale pozor netreba zabudat na rizika a preto prsiplast vzdy zo sebou ze co? ze ano
-
PhYs0c
King
ty keby sa so mnou rozprávaš 2 minúty a za každou vetou hovoríš "že áno" tak ti strelím na papulu 
polo-x: toto je asi prvýkrát odkedy si na tomto fóre kedy píšeš niečo rozumné.... že áno...