Požičanie auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
peter211
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Požičanie auta

Príspevok od používateľa peter211 »

Ahojte, chcel by som sa poradiť. O mesiac odchádzame s rodinou na dlhší čas do zahraničia. Ide o to,že sa potrebujem dostať na letisko Schwechat a nechcem tam niekde nechať celý mesiac moje auto. Mám dve malé deti a nechcem s nimi zo Žiliny cestovať autobusom alebo vlakom a pritom niekoľkokrát prestupovať. Je nejaká autopožičovňa, ktorej by som auto nechal na letisku a potom by mi ho tam o mesiac pristavili? Máte niekto skúsenosti s niečím podobným?
Juicy
King
King

Re: Požičanie auta

Príspevok od používateľa Juicy »

Samozrejme ze to existuje, priamo na letisku si vies rezervovat auto v pozicovni pri odlete/prilete ako potrebujes. Ale ovela lacnejsie bude pre teba ak poziadas suseda alebo kamarata nech ta na letisko hodi a potom pride po teba.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Z vlastnej skusenosti viem, ze to dokaze zabezpecit Eurocar - http://www.eurocar.sk
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Ano, pre pozicovne nebyva problem obdobne nieco zabezpecit, ale vzdy si to aj pekne vyuctuju, takze zvaz, ci nebude lepsie poprosit znameho a dat mu na benzin...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

veď má vlastné auto, tak ani mu na benzín nemusí dávať. Zoberie ho sebou vlastným autom, s tým, že známi potom jeho auto zavezie späť domov.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ideálne požiadať nejakého mladšieho člena rodiny či priateľov, ktorý bude celý happy, že si môže zašoférovať. Samozrejme nie na úkor bezpečnosti :)
peter211
Light Expert
Light Expert

Díky za rady, tiež som uvažoval, že tak v dobrom využijem nejakého kamoša, len problém je v tom, že si neviem predstaviť, ako sa pomestíme...dve decká vzadu v autosedačkách, ako poznám ženu, tak minimálne 3 kufre a 2 cestovné tašky :-D a ja tiež nie som najštíhlejší ...skôr by som asi volil nejakú autopožičovňu...potom nebudem musieť zas niekoho otravovať, aby po nás prišiel...a svoje auto si radšej šoférujem sám, nemám dobrú skúsenosť s požičaním, to by som potom celý čas tŕpol, ako mi ho privezie niekto domov...

//autoeditácia príspevku (20 Jan 2013, 10:15)
Už som späť na Slovensku, dlho som špekuloval ako to spravím, nakoniec som predsa využil autopožičovňu - po rade jedného známeho dkauto.sk - objednal som si to cez internet, pristavili mi auto až pred dom a potom som ho nechal na letisku vo Schwechate (oni si ho už prevzali) - to isté som spravil aj teraz pri návrate domov a som spokojný...
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

A koľko to stálo ak to nie je tajomstvo. :)
peter211
Light Expert
Light Expert

Myslím, že ceny sú individuálne - mne urobili dobrú cenu, lebo už keď som ich kontaktoval, tak som si rezervoval aj tú spiatočnú cestu ... dohodli sme sa, tak , že som bol spokojný - to je hlavné :-)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Nj, ale aj tak ťa požičanie auta vyšlo raz tak draho, ako napr. poprosiť niekoho z Bratislavy, komu veríš, aby ti auto zobral zo Schwechatu do BA k sebe na parkovisko a potom zase prišiel pre teba.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

whisper.. zvyčajne "poďakovanie" za takúto službu vyjde raz tak draho ako požičanie auta...
Napísať odpoveď