Počítač pre hranie hier

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
romulus2211
Light Expert
Light Expert

Re: Počítač pre hranie hier

Príspevok od používateľa romulus2211 »

lenže ja chcem hrávať online .. mňa to nebaví keď prejdem jednu hru za týždeň a potom čo

//autoeditácia príspevku (08 Jan 2012, 15:49)
a hry sú na mňa dosť drahé , keďže nezarábam žiadne €
kamo_444
Star
Star

Príspevok od používateľa kamo_444 »

tak to potom sa rozmysli
ak by spravili ten online, tak cca na rok by si musel investovať do online 40€ možno aj menej ak by si vystihol akcie.
Thommas
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Zabudni na tie vyskladané sračky, radšej si zlož sám, výber komponentov ti poradím v téme na to určenej.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

PC oznacene ako QCOMP su pomerne rozumne konfiguracie, je to sortiment ich vlastnej vyroby (a predpokladam, ze sa s nimi mozes dohodnut aj na ich modifikacii) a z uvedenych konfiguracii sa da povedat, ze clovek ktory ich navrhoval, je v tejto oblasti nadsenec. Cena nie je sice na urovni samostatnych komponentov (pochopitelne), no ako vyhodu ziskas zaruku na celu zostavu, na to, ze dostanes (resp. mal by si dostat) funkcny celok. A nemusis po zlozeni vlastnych komponentov riesit, kvoli ktoremu sa ti PC nezapne, alebo blbne, a nasledne vybrany komponent reklamovat (nedajboze s reklamacnou lehotou).

PC oznacene ako Prestigio, su sortimentom jedneho z distributorov, ktore su urcene prevazne pre laikov za nizsiu cenu (no aj za cenu nizsieho vykonu). Prestigio PC sa snazia hrat na znackove PC, fakt je ale ten, ze su to len bezne skladacky z dielni distributora, bez akejkolvek pridanej hodnoty.
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

KoCi napísal:PC oznacene ako QCOMP su pomerne rozumne konfiguracie
Tak ako vravi Thommas.Nechapem aky odbornik moze navrhrhnut tak debilnu zostavu.Tak drbne tam i7 2600 s 560GTX(predrazeny procesor ktory je vykonovo na tom skoro rovnako ako 2500? +slaba grafika)?Spravne by malo byt 2500K+doplatit na daku 570GTX.Nikde neni presnejsie popisane akej znacky je SSD alebo 1TB HDD ale stavim sa ze ten najvacsi smejd WD green.No ja neviem ale mne to pripada ako keby to navrhol nejaky 14 rocny chalan.
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

balthier napísal: Tak ako vravi Thommas.Nechapem aky odbornik moze navrhrhnut tak debilnu zostavu.Tak drbne tam i7 2600 s 560GTX(predrazeny procesor ktory je vykonovo na tom skoro rovnako ako 2500? +slaba grafika)?Spravne by malo byt 2500K+doplatit na daku 570GTX.Nikde neni presnejsie popisane akej znacky je SSD alebo 1TB HDD ale stavim sa ze ten najvacsi smejd WD green.No ja neviem ale mne to pripada ako keby to navrhol nejaky 14 rocny chalan.
Presne ako vravis. Navrhnut zostavu kde CPU je drahsie nez GPU je fakt gamerska skrina(samozrejme do tejto rovnice nezapadaju CPU pre VIP za 1000€ tie aj tak nikto nema :D)
Napísať odpoveď