poblemy zo SKYPE
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
poblemy zo SKYPE
ludia prosim vas uz asi tri mesiace mi zacali denne na skype chodit blbosti od divnych nickov v nejakej hatlanine s nejakymi odkazmi a reklamami ,mate niekto podobny problem ? ani tym ze v nastaveniach vypnem spravy od ludi co nemam v kontakt liste to nezrusim
prikladam screen
-
cORP.
Addict
ved ja ivem na co to je aj viem ze je to len reklama s linkom a tak podobne ,no pokial som mal verziu 3 nic take sa nedialo a ak hej tak velmi velmi sporadicky ,no teraz je to na dennom poriadku ze mam zasraty kontakt list takymito kravinamiAndrew007 napísal:Nie si jediny kto to dostava vid screen. Su to stranky zamerane na eroticke sluzby..a ak si to vsimol presne vyhladavaju ludi podla toho kde byvas...
-
asterix3691
Medium Star
-
cORP.
Addict
ved prave to ma sere pretoze pri starej som nic take nedostaval ani ja ,mozno obcas ale nie kazdy den minimalne dve ,uz mi to pekne zacina liezt na nervy....DeJF napísal:Ja mám staršiu verziu skypu a nič mi nechodí . Neviem či to je tou verziou [pochybujem] ,alebo ma nemaju spammeri radi .
k- to uz musi byt vazne dement co mi da k- za to ze mam velke ikony
-
cORP.
Addict
to som tiez skusal ,zial mne to chodi pokazde ako keby z nejakeho novo vygenerovaneho nickuPsychoS napísal:Pravym tlacitkom na kontakt a "blokovat tohoto uzivatele" a je po probleme.
Inak neviem ako by som vam pomohol. Ale aj mne to stve ze sa zo skypu robi uz nieco ako ICQ, aj to bolo plne spamu a virusov.
-
Andrew007
Guru wannabe
Stym uz asi nic nespravis, ja uz automaticky blokujem ked vidim anglicky text s linkom..cORP. napísal:to som tiez skusal ,zial mne to chodi pokazde ako keby z nejakeho novo vygenerovaneho nicku
-
cORP.
Addict
a ake ?Asus_ napísal:hh dikuz nepisu od vtedy este sa pre istotu pozrem
//autoeditácia príspevku ( 03 Sep 2009, 20:54 )
zase omg za dnes![]()
//autoeditácia príspevku ( 03 Sep 2009, 20:54 )
zase omg za dnes![]()
//autoeditácia príspevku ( 05 Sep 2009, 17:08 )
corp mam riesenie
-
cORP.
Addict
Takze s odstupom casu mozem zhodnotit radu od uzivatela asus , to odskrtnutie zobrazovania stavu na webe je problem vyrieseny ,od vtedy ziaden problem ani nic take ,tak ak nahodou mate zo skypom problemy typu,kazdy den divne kontakty s linkami na reklamne banery tak pouzite to o com sa tu diskutovalo,pomaha to ,dakujem za radu asus k+