Pocitac tak do 800€
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
tak isto ako na zostave s intelomboarderpp napísal:No po tychto komentaroch som zacal vazne rozmyslat nad tou zostavou AMD tak sa spytam ako by na takejto zotave slapali hry v dnesnej dobe???
tj velmi dobre
ale naozaj nechces pockat mesiac, dva? na novy win a nove grafiky?
-
Pigesko
King
odporucam necakaj na ziadny Win7 ani na ziaden novy HW...a ako som uz povedal, na tej zostave si zahras vsetky dnesne hry na full
a tipujem ze aj dalsie najocakavanejsie hry tohoto roka (COD MW2, NFS Shift, a podobne tituly)
- a dnesne hry si na full vychutnas aj na ovela slabsich zostavach cize tam mas dostatocnu rezervu
(och, keby som mal ja 800eur tak uz mam tu zostavu davno doma
)
ja osobne mam o chladicoch minimalnu vedomost cize sa opieram o nazory skusenejsich 
//btw ale chladic za 2 115 Sk by mal uchladit celu moju izbu a nie len cpu
- a dnesne hry si na full vychutnas aj na ovela slabsich zostavach cize tam mas dostatocnu rezervu
myslim ze toto by patrilo do temy ktoru si precita viac ludi cize je vacsia pravdepodobnost ze ti niekto odpovieDAMON88 napísal:ja mam otazku k tym vzdusnym chladicom to su akoze chladice ako napr. takyto? :
http://www.alza.sk/pasivni-chladic-ther ... 104896.htm
dik
//btw ale chladic za 2 115 Sk by mal uchladit celu moju izbu a nie len cpu
vzdusne chladice..., to som teda este nepocul velmi, pouziva sa skor termin chladene vzduchom. To je drviva vacsina chladicov. Tie mas dalej pasivne (bez ventilatoru), pripadne s aktivnym ventilatorom.DAMON88 napísal:ja mam otazku k tym vzdusnym chladicom to su akoze chladice ako napr. takyto? :
http://www.alza.sk/pasivni-chladic-ther ... 104896.htm
dik
Tebou uvedeny chladic je pasivny, moze sa nan pridat este ventilator pre zlepsenie ucinku, patri k tomu asi naozaj najlepsiemu, co sa da kupit na chladenie CPU.
-
DAMON88
Professional
cize ten co som dal ja je "vzdusne chladenie"
kolko vyjde asi tak vodny chladic co by uchladil niaku tu 965ku na tych aspon 4.5Ghz lebo videl som na youtube videjka kde ma 940 pretocenu cez 5.5Ghz tak hadam to je mozne nie
a sory za OT ale neviem kam to mam pisat 
a radim ti necakaj lebo ako mne povedal filipito tak pockas teraz za mesaic bude avizovane o mesaic zase nieco nove a tak to bude dalej a dalej aj ked teraz by som asi aj ja pockal kym vyjdu nove ATI a hlavne Nvidie a predpokladam ze ceny GTX285 budu velmi podobne dnesnym cenam GTX275kam ale samozrejme to tak nemusi byt moja rada pockaj kym budu grafiky nove mozno dovtedy este nieco aj AMD zbucha tym padom budes mat lacnejsi CPU a mozes ist do kus drahsej grafiky
ale je to natebe tato zostava je dost dobraa a ja osobne by som nedokazal cakat dalsi mesiac takze by som to bral
hned 
kolko vyjde asi tak vodny chladic co by uchladil niaku tu 965ku na tych aspon 4.5Ghz lebo videl som na youtube videjka kde ma 940 pretocenu cez 5.5Ghz tak hadam to je mozne nie
a radim ti necakaj lebo ako mne povedal filipito tak pockas teraz za mesaic bude avizovane o mesaic zase nieco nove a tak to bude dalej a dalej aj ked teraz by som asi aj ja pockal kym vyjdu nove ATI a hlavne Nvidie a predpokladam ze ceny GTX285 budu velmi podobne dnesnym cenam GTX275kam ale samozrejme to tak nemusi byt moja rada pockaj kym budu grafiky nove mozno dovtedy este nieco aj AMD zbucha tym padom budes mat lacnejsi CPU a mozes ist do kus drahsej grafiky
este sa vyjadrim k tomu vodnemu chladeniu. Pokial PC prenasas nejak, alebo s nim hybes, tak nedoporucujem. Navyse sa o to treba o nieco viac starat ako o klasicke chladenie vzduchom..., je to proste hlavne pre ludi, ktori sa uz daju povazovat trosku za nadsencov, co chcu z masiny dostat co najviac a staraju sa o to.
-
Pigesko
King
presne tak
775 uz svoje posledne slovo povedal... teraz su narade nove sockety a pri rozpocte 800eur je jednoznacne najlepsia volba AM3
a ja osobne keby som mal aj 1200eur tak nejdem do i7, nie kvoli znacke, ale kvoli tomu ze za mensi peniaz mam rovnaky vykon.
(proste tak uvazuje priemerny slovak...nikto sa uz dnes nepozera na znacku ale na vykon)
(marketing) tak ci tak dostanes ku grafike aj redukciu, Nieco taketo
ved chapes ako som to myslel...ci ? ty si toto myslel ako ? 
myslim ze v nicomboarderpp napísal:Chcel om sa spytat teraz co mam monitor mam tam dve pripojky klasicku na ten "normalny" kabel a potom tu novu neviem ako sa vola urcite tieto grafiky uz maju tento vystup v com je rozdiel ak je monitor pripojeny takto vacsia kvalita alebo???
ale nobrm napísal:Som rád, že nie som priemerný slovák.. že som iný.
to uz akoze amd neni znacka? tak isto si aj ja mozem povedat ze umna intel neni znacka.
stale to bude iba hadanie sa obidvoch taborov , jedny chceju amd druhy intel hotovo, zavisi to na clovekovi ktory dane veci kupuje, pokial neni zaryty fanusik a pozera sa cisto na vykon tak jednoznacne zvitazi amd.
(za malo penazi vela muziky.)
myslim ze uz by ste mohli skoncit ot hadanim sa ci je lepsi intel alebo amd
stale to bude iba hadanie sa obidvoch taborov , jedny chceju amd druhy intel hotovo, zavisi to na clovekovi ktory dane veci kupuje, pokial neni zaryty fanusik a pozera sa cisto na vykon tak jednoznacne zvitazi amd.
(za malo penazi vela muziky.)
myslim ze uz by ste mohli skoncit ot hadanim sa ci je lepsi intel alebo amd