pocitac zamrzne pri nacitani windowsu
pocitac zamrzne pri nacitani windowsu
mam zvlastny problem, pokusim sa co najlepsie opisat ho, proste preinstalujem windows vsetko ide ako ma po instalaciii sa windows nacita bez problemov. problem nastava ked spustim pocitac viac krat za sebou po viacerich razoch pouzivania pc priblizne 5 restartov sa pc zasekne a dostane sa len po nadpis vitajte a dalej na windowsovu plochu nepusti, skusal som vymenit hdd v dommneni ze to budu chybne klustre a nedokaze nacitavat dalej s hdd ale hdd su v poriadku, dalej som skusal pamete ram kedze su tam pouzite este stare sdram ktore robia casto problemi ale nebolo to ni tym , skuste mi prosim nieko poradit cim by to este mohlo byt diky za pomoc 
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
ovladacmi 
//chybny ovladac sa nemusi prejavovat okamzite po nainstalovani...mozno je chybny win...ved skus este jeden reinstall winu a po kazdom nainstalovanom ovladaci skus dat restart a chvilku aj pracovat s pc ci sa to nejako nezosere
moznost je aj taka ze su chybe sektory na hdd...ale na oboch ?? to zrejme nie...(velmi mala pravdepodobnost) tie ramky si skusal kombinovat ?? najprv dve,potom jedna,potom druha ??
- inak niekde tu bola podobna tema tak skus pohladat
// tu je ta tema - http://www.hojko.com/vypina-mi-pc-bsod-t124942.html
- nie je to presne ten isty problem ale riesenie moze byt rovnake
//tak potom uz neviem
mas ten win odskusany ?? resp. uz ti niekedy isiel tento kokretny win bez problemov ?? btw skusil by som to este inak
mozno to robi prave kvoli tomu ze tam tie ovladace nemas
cize po nainstalovani winu skus nahodit komplet vsetky ovladace
(aj ked to uz je fakt volovina)
//samozrejme moze to byt aj HW chyba...ak som dobre cital tak hdd a ramky si uz vylucil...tak teraz prejdi na grafiku a zdroj...vylucit/potvrdit ze je chybna doska je dost zlozite...
// neni zac
gl
//chybny ovladac sa nemusi prejavovat okamzite po nainstalovani...mozno je chybny win...ved skus este jeden reinstall winu a po kazdom nainstalovanom ovladaci skus dat restart a chvilku aj pracovat s pc ci sa to nejako nezosere
- inak niekde tu bola podobna tema tak skus pohladat
// tu je ta tema - http://www.hojko.com/vypina-mi-pc-bsod-t124942.html
- nie je to presne ten isty problem ale riesenie moze byt rovnake
//tak potom uz neviem
//samozrejme moze to byt aj HW chyba...ak som dobre cital tak hdd a ramky si uz vylucil...tak teraz prejdi na grafiku a zdroj...vylucit/potvrdit ze je chybna doska je dost zlozite...
// neni zac
no to isto nie lebo ziadne este niesu nahodene je to zakladna instalacia , takze su tam len zakladne ovladace, ktore pri prvych spusteniach idu takze neverim ze by zacali robyt zrazu problem . ked sa zacne prejavovat to co vravym ziadny ovladac nebol doplneny su tale v rovnakom stave ako v pripade ked to ide, takze to bude nieco ine
//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 16:26 )
no takto je to uz 5 ristal a stale rovnako , ja som nenahadzoval ziadne ovaldace zatial iba zakladne co si naistaloval win, trakze ovladace vylucujem, skusal som aj rozne komponenty menit mylsim ze chyba je na doske
//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 16:32 )
prave v tejto chvili som na nieco prisiel a myslim ze zvlasnosti je natej doske viac nes dost, vsetko funguje ako ma, len samozrejme zamrzne pri hlaske vitajte , no a napodiv spustit pc ide velmi jednoducho:d nepochopitelnou kombinaciou v tomto pripade ctrl+alt+delete, po stalceni klaves sa rozbehne win... ako normalne , mozno tato tema niekomu pomoze aj ked som to vyriesil sam, ak sa vobec najde este podobna strihnuta doska:D diky za sanhu pomost:))
//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 16:26 )
no takto je to uz 5 ristal a stale rovnako , ja som nenahadzoval ziadne ovaldace zatial iba zakladne co si naistaloval win, trakze ovladace vylucujem, skusal som aj rozne komponenty menit mylsim ze chyba je na doske
//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 16:32 )
prave v tejto chvili som na nieco prisiel a myslim ze zvlasnosti je natej doske viac nes dost, vsetko funguje ako ma, len samozrejme zamrzne pri hlaske vitajte , no a napodiv spustit pc ide velmi jednoducho:d nepochopitelnou kombinaciou v tomto pripade ctrl+alt+delete, po stalceni klaves sa rozbehne win... ako normalne , mozno tato tema niekomu pomoze aj ked som to vyriesil sam, ak sa vobec najde este podobna strihnuta doska:D diky za sanhu pomost:))
reistal som skusal viac krat, ako som spominal, ovladace su ok aj ostatne komponenty vyzeraju byt v poriadku , myslim ze to bude tou doskou, no nevadi hlavne ze to ide, inak uz som mal podrukov vela zvlasnych dosiek staci pozriet moje prispevky tu na fore, takze sa len pripisala do poradovnika:d nepochopitelnych dosiek:d kazdopadne na novych doskach som sa s niecim podobnych nestretol, vzdy ked dostanem pod ruku nejakeho deduska tak ma nieco moc prekvapi len skoda ze nie vzdy sa da vysvetlit to chovaie , preco sa tak pocitac prejavuje ako sa mi stalo viac krat, pri roznich pc
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne toto iste robi s windows 7 Professional vsetko sa nainstaluje nahadzem ovladace a nejaky ten zakladny software a po par restartoch sa dostanem po napis welcome a potom uz len cierna obrazovka a nic...
s windows 7 Ultimate to ide bez problemov na tom istom PC a stymi istymi ovladacmi a softwarom..
s windows 7 Ultimate to ide bez problemov na tom istom PC a stymi istymi ovladacmi a softwarom..
Hm,mám ten istý problém. A tento problém sa nedá nijak vyriešiť,nakolko ide o chybu kompatibility medzi Doskou a Gr. Kartou.Andr3w napísal:ano splnam:) tym som si 100% isty:) rozmyslam ze ich skusim este raz nahodit popripade skusit este nahodit nejaku inu verziu okrem ultimate a professional...ale tak hlavne je ze ultimate bezi tak ma to velmi ani netrapi:) ale zamrzi ze na tu pro mam original cd key:)
Jakmile nahodím ATI ovládače v tom momente musím asi 5x reštartovať pc aby sa mi spustil normálne.