Pocitacove vs Konzolove hranie
Pocitacove vs Konzolove hranie
Pocitac mi pride ako lepsie zariadenie na hranie ako konzola. Mnoho privrzencov tvrdi ze konzoly su lepsie na hranie a nedaju na nich dopustit, co si myslite vy?
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Šu-Do
Redeemer
no takto...
zalezi od zanru.. sportove hry jednoznacne konzoly.. ale.. ja som hraval na PS Fifu, NHL, Mat Hoffman, Tony Hawk...
potom ked som sa k tomu dostal na PC.. strasne.. ale rozdiel je len v konzole a joystiku.. ale.. joystik sa da kupit aj na PCcko.. cize nie je o com.. na konzolach sa zase strasne hraju FPSka.. mozno aj strategie... ale jo.. da sa dokopit myska aj klavesnica.. ale nie je to PC...
jedna velka vyhoda konzol je ta ze mas vzdy istotu ze hra ti pojde a nebude sekat...
a nestava sa ze sa ti nieco posere a nejde spustit pretoze ti vyhodi nejaku kktsku microsoft chybu... ale ked clovek vie tak si aj tak poradi...
je to take nerozhodne.. ale na hry si myslim ze su lepsie konzoly.. i ked na co ine aj su
zalezi od zanru.. sportove hry jednoznacne konzoly.. ale.. ja som hraval na PS Fifu, NHL, Mat Hoffman, Tony Hawk...
potom ked som sa k tomu dostal na PC.. strasne.. ale rozdiel je len v konzole a joystiku.. ale.. joystik sa da kupit aj na PCcko.. cize nie je o com.. na konzolach sa zase strasne hraju FPSka.. mozno aj strategie... ale jo.. da sa dokopit myska aj klavesnica.. ale nie je to PC...
jedna velka vyhoda konzol je ta ze mas vzdy istotu ze hra ti pojde a nebude sekat...
a nestava sa ze sa ti nieco posere a nejde spustit pretoze ti vyhodi nejaku kktsku microsoft chybu... ale ked clovek vie tak si aj tak poradi...
je to take nerozhodne.. ale na hry si myslim ze su lepsie konzoly.. i ked na co ine aj su
PC je podla mna na hranie lepsie, aspon pre to, co hravam ja (FPS, simulatory, sem tam strategia). Konzoly su skor na sporty a arkadovejsie spracovanie aut. Ale ak by som chcel nieco nove na hranie, tak si urcite nekupim namakany pocitac, lebo je to znacne neekonomicke, radsej obycajny pc za 10 000 a k tomu konzola. Hry na nej pojdu stale dobre a netreba stale nakupovat novy hw. Aj ked na durhej strane to mozno v sucte vychadza rovnako, teda ze ak vezmeme do uvahy nizsie ceny hier na PC a hlavne rozsirenie warezu, tak sa tym zrovna cena za novy hw v porovnani s neustalym nakupom originalnych hier pre konzolu.
Ale kedze vela nehravam, tak ma to netrapi
Ale kedze vela nehravam, tak ma to netrapi
-
Hulkm
Professional
kto aku platformu preferuje vypliva hlavne z toho aky zaner hier ho zaujima....FPS a strategie si velmi inde ako na PC neviem predstavit......a zase sporty, akcne....(co bolo aj vyssie uz spomenute) na konzoly....ale teraz sa to uz da vyriesit joystikom takze v tom neni problem...vyhody hrania na konzolach je ze tam sa nemusite starat ci vma to pojde alebo nie, coho je zase opak PC pri ktorom ak nesplnate apson minimalne tka si nezahrate vasu vysnivanu hru....a este je svinstvo vyvijanie hier iba na konzoly cim dost trpia PC hraci a v terajsej dobe oneskorenie PC verzii hry alebo ich uplne zrusenie co ma dost pri jednej hre uz davnejsie nastvalo
, co ma za nasledok dost warez kedze chcu zarobit hlavne na konzolovych verziach kedze PC verzie im vlemi trzby nezvisia kedze sa hra zvikne objavit este pred release date..... a odpoved na otazku???PC lebo konzolu nemam a v dohladnej dobe si ju asi ani nezaobstaram lebo aj tak ma PC ovela vaic vyuziti (nie ze by som nechcel) 
-
AXO
Professional
videl si crysis na pc na ultra detailoch ? a teraz mi povedz ktora konzolova hra ma taku grafiku ?radek21 napísal:Hry na konzolách (Xbox, PS3) majú oveľa lepšiu grafiku ako na PC. Hry na konzoly je ťažšie okopírovať. Na PC hodíš do napalovačky a máš.
toto ma dostalo a normanle som sa potesil:
Kód: Vybrať všetko
Po zkušenostech s NFS: ProStreet na PS3, jsem bohužel musel konstatovat, že by dotyčný musel být skutečně idiot, aby dal konzolové verze třeba NFS přednost před PC. PS3 je neuvěřitelně pomalá, co se týká načítání a loadingy jsou i tam, kde na PC nejsou, už tak nepříliš slušná grafika je na PS3 opravdu o notný kus horší, o ovládání pomocí gamepadu se snad ani nemá cenu vyjadřovat. Tahle zkušenost mě nedá a budu se snažit domluvit s někým vyhotovení konkrétního a poměřitelného srovnání a otestování PC proti konzolím. Rád bych věděl, proč bych měl dát před PC přednost právě konzolím, pokud jde o hry. V poslední době se o tom dost mluví a pomalu docházím k názoru, že herní konzole je prostě jeden velký nesmysl, který je tu jen proto, aby se na herním trhu přiživilo více firem, které by normálně na PC trhu uspět nemohli. To, že na tom něco bude, mě utvrdil nedávná prohlášení dvou analytiků i představitelů vlastních výrobců. Zapátral jsem tedy dále a našel i informace o tom, jak to vlastně s herními konzolemi vidí sami jejich výrobci.
S danou věcí souvisí samotný fakt, že herní konzole jsou udělány tak, aby po několik let přinášely „stejný" výkon a vizuální kvalitu. Bohužel osobně si myslím, že při současném vývoji na poli počítačů a zejména grafických karet se domnívám, že průměrný herní počítač za 15 000 už dnes nabídne více z kvality her jak proti Xbox360, tak PS3 a to i do blízké budoucnosti. Samotní výrobci plánují udržet herní konzole, tak jak je známe dnes tedy PS3 a xBox360 ve stejné podobě ještě několik let. Konkrétně třeba malé herní konzole jako je třeba SONY PSP tu s námi bude podle SONY ve stávající podobě celkem 10 let! PS3 SONY také nemíní v dohledné době ničím nahradit, Vrať me se ale k velkým konzolím, které PC konkurují nejvíce. Přímo od Víceprezidenta Xbox Europe jsme mohli slyšet, že konzole, tak jak je známe, přestanou existovat do deseti let! Svět se prý přesune na internet, a vlastně k samotnému spouštění her nebudete potřebovat vy, žádné zvláštní zařízení. Tedy s výjimkou počítače, který budete mít doma a připojený na internet. Poslední herní konzolí na trhu prý bude Sony PS3, kterou samotné SONY naplánovalo se životností na 10-15 let. Vzhledem k tomu, že dost lidí v poslední době začalo pohřbívat PC, jako herní platformu bez vlastně jakýchkoliv pádných důvodů, přijde mi výše uvedené alespoň trochu logické a při vývoji a rozvoji rychlého internetu, bych se vlastně virtuálním pevným diskům někde na síti ani nedivil. V tom případě by ale vyhrálo pohřbívané PC na plné čáře. No uvidíme, avizované srovnání PC a konzolí se pokusím zrealizovat, pár zajímavých her pro srovnání, které vyšli na všech platformách, mám. Namátkou Gears of War, Assasin Creedss, NFS Pro Street, Mass Efect nebo třeba Race Driver Grid ... myslím, že nejsem sám, koho zajímá, zda je lepší si pořídit za 15 000-20 000 základ počítače, co umí všechno co herní konzole a mnohem více, nebo herní konzoli s omezeným použitím.ozaj a k veci: hranie zanrov, ktore ja hravam, by som si nedokazal tak uzit, napr RTS, alebo FPS... RPG atd... a aj tie sportove sa daju hrat na PC, staci mat len GAMEPAD, popr JOYSTICK... no a o VOLANTE s PEDALMI ani nevravim....preto si myslim ze lepsi pozitok z hry je na PC
-
lekoklatik
VIP
ja si myslim, ze na pc sa mi lepsie hraje, uz som si zvykol... ale zas, chcel by som PS2, lebo teraz to neni ani tak drahe, mohol by som hrat v izbe kedy chcem a pod. mozno si ho zadovazim ked bude cash. pc je inak perfektne na hry, ale pc musi byt namakane, ak sa chcu hrat aj novsie hry, je tak?
takze, aj ked konzolu nemam, radsej by som hral hry na konzole ako na PC
takze, aj ked konzolu nemam, radsej by som hral hry na konzole ako na PC
-
AXO
Professional
vtipne mi pride, ked niekto napise (nie len tu, ale aj inde) ze sportove hry sa hravaju lepsie na konzolach, tym myslim ze jedina vyhoda je ovladac, ale ten sa da dat aj ku pocitacu, o autach ani nevravim, kedze sa da pripojit aj volantSheep napísal:Axo: podla mna niektori preferuju konzoly koli tomu ze hry sa nemusia instalovat, teda aspon ja som na jednom amickom fore dosiel do konfilktu s jednym manikom ktory tvrdil ze prave to pochovava PC hranie
ze lepsia grafika je na konzole.... no ako poznam X360 a PS3, tak nic nove nepride cca 5 rokov, a kde bude pocitacova grafika o 5 rokov ? ved sa akurat z chuti zasmejem na konzolach
no a multiplayerove hranie je asi jedine cim sa mozu vyrovnat konzoly pocitacu
PC vie vsetko co konzola, a dokaze napalovat, konvertovat, komprimovat, atd...
no neviem, ale ak by som kupoval konzolu, tak by som k nej musel kupit aj FullHD televizor, aby som si vychutnal pekny obraz...
Mam PC, mal som PS2 a teraz mam X360. Takze mam urcitu skusenost a kto chce hrat tak jednoznacne berie konzolu. S FPSkami problem az taky nieje - da sa na to zvyknut, jasne ze to nieje ako mys a klavesnica ale da sa vsetko.
PS3 je este totalna sracka oproti x360. hry vyzeraju horsie aj sekaju plus instalacia. NA x360 instalovat netreba
Odkedy mam konzolu - PC ma uz prestava bavit. Hram iba csko a multipalyer hry. Kto raz kupi konzolu tak urcite uz nebude hravat hry na pC
PS3 je este totalna sracka oproti x360. hry vyzeraju horsie aj sekaju plus instalacia. NA x360 instalovat netreba
tak ty si teda vynimka, mam kamosa ktory dostal konzolu na vianoce a sada mu nanu doma prach, proste hra PC, dobre, su taky hraci co striedaju hry kazdy mesiac, proste prejde jednu ide na druhu, ale su aj taky hraci co hraju jednu hru + ked sa nudia tak nieaku tu inu (to som napriklad ja) a tym je tazke prejst z PC na konzolu, napriklad uz sa vidim ako hram na konzole WoWrochedo napísal:Mam PC, mal som PS2 a teraz mam X360. Takze mam urcitu skusenost a kto chce hrat tak jednoznacne berie konzolu. S FPSkami problem az taky nieje - da sa na to zvyknut, jasne ze to nieje ako mys a klavesnica ale da sa vsetko.
PS3 je este totalna sracka oproti x360. hry vyzeraju horsie aj sekaju plus instalacia. NA x360 instalovat netrebaOdkedy mam konzolu - PC ma uz prestava bavit. Hram iba csko a multipalyer hry. Kto raz kupi konzolu tak urcite uz nebude hravat hry na pC
konzoly su fajn, ale ak sa nemienime len hrat tak jednoznacne PC... co sa konzoly tyka... predsalen usadit sa do pohodlneho kresla, zobrat ovladac a kukat na velku bednu je podla mna lepsi herny zazitok ako na PC... uz co sa jednotlivych zanrov tyka... co ja viem... keby mi slo o hranie kupim si konzolu... ale nejde...
Presne tak - sadnem si na gauc a v pohode hrajem - lepsie nez na pc.Maki napísal:konzoly su fajn, ale ak sa nemienime len hrat tak jednoznacne PC... co sa konzoly tyka... predsalen usadit sa do pohodlneho kresla, zobrat ovladac a kukat na velku bednu je podla mna lepsi herny zazitok ako na PC... uz co sa jednotlivych zanrov tyka... co ja viem... keby mi slo o hranie kupim si konzolu... ale nejde...