Podľa čoho si vyberáte miesto dovolenky?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...

Koľko máte rokov ?

Hlasovanie ukončené 10 okt 2006, 18:01

Do 15 rokov.
4
11%
Do 25 rokov.
30
83%
Do 35 rokov.
2
6%

Celkom hlasov: 36

Kleopatra
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Podľa čoho si vyberáte miesto dovolenky?

Príspevok od používateľa Kleopatra »

Ahojte ľudkovia, na základe projektu do školy by mi pomohla táto anketa, prosím vás aby ste sem písali odpovede iba normálne, ĎAKUJEM :D

Takže tu je otázka :

AKÉ PARAMETRE ZVAŽUJETE PRED TÝM AK NAVŠTÍVITE MESTO, ZA ÚČELOM REKREÁCIE ALEBO SPOZNÁVANIA ?

chcem aby ste tu písali o tom, čo vás do daného mesta priláka, čo musí spĺňať mesto, aby ste ho navštívili a čomu sa venujete na takýchto zájazdoch, samozrejme napíšte čokolvek čo som nespomínala a súvisí to s danou témou. Dakujem za Váš čas. :P

//audiotrack: zmenený názov témy
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Za ucelom rekreacie? Tak v prvom rade , prijemne prostredie , prijemny zovnajsok ( hory , lesy, luky , polia , nejaka ta nadrz vodna ) , menej mestky vzduch ( lazy, dediny ), mnoho zabavnych atrakcii (kupaliska, diskocluby, restaraucie) a pod.
Za ucelom spoznavania : samozrejme musim zvazit ci sa v danom meste vlastne nieco nachadza co sa da spoznavat :) ( dajme tomu nejake muzeum , starobyle zrucaniny , hrady, zamky a pod .)

Na takych zajazdoch sa venujem hlavne oddychu , vsak preto tam aj idem , osobne ma nejake tie zrucaniny, pyramidy a hrady nezaujimaju , takze skor nejake to kupalisko , vodna nadrz a bahnit a bahnit :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

zmeň si názov témy, a rýchlo.. názvy čo o ničom nevypovedajú nesplňajú pravidlá
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

- hotel na dobrej urovni
- All inclusive (ak je k dispozicii)
- Blizko k mestu
- priamy vstup na plaz
- cistota okolia a ubytovania
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

Švíík napísal:Za ucelom rekreacie? Tak v prvom rade , prijemne prostredie , prijemny zovnajsok ( hory , lesy, luky , polia , nejaka ta nadrz vodna ) , menej mestky vzduch ( lazy, dediny ), mnoho zabavnych atrakcii (kupaliska, diskocluby, restaraucie) a pod.
Za ucelom spoznavania : samozrejme musim zvazit ci sa v danom meste vlastne nieco nachadza co sa da spoznavat :) ( dajme tomu nejake muzeum , starobyle zrucaniny , hrady, zamky a pod .)

Na takych zajazdoch sa venujem hlavne oddychu , vsak preto tam aj idem , osobne ma nejake tie zrucaniny, pyramidy a hrady nezaujimaju , takze skor nejake to kupalisko , vodna nadrz a bahnit a bahnit :wink:
si snad nemyslis ze v nejakej dedinke kde su 3 domy budu discokluby a restauracie :smt064
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Pezzo napísal:si snad nemyslis ze v nejakej dedinke kde su 3 domy budu discokluby a restauracie :smt064
konecne nieco mudre :D

inak ja by som zvazil cistotu vody, plaze aj celkovo mesta. potom moznost zabavy - discocluby, bary, popripade lunapark ( :lol: ). aby tam nebolo prilis vela ludy, ale ani prilis malo, tak priemerne, aby nebola nuda.
ak by to bola turistika, aby tam bolo pekne prostredie, rokliny, vodopady, kvalitne sluzby a malo ludi.
inak co sa tyka ubytovania samozrejme ciste socialky, a aby to na mna posobilo prijemne...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Pezzo napísal:si snad nemyslis ze v nejakej dedinke kde su 3 domy budu discokluby a restauracie :smt064
dedina Strehova pre teba specialne - kupalisko, 2-3 Discokluby , Restaraucia , staci ....?Je tam mozno viac ako 3 domy , ale ked vravis ze dedina ma iba 3 domy :roll:
btw nauc sa citovat prispevky :smt064
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

V prvom rade ubytovanie musi byt na urovni. Ak sa jedna o dovolenku pri mori, tak samozrejme, aby som od hotela nemusel hodinu cestovat k moru. Na lazy nechodim, mam radsej vacsie mesta, kde je vela restauracii, barov, discoklubov, jednoducho v meste to musi zit. Nevadi mi smog, naopak milujem obrovske mesta, kde sa nieco deje. Historicke pamiatky ma nezaujimaju, takze nieco ako muzea, kostoly, zrucaniny, hrady vobec nemusia byt. Najlepsi program je cely den sediet v bazene alebo pri mori a opalovat sa, plna chladnicka piva je samozrejmost. Tiez milujem chodenie po nakupnych centrach.

Takisto obcas zajdem aj do hor, ale tiez uprednostnujem jemny luxus. Chata odrezana od sveta nepripada do uvahy.

btw. zaujalo ma hlasovanie. Napisalo do temy spolu 7 ludi, ale hlavne ze hlasov je dokopy 29, lol.
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

ubytovanie, okolie, kultura, priroda, obchody, zenske, teplota, plaz... 8)
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

schw33k napísal:dedina Strehova pre teba specialne - kupalisko, 2-3 Discokluby , Restaraucia , staci ....?Je tam mozno viac ako 3 domy , ale ked vravis ze dedina ma iba 3 domy :roll:
btw nauc sa citovat prispevky :smt064
a vies co su lazy? nauc sa, ja ti pisat nebudem :P a ty si tu pisal o lazoch!!
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Ak sa jedná o primorsku dovolenku:
Podla čistoty mora
Podla vzdialenosti chaty od pláže (Do hotela by som na dovolenku nikdy nešiel , v croatii mame taku malu vilku co si kazdy rok prenajimame a s okna sa da skočit skoro do mora)
Podla počtu navstevnikov (Myslim ze tu nikto nema rad natrieskane pláže)
A ak sa este na nieco zameriavate ako ja napr. Motorove lode , potápanie , morske jaskyne tak ešte aj podla toho.

Ak sa jedná o dovolenku v horách:
Podla čistoty/vzhladu prostredia
Ked chata tak vo velkej nadmorskej výške s výhladom
to je asi všetko.. hotel a pod. ma v horach nezaujmaju možem spat aj v spacaku v pivnici to mi je jedno.

ale je to u každeho invididualne , niekto je rad uplne odrezaný od civilizacie a niekto chce byť čo najviac v kontakte s ludmi..
Napísať odpoveď