Podľa vás je to originál?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
luculiiik
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Podľa vás je to originál?

Príspevok od používateľa luculiiik »

Hmm...tak čo vy na to? :) Detailnejšiu foto nemám.
Prílohy
Ed Hardy.jpg
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ed hardy je akože nejaka značka či čo ?? ...........no a s foto ti nikdo nepovie či ot origo je alebo nie ........bohužial.........a dnešne fake su vlastne take kvalitne ako origo tak ak sa ti to triko páči tak si ho kup
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Odkial to mas, co to stoji a preco sa na to pytas?
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

Fake nemoze byt rovnako kvalitny ako original inak by nemal zmysel, a nezarobili by na nich.

Btw ajtak to tricko neni pekne takze sa nanho pls vyser a nekupuj to.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

zebrak: Nevidim dovod, preco nemoze byt rovnako kvalitny. Aj tak sa vacsina veci vyraba v Cine a okoli. Ako je mozne, ze u nas sa tricka Nike predavaju po 35 eur a v Parndorfe ani nie za polovicu???
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

zebrak napísal:Fake nemoze byt rovnako kvalitny ako original inak by nemal zmysel, a nezarobili by na nich.

Btw ajtak to tricko neni pekne takze sa nanho pls vyser a nekupuj to.
zmysel by mal pretože kvalitny fake a tak isto ako aj originál ma výrobnu cenu príklad 100sk a fake niekto predá za 350sk ciže zarobí 250 lenže originál značka si prihodi tých 250 čo normalne zaroobí chlapík na fake oblečku a dalších 350sk za to že je to značka adidas ktora je strášne kvalitna čo sa teraz už dávno nedá povedať ,ale má svoju historiu .........takže to je zmysel biznisu
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

laculiiik: To, či je niečo fake alebo nie sa tu riešilo veľakrát a nikdy sa to nedá 100% zistiť. Takže pokiaľ ide len o to, že sa ti páči,kúp si ho a kašli na originál-neoriginál. :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

hojko napísal:zebrak: Nevidim dovod, preco nemoze byt rovnako kvalitny. Aj tak sa vacsina veci vyraba v Cine a okoli. Ako je mozne, ze u nas sa tricka Nike predavaju po 35 eur a v Parndorfe ani nie za polovicu???
co ja viem, ked nejdes do parndorfu cez akciu tak su tam velmi podobne ceny ako u nas, mozno trochu nizsie, koli tomu, ze su to stare modely

a myslim, ze tieto veci co sa kupuju cez rozne aukcne stranky a take sa rozdeluju do dvoch kategorii, tie co su kradnute zo skladov - original a fake, co sa ti bude zdat ok, ale po mesiaci sa ti to rozpadne..
bolek napísal:laculiiik: To, či je niečo fake alebo nie sa tu riešilo veľakrát a nikdy sa to nedá 100% zistiť. Takže pokiaľ ide len o to, že sa ti páči,kúp si ho a kašli na originál-neoriginál. :)
asi tak, zalezi aj od ceny
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

hojko napísal:zebrak: Nevidim dovod, preco nemoze byt rovnako kvalitny. Aj tak sa vacsina veci vyraba v Cine a okoli. Ako je mozne, ze u nas sa tricka Nike predavaju po 35 eur a v Parndorfe ani nie za polovicu???
Pretoze su u nas predrazene ako aj shoesy atd. Ide aj o outlet a podobne. Ale to este neznamena ze to co tvrdim neni pravda. Napriklad niekde som cital ze za "fake" sa povazuju aj veci ktore boli vyrobene v tovarni danej firmy, ale nesplnaju normy, a ked sa taketo veci dostanu na trh, je to vlastne tiez fake.

edit: Prosim ta nekupuj si to tricko, kup si radsej cisto biele a budes ovela viac sexy.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Tiež si myslím že je oničom.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mne sa velmi paci :) , na sexi babenke celkom zaujimavo moze vyz erat :)
ed hardy, kupil som si od tejto znacky plavky. velmi dobre a kvalitne su , aj celkovo sa v nich dobre citim, len tato znacka je dost draha :wink:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

jj tieto " edove handry " su pekne ...
mne sa osobne tricko paci !!( ##) viem si k tomu predstavit cajku s dobrym poprsim a biele gate ... a ideees ...
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Asi tak, oblečenie Ed Hardy je pomerne dosť dobrá vec, síce treba mať peniaze naň, ale veci od Ed Hardy sú kvalitné, su to velmi dobré veci, samozrejme na Slovensku je po ulici strašne vela falzifikátov,ale originálne predajne Ed Hardy nájdeme napr. v Trnave a aj v Bratislave na Ventúrskej ulici.

Ed Hardy vyrába sám Christian Audigier, je to pomerne velmi dobrý a nadaný človek,robí velmi dobré veci a patrí aj medzi najlepších,tak ako aj Chuck Taylor.

No raz som navštívil predajňu v Trnave,keď som si bol kupovať gate, pýtal som sa predavača ako obísť kúpu falzifikátu,povedal mi "Originály majú kresby robené hĺbkovou potlačou. Na napodobeninách je iba zažehľovacia fólia." Že máme hladať hologram, alebo číselnú čiernu etiketu s kódom.

Naštastie som v takýchto veciac znalec, čo sa týka drahších vecí a tovaru :oops: :D

Prikladám screen. :)
Prílohy
tovar2b.JPG
tovar2a.JPG
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

akoby vsetky tie "kresby" na trickach kreslili slepe deti nohami
take onicom :p
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

3cko je celkom zaujimave, a vyzera byt original, kedze original ed hardy 3cka su kratke a uzke a nie siroke a dlhe :P .
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

Taaak...ste zlatí, že ste vyjadrili svoj názor, za čo vám patrí moje ďakujem. :) Nakoniec to dopadlo tak, že som to tričko nechala tak. Malo ísť o výmenný obchod, pre mňa výhodný, ale tak čo už... :D
Napísať odpoveď