Podávanie jedla vo fajčiarskych priestoroch

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
filip090
Novice
Novice

Podávanie jedla vo fajčiarskych priestoroch

Príspevok od používateľa filip090 »

Chcel by som sa opítať ako to je s podávaním jedla v nefajčiarských priestoroch, viem že sa nesmie mať vlastnú kuchyňu ale otázku by som inak položil ... ako je to z jedlom čo si kvázi hosť donesie sám, vlastne doniesol by som ho ja z iného podniku čo je kúsok vedĺa do podniku kde sa fajčí čiže dalo by sa to uhrať tak že to jedlo je vlastne objednané na dobierku a mohol by ho tam zjesť ? nemal by stým byť problém ? viete mi niekto poradit ? alebo keby že mi ho donesú pracovníci z vedľajšieho podniku ? tým pádom som to jedlo ja hostovi nepodal a sám si ho tam doniesol.

Ďakujem pekne za odpovede dúfam že na niečo prídeme na niečo pozitívne pre mňa a malo by isť prevažne o pizzu a tak :)
melonSVK
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Podávanie jedla vo fajčiarskych priestoroch

Príspevok od používateľa melonSVK »

Pockaj ty si majitel restauracie a chces nosit hostom jedlo z ineho podniku? Ci co? :lol: Ja neviem, ale tu v CZ s tym nemaju problem aj vo fajciarskej casti, pokial cloveku nevadi, ze je v zadymenom priestore, whatever.
filip090
Novice
Novice

Ja vlastním cocktail bar a hned vedla sa nachádza reštaurácii a z tade by som chcel nosiť jedlo k nam do baru ale tu sa fajčí ale vlastne to jedlo by som blokoval aj na ich bloček cize to jedlo by nebolo moje nemal by som kuchinu bol by stym problem ? Tak v Česku to mate fajn tu nam stat sťažuje podmienky ako sa len da :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ovsem ked si objednas pizzu alebo podobne do fajciarskeho podniku, tak nikto proti tomu nema nic.
Cize ty chces objednat jedlo vo vedlajsej restike, doniest ho a este natom aj zarobit? watafak. Zeby ludia az tak lenivi a drbnuti boli aby si to nevsimli a nesli si to sami objednat a doniest a usetrit?
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Kym je to este jedlo v bare budis. Ale uz len zo slusnosti by zakaznik nemal konzumovat nieco vlastne v bare. Tiez neprides do baru s flasou whisky a poharikom. :)

Je to dost zvlastny podnikatelsky zamer, ale co uz. Zakonne to je, pokial dovolis konzumaciu "vlastneho" jedla, ale asi by som to vazne neuctoval na blocik, lebo automaticky sa z toho stava vec predana u teba a to je asi to iste ako by si tam rovno aj varil.
filip090
Novice
Novice

Este by som to takto napisal v našom bare sa konzumuje dost veľké množstvo pizze a reštaurácia oproti stale špekuluje a vlastne ani nie su vďačný ze im robíme tržby tak by sme chceli vo vedľajšej miestnosti otvoriť vlastnú pizzeriu ale na novu sro odlišná registračná pokladňa cize by sa jedlo o pitzeriu čisto na donášku a vlastne ta pizza co by sa jedla u nas v bare by bola z vedľajšieho podniku akoze stale od nas ale papierovo nie .... Vchod by bol cez nefajčiar .... Takze ide mi o to ci by nieco take bolo možné vlasne blocky by dostali dva jeden z baru jeden z pizzerky ...
pasto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pasto »

v nitre je par podnikov kde je aj na stoloch letacik ze ak si objednas pizzu z donaskovej sluzby k nim daju ti 10% zlavu - platis to rovno chalanovi z donaskovej , v jednej restike to robli tak ze sa tam fajcilo ale doniesli ti pizzu z kuchyne v krabici a bolo na tebe ci to zjes tam alebo doma
Napísať odpoveď