Podivné zvuky, ktoré vydáva PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
CooleRKa
Novice
Novice

Podivné zvuky, ktoré vydáva PC

Príspevok od používateľa CooleRKa »

Ahojte,
mám menší problém s počítačom. Funguje celkom v pohode, ale akonáhle zapnem hru (mám oveľa lepšie vybavenie, ako minimálne požiadavky), začne vydávať zvuky veľmi vysokej frekvencie. Postupne sa začnú pridávať zvuky, akoby sa zväčšovala rotácia vetráku. Čo je zvláštne, pri iných programoch či hrách, ktorá sú aj náročnejšie, sa nič podobné nedeje. Neviete, čo by s tým mohlo byť? Zvuky určite nejdú z reproduktorov. ďakujem za pomoc :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Podivné zvuky, ktoré vydáva PC

Príspevok od používateľa hojko »

Nepises o aku hru ide. Podla toho co opisujes, tak stupa teplota procesora a teda je potrebne ho viac chladit, preto ventilator zvysuje svoje otacky az na maximalne. Riesenim je lepsie odvetravanie bedne, skontrolovat, ci vsetky vetraky v bedni fukaju smerom von (vyfukuju teply vzduch), v horsom pripade pozriet pastu medzi procesorom a chladicom alebo dokupit lepsi chladic.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Môžu to byť aj nejaké cievky na grafike.. moja GTX285ka tak píska, kým v nastaveniach hry nezapnem Vsync.. potom je už ticho.

Inak niekedy tie najnenápadnejšie hry bývajú najnáročnejšími.. napríklad žiadna hra mi nespraví taký kolotoč s PC ako jeden posratý Bridge Builder... konkrétne Bridge - The Construction Game. Po spustení tejto hry mám pocit, že mi ide komp vzlietnuť.. pričom TDU2, GTA4 ide bez váčších problémov.

:)
CooleRKa
Novice
Novice

Príspevok od používateľa CooleRKa »

Ďakujem za pomoc :) Dúfam, že ide len o vyššie uvedené, lebo keď som hľadala príspevky s podobnými problémami, strašili tam s problémom s procesorom, HDD alebo materskou doskou.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

CooleRKa.. aj to kľudne môže byť... ide o to, aké zvuky a odkiaľ vychádzajú. Veď otvor skriňu a choď s uchom po tom zvuku....
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

zapni vsync alebo ak máš Nvidia geforce tak FPS limiter. Robí to aj mne ak mám nad 2000FPS v menu napríklad. Pískanie je bežná vec
Napísať odpoveď