podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
TommyHot
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: podnikanie - Organo Gold Compensation Plan - pyramida?

Príspevok od používateľa TommyHot »

ad 1) nedal si ziadne fakty
ad 2) zarobil si velke hovno, a len sa kazdeho snazis presvedcit, ze si uspesny podnikatel, aj ked pravda je niekde uplne inde :)

Radsej si zaloz legitimnu firmu, aspon nebudes ludom na smiech a mozno sa ti vrati investicia a zarobis aj nejake tie peniaze...
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa johnnky »

Kasli na to. Ja v tom vidim viziu a to je dolezite. A kde ini koncia zacina uspech. Vytrvalostou clovek daleko zajde. Ale nebavme sa uz o tom, ukoncime tuto debatu, lebo to nema zmysel :) ... Nemate co robit v sobotnu noc len tu sediet ? Chodte sa bavit dakde :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Chod kavu na pumpy predavat radsej, nech ti medveda pozicaju ;-)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aj v BMG Invest ludia videli viziu a skoncili s holou ritou ;) smutne je, ze ludstvo je natolko hlupe, ze robi tie iste chyby stale dokola..
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

BMG Invest, ano ludia v tom videli viziu, ti co boli na zaciatku a zaryzovali miliony z hlupakov, ktori tam vkladali svoje peniaze a verili tym vysokym urokom :D len debilko mohol na to skocit ... oni sa nabalili ...

A ked ta kava vazne pomaha resp. vytazky tej huby, tak ked ti to pomoze na alergiu, mi nepovec, ze si nekupis krabicu kavy hoci aj za 50 eur (teraz prehanam naschval) ked ti pomoze. Taze asi tak. Kava je ako alkohol alebo cigarety, ludia si to stale budu kupovat. A v zahranici to valcuje konkurenciu, je to TOP firma po 2 rokoch co bola na trhu. Je vyse 1000 studii, kde je dokazane, ze vazne ma tie vsetky ucinky. Clovek z OG koncom roka preskoci manzelov z Amway co sa tyka zarobkov, ktori su na cele 50 rokov od vzniku MLM. Este niejake bludy sa mi budete snazit nahovorit ? Podla mna ste len obycajni looseri, sedte si v praci, zite od vyplaty do vyplaty, a vlastne pridu Vam peniaze, chvilu sa z nich tesite, ale oni vlastne ani nie su vase, kedze platite hned mobil, benzin, byt, elektrika, plyn, potraviny atd. Vela stastia v takom zivote, ale taky zivot si vybralo 95% , cize nebojte sa, ze ste v tom sami. Ste ako ovecky, ktore kracaju v stade a boja sa vystupit a nieco dokazat, teraz nenarazam len na OG, ale ine spolocnosti, tak si kracajte dalej :)

Vela stastia Vam prajem

PEACE :)

//autoeditácia príspevku (16 Sep 2012, 1:16)
jaj a este jedna vec, medveda nepozicaju, ani na mesiac ako vyssie typek spominal, oni ti ho daju a je tvoje ;)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

johnnky napísal:PEACE :)
Nedáme ti pokoj a budeme to z teba vytrieskavať dovtedy až kým sem nedáš relevantné čísla a fakty podložené priamymi dôkazmi.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

johnnky napísal:Podla mna ste len obycajni looseri, sedte si v praci, zite od vyplaty do vyplaty, a vlastne pridu Vam peniaze, chvilu sa z nich tesite, ale oni vlastne ani nie su vase, kedze platite hned mobil, benzin, byt, elektrika, plyn, potraviny atd.
Este si nezarobil ani korunu a my sme looseri? Spamataj sa
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

TommyHot napísal: Este si nezarobil ani korunu a my sme looseri? Spamataj sa
Jaj, ty vies lepsie jak ja ci som zarobil alebo nie, naaaajs ;)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

No tak teda uz konecne napis kolko kavy si predal, kolko ludi za teba predava kavu na pumpach kdesi v pazi a kolko si zarobil. A skus aj nejake fakty o tom ake je to vase MLM uzasne a aky je vlastne rozdiel medzi tym vasim a BMG ak som na spodku pyramidy...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

johnnky:
1. Takých ako ty na tomto fóre už bolo habadej, našťastie verím, že sme dokázali prípadných záujemcov o podobný "biznis" od myšlienok naň odhovoriť.
2. Vtipom je, že takéto práce väčšinou berú ľudia, ktorí v živote nevedia kam z konopí a ich finančné vzdelanie sa rovná nule. Smiem sa spýtať, keď sa tu už oháňaš číslami a ich vývojom, aké je tvoje ekonomické a finančné vzdelanie? Zaujíma ma to preto, aby som mal predstavu, do hraníc akých modelov a potenciálnych možností si schopný o svojom "biznise" kriticky uvažovať. Teda okrem toho, čo ti niekto nahúčkal "zhora". Niežeby som bol zástanca predstavy, že si niekto nemôže založiť biznis bez znalostí, ale zaujíma ma to.
3. Idea zárobku na MLM je perverzná, háadam najperverznejšia hneď po oblbovaní ľudí "finančnými poradcami" typu All4business alebo ZFP (tí fungujú na rovnakom princípe). Tvoj "biznis" a funguje a bude fungovať iba na základe toho, že do toho molocha vtiahneš stále viac obetí, ktoré to na to skočia a budú ti platiť provízie, budú hľadať ďalších pre seba, aby ti mohli platiť a takto do toho zapletú kdekoho. Namiesto toho, aby si zháňali rozumnú prácu, ktorá nie je založená na bubline.
4. O tvojich zárobkoch by som si s tebou zapolemizoval. Ale najviac mi vadí to, že ľudia vám na to skočia, bez dôkazov, bez premýšľania, iba z dôvodou svojej finančnej negramotnosti. Kľudne v tom pokračuj, ale nesnaž sa to prezentovať ako nejaké perpetuum mobile na peniaze. MLM fungujú všetky rovnako a teraz pozor - dopadnú všetky rovnako.
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

Mne nejde o to sa hadat, ale ked toto nepovazujes za uspesne, tak povazujes vlastne vobec nejaku firmu za uspesnu ? Nie nepovazujes, lebo hadzes vsetky do jedneho vreca, ze vsetko su podvody, ok :)

@beardie, uz som to pisal vcera, ale pre teba este raz, citaj :)
http://efekt.sk/mlm-a-pyramida

Sidlo spolocnosti je v Kanade, a preco prave tam ? Lebo tam maju najprisnejsie zakony co sa tyka pyramidovych podvodov, cize to je FAKT, a nie blud, ze to nie je pyramida ale MLM, kedze si dali sidlo prave do Kanady, aby to takto osetrili.

1. neodhovaraj nikoho od toho, co ho bavi a chce robit :) je to jeho vec a nech sa kazdy stara o seba
2. financne vzdelanie mam, zarabam 800eur, ale je to malo oproti tomu co mozem vytazit z tohto tu a ja sa s nejakymi 800eurami neviem uspokojit. Nikto mi nic nenahuckal zhora, vidim na vlastne oci, ze sa to deje a su rozne prospekty, co to povrdzuju.
3. idea zarobku na MLM nie je vobec perverzna, ale asi ty tiez nevies aky je rozdiel medzi MLM a pyramidou, tak tiez si precitaj clanok vyssie :) financnici, ZFP, OVB, BMG a podobne sracky su resp. boli to sracky na ziskavanie penazi od ludi, tu zo vseobecneho hladiska nikto nechce ziskat peniaze od ludi, to, ze raz zaplatis regsitracny poplatok je normalne, to mas vsade tak, a kedze to nieje pyramida tak tym padom ti tu vobec netreba zhanat ludi do nekonecna. Rozumnu pracu zhanaju priemerni ludia, ktori su ako ovce a kracaju v stade s ostatnimi. Da sa zit z prace, ze na niekoho robis ? Plnit si sny ? Bez toho aby si bral hypoteku a zabezpecil si vlastne byvanie a nezadlzil sa ? Dakujem pekne, ja toto nepovazujem za zivot ale za utrpenie.
4. ludia na to skocia z nadsenia, vlastneho presvedcenia, lebo vidia v tom obrovsky potencial ako som uz spominal. Je to kava, nikto ju nepotrebuje ale skoro kazdy ju pije, a ked dokonca je najlacnejsia a pomaha ludom ? Myslis si teraz vazne seriozne, nema to POTENCIAL ? Ak nie, potom neviem kto nema rozum. Napriklad o rok by som ta do toho urcite nevolal, lebo budes klasicky predajca kavy, ale MY sme teraz na zaciatku, MY to rozbiehame a len MY sa zvezieme na tomto biznise, PRVI ludi. Poistky, OVB a podobne sracky co su tu, uz su davno rozbehnute, jasne, ze na tom nezarobis, no toto je ine. Neprenasam to na peniaze, na prvom mieste nech su hodnoty, a peniaze pridu same. Ako hovorim, pomahame ludom, a ludia aj inac budu vnimat firmu.
A este mi povedz, ako funguju MLM ? Chcem to od teba pocut resp. vidiet napisane, vysvetli mi to - a vobec nedopadnu vsetky rovnako. Pozri si tento rebricek firiem, pozri sa kolko desiatky rokov uz funguju niektore MLM spolocnosti, takze ako dopadnu vsetky rovnako ? :) Pozri sa kde sa nachadza nasa, robila to rankingova spolocnost, na ktorom je mieste, stale si myslis, ze je to blud, podvod, fake a nema to potencial ??? :)

http://www.10incomes.com/page/mlm-500-momentum-ranks

Dalsi link, tu su vsetky zdrave ucinky podlozene faktami a vyskumami lekarov a vedcov z celeho sveta, ze tieto ucinky niesu bludy (mas ich v prilohe)

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=ganoderma

Dalsi link, Nadacia Napoleona Hilla neviem ci ti nieco hovori, on napisal knihu Mysli a zbohatni, tak s nou chceli spolupracovat take firmy ako Microsoft, Youtube, Facebook, Google, Mercedes-Benz a tato nadacia vsetky tieto firmy odmietla a v tom case bola na trhu nasa spolocnot 2 roky a isla do spoluprace s nou, pre ferovost a korektnost voci svojim ludom, pre dynamickost rastu, atd ...

http://www.organogold.com/c/US/napoleon.html

Tot vsjo, zatim :D
Prílohy
info o hube Reishi.doc
(571.5 KiB) 105 stiahnutí
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

johnnky napísal:vidim na vlastne oci, ze sa to deje a su rozne prospekty, co to povrdzuju.
to tým prospektom myslíš tie papieriky čo sa rozdávajú na uliciach alebo sú kade tade položené, že na zober si ma?
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

matoa napísal:
to tým prospektom myslíš tie papieriky čo sa rozdávajú na uliciach alebo sú kade tade položené, že na zober si ma?
nebudem sa vyjadrovat k sprostostiam :)
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

johnnky napísal:Podla mna ste len obycajni looseri, sedte si v praci, zite od vyplaty do vyplaty, a vlastne pridu Vam peniaze, chvilu sa z nich tesite, ale oni vlastne ani nie su vase, kedze platite hned mobil, benzin, byt, elektrika, plyn, potraviny atd. Vela stastia v takom zivote, ale taky zivot si vybralo 95% , cize nebojte sa, ze ste v tom sami. Ste ako ovecky, ktore kracaju v stade a boja sa vystupit a nieco dokazat, teraz nenarazam len na OG, ale ine spolocnosti, tak si kracajte dalej :)
Ďakujem že si mi otvoril oči :cookies:
Prílohy
aštar.jpg
aštar.jpg (17 KiB) 1890 zobrazení
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

johnnky napísal:
nebudem sa vyjadrovat k sprostostiam :)
však som sa normálne pýtal, lebo ja si pod tým slovom predstavujem to... možno sa mýlim a je to niečo iné...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

dajte mu uz ban a lock na toto :roll:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

johnnky: Považujem za úspešné firmy, ktoré sú založené na nejakej inej myšlienke ako je hlúpa pyramída / MLM. Ja som niekde snáď tvrdil, že všetky MLM sú podvody? Ak máš problém s čítaním, mal by si na ňom popracovať. A je mi úplne jedno, čo mi tu budeš vypisovať o MLM a pyramídach, v marketingu som na rozdiel od teba pracoval a viem veľmi dobre, ako (rovnako) oba systémy fungujú. Aj v Rakúsku a Nemecku majú tvrdé zákony o pyramídach a predsa tam sídlia firmy, ktoré tieto systémy využívajú. Okrem toho, máš nejaký dôkaz, že v Kanade sú tie zákony také, ako si ich opísal? Nože, podeľ sa s nami.

1. Ja budem odhovárať každého, pretože MLM a pyramídy nie sú "zamestnaním", na ktoré by mal byť jednotlivec pyšný.

2. Nemám rád ľudí, ktorí nevedia odpovedať priamo a jasne. Teda ešte raz - aké to máš ekonomické/finančné vzdelanie? Nikde som sa nepýtal na tvoj mesačný príjem a ani ma to nezaujíma. Ty veríš prospektom? A vidíš to na okolí? Vieš ako - ja som kedysi "na okolí" videl, ako "prosperovali" cvoci zo ZFP, kupovali si nové autá, drahé hodinky, obleky, po štyroch rokoch fungovania dopadli veľmi zle. Vygúgli si to, možno príbeh tých "maklérov" poznáš. Ty si naskočil na rovnaký autobus, ktorého osud je úplne rovnaký, už len z hľadiska pravidiel ekonomiky a ty to aj tak budeš popierať až do momentu nárazu. Nič to, aspoň sa poučíš.

Bludov o tom, že na niekoho robím, som si vypočul od spomínaných ZFP v minulosti veeeeľmi veľa. Okrem toho, som SZČO a zmluvne pracujem pre rôzne firmy. A čuduj sa svete, sny si plním. Pomaly, ale isto. Hypotéku nepotrebujem, vlastné bývanie mám a nie som nejako extrémne zadlžený - bez toho, aby som bol súčasťou pyramídovej hry.

3. Ľudia na to skočia, pretože sú ovce bez dostatočného finančného vzdelania. Na Slovensku sme toho boli svedkami veľa krát, v minulosti BMG invest, nebankovky, neskôr All4business, ZFP, OVB a podobné hnoje, prebiehali aj iné pyramídy. Slováci totiž veria, že k dobrému zárobku sa dá prísť úplne ľahko a nevedia pochopiť, že ak by to bola pravda, celý svet by prosperoval z pyramíd, v Afrike by nebol hlad a všetci by žili šťastne až kým nepomrú.

Veriť, že káva pomáha ľuďom, je ďalším dôkazom, že si iba naskočil na bandwagon a veríš všetkému, čo ti niekto nahovorí.

Máš zlú vlastnosť odpovedať si na vlastné konštrukty. Našťastie nie si jediný na tomto fóre, ale aj tak je to iritujúce. Citujem ťa:

- prečítaj si ešte raz môj príspevok a potom reaguj. Ja som ti dokonca vysvetlil, ako funguješ a ako fungovať budeš. Každá pyramída má potenciál, ktorý je limitovaný penetráciou trhu. O tom autobuse som už písal v bode 2, nechce sa mi to viac rozoberať. Ináč, v tom rozbehu iba ukazuješ a dokazuješ, že je to pyramída, nech už to popieraš hocijako.

Ako pomáhate ľuďom? To je nejaký slogan?

Opäť si prečítaj môj príspevok o tom potenciáli a prestaň sa opakovať. Aj BMG svojho času rástlo ako z vody a vieme ako to skončilo.

Citujem z tvojho predchádzajúceho príspevku: " Podla mna ste len obycajni looseri, sedte si v praci, zite od vyplaty do vyplaty, a vlastne pridu Vam peniaze, chvilu sa z nich tesite, ale oni vlastne ani nie su vase, kedze platite hned mobil, benzin, byt, elektrika, plyn, potraviny atd. Vela stastia v takom zivote, ale taky zivot si vybralo 95% , cize nebojte sa, ze ste v tom sami. Ste ako ovecky, ktore kracaju v stade a boja sa vystupit a nieco dokazat, teraz nenarazam len na OG, ale ine spolocnosti, tak si kracajte dalej" - ak človek, ktorý sa vezie v pyramíde, nazýva iných loosermi, tak to je už extrém. Ty tú svoju prácu v znamení otravovania ľudí a naberania prospektov pod seba vidíš ako niečo lepšie ako klasické zamestnanie? To ti zjavne tiež vymietli palicu. Tvoje peniaze sú nejako inak tvoje ako tie naše? Ty neplatíš za mobil, benzín, byt, elektriku, plyn, potraviny? Žiješ snáď zo vzduchu, alebo si iba v týchto vetách chcel dosiahnuť nejaký WOW efekt? Čím máš svoj život iný, lepší, že predávaš kávu v pyramídovej hre? Prosím ťa - takýchto bludov sme si tu už od tebe podobných prečítali veľmi veľa, skús si pohľadať témy o OVB, all4business a nájdeš v nich veľa klonov, ktorí nás tu kŕmili podobnými marketingovými slučkami.

Sorry, že to musím napísať tak priamo - v živote som dosiahol určite viac ako nejaký predajca kávy, ktorý sa vezie v pyramídovej hre a myslí si, že je to niečo nóbl. A určite nehovorím za seba - na tomto fóre je dosť úspešných ľudí, ktorí sa k úspechu dostali bez trápnej MLM hry. Nevidím teda dôvod, aby si tu práve ty niekoho označoval ako loosera, napísal som ti, akí ľudia väčšinou naskakujú do týchto hier a ty určite nie si výnimkou.

Frco: Prečo ban? Veď nech pokračuje...
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:Ty neplatíš za mobil, benzín, byt, elektriku, plyn, potraviny?
možno býva u rodičov a všetko mu platia...
johnnky
Zablokovaný
Zablokovaný

Ak si robil v MLM tak by si mal vediet, ze toto NIE JE PYRAMIDA !!! A od tohto sa odvija cely tvoj clanok.

1. Na slovensku je situacia taka, ze jednotlivec nebude mat na co byt pysny, lebo nic si nebude moct dovolit
2. Vzdelanie nie je az tak dolezite, ako sikovnost, dobry napad a byt v spravnom case na spravnom mieste, je kopu uspesnych ludi co nemaju ani to ekonomicke/financne vzdelanie. Stale mi tu rozpravas o ZFP co je uplne nieco ine ako toto. Ja som nenaskocil na autobus. TOTO JE TEN NAJVACSI ROZDIEL, ja ten autobus ROZBIEHAM. A len ludia co su na zaciatku niecoho velkeho budu uspesni, ludia co do toho pridu po case uz nebudu.
Tak ti gratulujem a drzim prsty v zivote, si jeden z mala uspesnych 
3. BMG invest bola krasna pyramida. Verim, ze kava pomaha ludom, lebo aj mi to ludia povedali, ale aj som sa uz viackrat presvedcil na vlastne oci. Tak co mi na to povies ? Pomaha im, lebo je PRVA ZDRAVA kava na sveta a zaziva to obrovsky boom vo svete a deje sa to aj v Europe a bude sa to diat aj na Slovensku, ci sa ti to paci alebo nie  len dockaj casu. Daval som aj do predoslej spravy prilohu, ake ma ucinky ta huba, tak si to precitaj, a niesu to blbosti, kedze som tam hodil aj link, ktory poukazuje na to, ze lekari a vedci potvrdzuju tieto fakty. Vyssie som spominal, ako im pomahame.
Neveziem sa v pyramide  Ano ja to tiez vsetko platim, ale nevyzijem z platu, tak som si povedal, ze budem sam sebe PAN a dokzem to. Dalej opakujem, ja kavu nepredavam, to nieje gro toho co robi firma, je to len bonus.

Kedze stale nevies pochopit rozdiel medzi MLM a pyramidou, ze firma funguje 4 roky a dokazala asi tolko za tak kratko cas, co ani ziadna firma, je to seriozna firma, kde na kazdy trh kde pride valcuje konkurenciu, nasa konverzacia moze skoncit  Mysli si svoje, ja si myslim svoje. Obaja sme stastni  Tot vsjo
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

klasicka pyramida, same shit , different day :) je to normalna sekta, oni tomu naozaj veria. Absolutne a slepo. Ani by som to neprirovnaval k BMG , staci k dnesnemu Partners group "fin. poradcom" a podobne. Lahko sa vela neda zarobit.

A este ako kavickar milovnik, doteraz som nepocul ako to vlastne chuti a netusim, preco by som si mal kazit vyborne presicko s nejakou hubou :) ak budem potrebovat doplnok stravy, urcite si tym nebudem kazit kavu.

http://integra.fost.sk/clanky/vsetko.pdf
Napísať odpoveď