Podniková aplikácia
-
Smithandrej
Amateur
Podniková aplikácia
Ahojte,mám také menšie zadanie na predmet Informatika a to navrhnúť nejakú podnikovú aplikáciu IT(fiktívnu), ktorú by odo mňa teoreticky kúpila vysoká škola. Za každý nápad vám budem veľmi vďačný 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podniková aplikácia
A co chces vlastne od nas???
Chce od náš radu, že čo má naprogramovať.
-
harrison314
Hardcore addict
Preco by ju od teba chcela kupit vysoka skola?Smithandrej napísal:Ahojte,mám také menšie zadanie na predmet Informatika a to navrhnúť nejakú podnikovú aplikáciu IT(fiktívnu), ktorú by odo mňa teoreticky kúpila vysoká škola. Za každý nápad vám budem veľmi vďačný
Byt tebou idem do domeny, ktoru dobre poznam a ktorou som sa uz realne stretol.
Tak VŠ využívajú hlavne informačné systémy, takže navrhni nejaký ultravymakaný informačný systém?
-
Smithandrej
Amateur
nie,ja to nemám naprogramovať, iba navrhnúť ako by to fungovalo a podobne,žiadne vypracovanie v programovacom jazyku atď..proste si iba vymyslieť nejaký typ aplikácie ktorú by mohla nejakým spôsobom využiť vysoká škola
alebo AI na opravu testov 
-
harrison314
Hardcore addict
Tak daco z realneho zivota:Smithandrej napísal:nie,ja to nemám naprogramovať, iba navrhnúť ako by to fungovalo a podobne,žiadne vypracovanie v programovacom jazyku atď..proste si iba vymyslieť nejaký typ aplikácie ktorú by mohla nejakým spôsobom využiť vysoká škola
- System pre tvorbu workflowov na zaistovanie ucasti doktorantom na konferenciam, od prihlasky, zaslania abstraktu, nakup leteniek, hotela...
- Prihlasovanie sudentov do AIS-u eID-ckom, odosielnie veci, ktore maju mat podpisane elektronicky.
//autoeditácia príspevku (30 Mar 2019, 9:57)
Alebo oblubena tema poslednych mesiacov - antiplagiatorsky system (mozes si k nemu zvolit aj prilehajuci nazov