Podozrenie ze ma klame: poraďte pls

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
cement
Novice
Novice

Podozrenie ze ma klame: poraďte pls

Príspevok od používateľa cement »

Ahojte
pekne to tu mate, asi sa tu zabyvam, ale teraz velmi potrebujem vaši radu :(

mám 2roky vztah a mám podozrenie že mi klame. Podozrenie mám preto lebo niekedy mi dá citát svoje smsky a teraz sa "nastve" a povie že prečo by som si ich mal citat atd :( viete zo začiatku sme mali ťažký vzťah (bozkavala sa s inými) no po polroku to prestalo a mali sme krásny vzorovy vzťah. No lenže pred dvoma mesiacmi sme sa rozišli a nechodili sme spolu tri týždne a ona po týždni začala "riešiť" už zdruhim vraj aby na mna zabudla. No potom sme sa stretli a porozpravali aznovu sme sa k sebe vrátili. No asi pred týždňom som si pozeral jej telefón a dovolila mi citát si aj smsky ktoré si pisala s tým co riesila ked sme spolu nechodili ale dnes som len chytil telefon a už mi ho habala ako keby som jej ho cchcel ukradnut :( a tak preto to podozrenie nieco sa mi na nej neezda (ako keby nico tajila) a tak potrebujem od vás radu co si o tom myslíte vy. Po našim zaciatku vztahu som už opatrný a nemozem jej naplno verit :( správa sa zavse cudne a zavse je úplne zlatúcka. Vždy si povieme milujem ta a viem že to mysli vážne len čo ak sa mýlim a zase má zrani. Nemôžem sa snou o tom zhovárať pretože ona vie že jej nedoverujem na plno a sľúbil som jej že sa budem snažiť jej dôverovať a nechcem ju stratiť a preto som tu aby som vedel aj názor iných. Prosím poraďte mi či ukončiť vzťah s človekom ktorého milujem alebo dôverovať jej. Dakedy si myslím že som paranoidny stoho ale dakedy tomu všetko nasvecuje že má klame. Ja mám 21 ona 18. Napísal to v skratke takze ak dacomu nechápete tak sa pýtajte ale prosím poraďte mi som už stoho zúfalo. Ďakujem za precitanie. Ps píšem to cez iPhone takze ak sú niekde chyby a pod. tak sa ospravedlnujem
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No co zvykaj si..Plnoletej sa zacalo rozkose, a kedze je teraz trochu divsia, tak hlada spasu kade tade..Predsa by sa z rozhodu polroka nespamatavala, ked moze hned mat ineho...
Neviem s takouto babou by som asi nevydrzal..Je to len o tom, ze kedy to padne..
Inak rada do buducna: Do mobilu priatelky radsej nesahaj..:) Sukromie musi mat kazdy..Viem svoje :D Ked niekeyd preklikavala moja po spravach a len som zahliadol Mato, a uz som si domyslal..:)
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

JJ presne tak taku babu by som teda nechcel (nechcel by som sa do takej zalubit) verim ti ze ti ublizuje vkuse sa len trapis vybral si si sam pisal si ze aj na zaciatku bola taka tak si mal vtedy pochopit aka je nie teraz ja by som jej neveril ani pol slova a ked je clovek ziarlivy no koniec heh je mi ta luto tej bolesti a utrpenie ktoru ti sposobuje :?
cement
Novice
Novice

Ja si pozerám jej telefón pretože aj ona môj takze fifty-fifty :)

Takze myslíš žeby som to mal uplne ukončiť? Uff ale to bude fakt premna ťažké :( no ale čakal som že budú takéto rady a ja tiež súhlasím že prečo sa mám trápiť ked nemusím... no len problém je to že ju fakt milujem :(

Počkáme ešte na viac odpovedi a potom sa rozhodnem ďakujem all

edit:
no zo začiatku som vedel že sa zmení a bolo nám spolu krásne keď stim prestala, lenže po tomto najbližšom rozchode sa to trosicku zvrlo:( a ja už neviem kusy kam...:/
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

ked ju milujes tak ju nenehas nikdy aj ked ti tunak nataraju vsetko mozne neopustis ju pretoze ju milujes trapis sa ale trapit sa budes viac ak ju nehas :wink: ja sa trapim doteraz ,doteraz mam taky vztach ale nikdy neopustim cloveka ktoreho milujem a navyse ked viem (vies) si predstavit zivot snou do smrti tak nieje o com "tym som nechcel povedat ze mam pod.problem"
cement
Novice
Novice

A čo mám robiť ? Radšej budem sám a trápiť sa že ju nemam ako ostať vo vzťahu a nechať sa klamať + asi potom neni somnou šťastná kedže má klame a začínam si myslieť že je somnou iba zo zvyku :(
ver tomu že ja sa dokážem rozist aj keď ju miluje, len to musím potom nejako rozdychat. Len neviem či si to náhodou nenahovaram.
Hadim ešte snou reč a podľa toho čo povie sa rozhodnem. Ale veľmi má zaujíma názor druhých na takutovec tak som to sem napísal a veľmi mi to pomáha keď to tucitam ďakujem
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ako vo viacerych temach padlo, tak bud daj na srdce, alebo na zdravy rozum..Nic ine ti neostava :)
Miloval si, milujes a milovat budes..takze nedavaj hned oznacenie na kazdu holku "toto je ta prava". Takych vzdy bude..
Neviem, mne to citanie smsiek trochu pride cudne...Mozno si vsima, ze si jej az moc oddany, alebo co..Tak ju to prestava bavit a chce skusit ake ma sance aj "u susedov" pomimo. A ked sa jej zadari, tak mavne rukou a pojde do noveho prostredia..Nikdy clovek nevie..
Darmo ti tu povieme x rad, aj tak ty ju poznas a ty musis dat konecny verdikt :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nemal by si citat jej SMSky... Ak si taky blby, ze sa nechas chytit, nemozes sa cudovat ze nic nenajdes, byt pravda ze nieco mimo ma, alebo nie... IMHO zatial sa drz toho, ze nic nema, a ak uz musis riesit ci ma ci nie niekoho ineho, rob to NENAPADNE....
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no co ti na to mam povedat? si nemehlo. ako ta mohla pristihnut pri citani jej sms?
btw. vztah v ktorom si navzajom nedoverujete nieje vztah. pridu veci kedy ta dovera je nevyhnutna. takze bud pragmatik a najdi si inu, kym mas tuto alebo sa s nou rozid uz teraz. dovera sa buduje od zaciatku. ale este je prilis mlada aby to pochopila a nemaj jej to za zle, kedze ste zacali chodit ked mala 16.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

heh nezavidim ti kamaride, ale napriklad mna take veci netankuju, ket viem ze ma lubi a mysli to vazne, ket semtam uleti mam v tam, v telefone by som sa jej urcite nikdy nehrabal aj keby tam ma smsky od rosenberga no a co? je to iba clovek ktory ma nejake tuzby a sny, kazda a jedna ma semtam naladu na ulet, a my chlapi tiez :D su to iba blbe pravidla a konvencie ktore podla mna aj tak nemaju zmysel a iba nas ludi obmedzuju a su vklinene odmalicka do podvedomia...
ps: cakam kopec k- aky som zvrateny.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

zo zivota: mal som babu bol som zmotany ako ty bolo to super az na jednu vec :-) zachcelo sa jej zivota skoncili sme to premna to bolo tachsie hlavne koli tomu ze ona si svojim sposobom namna stale narokovala a vlastne ma tyrala tym. Proste chcela si uzivat ale ked decka abo zit s dakym tak to chcela somnou :-D no oc uz teraz mam vyse roka vztah z inou som stastnejsi nez kedykolvek predtym ta moja byvalka ma frajera na par mesiacov, deti a rodinu by stale rada somnou :-D no co uz dokonca jej mama minule ked som ju stretol v meste ze kedy dojdem akosi nechapala odpoved ze uz asi nedojdem :-D Tym som chcel povedat ze ked to je tak ako vravis, svojim sposobom si ta nezasluzi a ver ze ta tam vonku caka lepsia ;-) ja som ju nasiel po lete cca 3 mesiace po rozchode s tou posahanou :-D ale jedno je fakt stale ju mam rad ale len ako blizku osobu tuto novu milujem :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nechaj ju ist ,bude to tak lepsie ,kazdy ma pravo na pekny vztah tak ak vam to neklape na co si kazit sance na oboch stranach ? rozidte sa ,casom to obaja nebudete lutovat ,no nespravte tu blbost ze sa zacnete hadat a prerusite kontakty pretoze by vas to casom mohlo velmi mrziet ked vyprcha hnev a vsetko zle z vasej minulosti :? prajem vela stastia
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Ja ti navrhujem, aby si jej dal šancu. Ak ti povedala, že jej máš dôverovať, tak pokiaľ nie je totálne surová a bezcitná tak na to musí mať nejaký dôvod. Skús o ňu zabojovať, šance máš zhruba rovnaké, možno je to len nejaké prechodné obdobie súvisiace s pocitom slobody, ktorý človeka pochytí po osemnástke. Chvíľu vyčkaj, veď ju to azda prejde. A či sa sklameš? Ak ju ľúbiš, nemysli si, že nebudeš sklamaný, ak ju teraz necháš.
cement
Novice
Novice

no spýtal som sa jej že či je nejaký problem atd ... a povedala že nie že sa nemam ničoho bať že jej je somnou užasne atď .. takže asi som fakt už paranoidný s toho všetkého čo sa v našom vztahu udialo ... budem sa snažiť jej dôverovať a ak sa okakam tak hádam to nejako zvladnem thx

Dakujem vám všetkým že mi pomáhaťe a velmi si to cením ..
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

najdi si bokovku ako ona a hotovo

ja by som sa na nu vykaslal, nedoveroval by som jej nikdy
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

Láska je velmi silne puto,
laska je slepa,nehladi na dosledky..... vyser sa na nu..
ťažko sa to vravi,ale je to jedina vhodna alternativa,čim dalej to budeš naťahovať,tym viac ťa to bude bolieť.
ako som vyčital,tak to nie je žena do buducnosti...
zabudnuť nemusiš,spomienky su pekna vec,ale proste to ukonči, a radšej bud sam,ako maš preživať taketo trapenie,viem o čom vravim...
cement
Novice
Novice

Neo-M napísal:najdi si bokovku ako ona a hotovo
to ja nedokážem... však ja sa už poriadne so zenami ani nerozpravam .. este ked som s nikim nechodil tak to pre mna nebol problem najst si zabavku na jeden vecer s tím ze aj zena vedela ze je to na jeden večer .. ale teraz to sa to uz neda... neviem to už s nimi...
cORP. napísal:nechaj ju ist ,bude to tak lepsie ,kazdy ma pravo na pekny vztah tak ak vam to neklape na co si kazit sance na oboch stranach
takto om sa už raz snou rozisiel, ale sme sa k sebe vratili potom prisla a vyznala mi lasku tak sme sa dali zase do kopy ..
mi sa mame dobre klape to .. len mam pocit že ma klame a neviem ci jej mozem verit .. ja neviem fakt neviem.. a možno si to nahovaram .. možno už som zrelí na psychiatriu :)
pipiak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

?!

Príspevok od používateľa pipiak »

Podla toho co tu pises , tak vobec nechces rady od inych ,len chces ospravedlnit svoje konanie : teda ,ze si s nou napriek tomu ze takmer 100% vies ,ze ta klame!

Neviem co si cakal ,ze ti tu ludia napisu! Podla mojho nazoru ,je vztah zalozeny na dovere a ak ju ona neustale porusuje nema to zmysel.

Ak ju vsak naozaj lubis taku aka je a si ochotny jej dookola odpustat tvoja vec ,ale na tvojom mieste ,ked uz si taky tvrdohlavy, jej musis dat pocit o co moze prist!(je nevem ,chod napr na 3mesiace dakde von robit a pod).

Ale podla mna mas na viac a tento vztah nikdy nebude vporiadku, rozid sa s nou a hladaj si nieco nove;)
Napísať odpoveď