Zdravím, vopred dúfam, že táto téma tu už nieje.
Chcem sa vás spýtať, či je na Slovensku legálne si spraviť podsvietenie auta a podsvietenie prednej masky (bielou farbou).
Počul som, že ak nemám modrú a červenú farbu (policajné) a svetlá mi svietia kolmo nadol, tak by s tým nemal byť žiadny problém.
Máte niekto s tým skúsenosti, poprípade zastavili vás už niekedy kvôli tomu?
podsvietenie auta
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: podsvietenie auta
nie, nie je
-
hojko
Site Admin
Pokial viem, tak to v ramci zakona nie je. V prvom rade by si to musel mat schvalene, teda mat tam namotnovane schvalene osvetlenie, odbornu montaz, schvalene uradom pre cestnu dopravu a pozemne komunikacie, zapisane vo velkom technickom preukaze... A vlastne ani neviem, ze ci to uz celkovo nezakazali zakonom, ved posledne roky tam boli nejake zmeny.
Chapem, ze si bol mozno dnes v kine na premiere Fast & Furious 7, ale trosku sa zamysli, ze na co ti to bude. Aspon mas take auto, ze to bude mat uroven???
Chapem, ze si bol mozno dnes v kine na premiere Fast & Furious 7, ale trosku sa zamysli, ze na co ti to bude. Aspon mas take auto, ze to bude mat uroven???
Tak teraz kde je pravda?
Skusal si Googlit? Lebo video je z roku 2010 a za ten cas sa mohli veci zmenit.
-
RATZINGER666
Darca
fix: tak ak to chces brat takto do detailu, tak ano, mozes ho mat, ale v premavke ho nemozes mat zapnute, maximalne tak ked niekde stojis na parkovisku... robi sa to napriklad aj tak, ze spinac byva napojeny na snimac otvorenych dveri a podsvietenie sa zapina samo...
kazdopadne na ceste to zapnute mat nemozes, co je vo videu a co kto povedal ma nezaujima, vo vyhlaske je to jasne napisane... okrem toho toto nie je prva kravina, co Packa z huby vypustil... na stk s tym prejdes, s tym problem nie je, teda ak to ma vlastny spinac... jedina cesta je zapisanie do TP, riesi to obvodny urad, potrebujes homologizaciu svetiel a zdokumentovanu instalaciu od profesionala, ale aj tak je tam absolutne miziva sanca, ze Ti to prejde... zazelal by som Ti vela stastia pri vybavovani, ale ako pisem - bolo by to uplne zbytocne...
kazdopadne na ceste to zapnute mat nemozes, co je vo videu a co kto povedal ma nezaujima, vo vyhlaske je to jasne napisane... okrem toho toto nie je prva kravina, co Packa z huby vypustil... na stk s tym prejdes, s tym problem nie je, teda ak to ma vlastny spinac... jedina cesta je zapisanie do TP, riesi to obvodny urad, potrebujes homologizaciu svetiel a zdokumentovanu instalaciu od profesionala, ale aj tak je tam absolutne miziva sanca, ze Ti to prejde... zazelal by som Ti vela stastia pri vybavovani, ale ako pisem - bolo by to uplne zbytocne...