Podsvietenie pc
Podsvietenie pc
Aky je rozdiel medzi podsvietenim u trubic s UV a bez UV?Okrem ceny samozrejme...
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Podsvietenie pc
Ak sa nemýlim tak trubica bez UV vyžaruje iba obyčajné svetlo. Trubica s UV vyžaruje UV svetlo, veď asi každý pozná ten "neviditeľný atrament" ktorý je prečítateľný iba pod UV svetlom.Myslím si, že lepšie je ísť do trubice s UV svetlom, pretože sú všelijaké káble, ktoré sa dávajú pri tuningu do CASE a svieťia iba pod tzv. UV svetlom.1C3 napísal:Aky je rozdiel medzi podsvietenim u trubic s UV a bez UV?Okrem ceny samozrejme...
-
paradajka
Star
ak by si sa o to viac zaujmal tak kludne napis ss bo som mal oba druhy neonov v skrinke !tie uvcka boli celkom good ale musis tam mat tie uv reaktivne veci ja som tam mal uv fany a kable a celkom pekne to ukazalo ale aj kebyze omotas kable bielov izolackou tak to tez pekne ukaze pripadne mam doma aj uv fixy ktorymi ked neco namalujes tak to pekne svieti pod uvckom 
Takze tieto chcem objednat mozte ich okomentovat a preco ich kupit a preco ich nekupit
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8128458
//autoeditácia príspevku ( 22 Jul 2008, 17:10 )
Takze spravil som to takto asi..Mne osobne sa to paci kedze som to robil prvy krat v zivote a vsetko rucne aj strihal plech..
http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8128458
//autoeditácia príspevku ( 22 Jul 2008, 17:10 )
Takze spravil som to takto asi..Mne osobne sa to paci kedze som to robil prvy krat v zivote a vsetko rucne aj strihal plech..
-
GIGABYTE
King
Hmm ako, že nezmestí ? Ako máš hore zdroj skús tam strčiť ruku a nahmatáš tam taký ako keby zárez hore v skrinke, ten neón ti tam skočí ako uliaty.1C3 napísal:Problem je v tom ze hore sa mi nezmestil..:(Nemam kde h otam uchytit mam 2 dole...ja viem hore by sa hodil nijaky...ale nezmesti sa tam...