podviedla som priatela..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

tomPD napísal:Nie, ze by som schvaloval co si spravila, to rozhodne nie, ale ludia robia chyby, musia za ne pykat, ale ja som nazoru, ze kazdy si zasluzi druhu sancu. Vela stastia.
Na základe tohoto poučného príbehu len dodám:

Niekto je verný ako psík, niekto sa nutno-nutne potrebuje popáliť - to sú proste takí ľudia :nono: .
Samozrejme s tým, že časť z nich sa chytí druhej šance všetkými desiatimi (až ju vôbec dostanú) a do smrti ostanú "poučení vlastnou skúsenosťou"; druhá časť je nenapraviteľná ...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

tomPD napísal:Dlho som sa rozhodoval ci sem napisat, alebo nie ale predsa mi to neda.
Zazil som na vlastnej kozi to co zazivas ty. Podviedol som svoju priatelku so svojou byvalou. Vtedy sme spolu sice chodili iba mesiac a ja som proste nevedel co chcem, bol som blby a teraz to uz viem. To co som spravil sa neda nijako odpustit a sam som si toho tiez vedomi. No stalo sa to asi pred 5 rokmi, je jedno ako proste stalo sa. Na druhy den som uz vedel co chcem a ze mi velmi zalezi na terajsej priatelke. Ona sa to dozvedela od svojho kamarata este v ten vecer, takze to bolo este o nieco horsie ako keby som jej to povedal ja. Dohodol som si s nou stretko, ku vsetkemu som sa este raz priznal, povedal som jej co citim a ako ma to velmi mrzi. Reagovala tak ako som cakal proste mi povedala, ze mi uz nemoze verit a ze by to teraz nemalo zmysel. Respektoval som to aj ked to bolo tazke. Chodili sme na jednu strednu takze sme sa dost casto stretavali, po nejakom case sme sa zacali rozpravat normalne ako kamarati. Trvalo skoro pol roka, ked zrazu zacala chodit do jedneho baru kde som chodil aj ja s partiu. Po nejakom case mi dala druhu sancu s tym, ze mi ale nic neslubuje lebo stale nevedela ci mi moze verit. Prvych par mesiacov co sme spolu chodili som sa snazil ako sa len dalo aby som si vybudoval aku taku doveru u nej. Dnes spolu chodime vyse styroch rokov a ked som sa jej opytal na ten incident tak mi povedal, ze to bol iny vztah s inym clovekom a ze to uz mam nechat tak.
Tymto vsetkym som chcel povedat, ze NIC nie je stratene. Byt na tvojom mieste dohodnem si s nim stretko, vsetko mu poviem. Nerob na neho ziadne citove natlaky ani nic podobne. Daj mu najavo, ze ta to mrzi, ale ze respektujes jeho rozhodnutie. Potom mu nechaj nejaky ten cas na vychladnutie a mozno po par mesiacoch ho skus zavolat von ako kamaratka. Uvidis ako sa to bude vyvijat. Mozno sa ti to podari mozno nie.
Nie, ze by som schvaloval co si spravila, to rozhodne nie, ale ludia robia chyby, musia za ne pykat, ale ja som nazoru, ze kazdy si zasluzi druhu sancu. Vela stastia.
tak tvoja holka ta musi mat naozaj rada, vaz si to :wink:
Marek99
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marek99 »

no myslim ze by ti to mohlo vyjst ale urcite nanho netlac daj mu cas a oddych aby si aj on mohol rozmysliet a predychat co sa stalo, ale nestracaj s nim kontakt lebo sa moze stat ze sa uplne odcudzite a to sa uz potom tazko dohana, ale ako pisal hore na do mnou tak ako vidis mozne je vsetko a laska dokaze vela, ale musi byt silna a musi byt z obidvoch stran, ak sa ti podari dat to dokopy tak zozaciatku to nebude vobec lahke ale casom by sa to malo zlepsit ak bude dovera na oboch stranach, kazdopadne drzim päste
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

podvod napísal:axelik, myslis si, zeby mi to nestalo za to vysvetlovat mu co robim a kde som, keby mi odpustil? vsetko na svete mi za to stoji..
A myslis, ze jemu stoji za to furt sa stresovat ci za vyletom do Parndorfu s kamaratkami nestoji vylet za nejakym chlapom?

Ty si hlavne uvedom, ze nech ty robis co chces, je to jeho volba ci ti da alebo neda sancu. Ked sa rozhodne, ze mu nestojis za stres z toho ci zas niekoho niekde neriesis tak sa mozes aj na hlavu postavit ale nemas narok.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

cital som len prvy prispevok... prosim ta, nevolaj mu, nechaj ho tak na isty cas, si hlupa a trp zato co si spravila, je to smutne, ale je to tak. dufam,ze si sa poucila a inemu to nabuduce nespravis. chlapec preziva dost tazke chvile, drzim mu palce, nech ho to prejde a na teba zabudne :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Predstav si situaciu, kde on teba podvedie..Uz vidim ako vase zenske mozgy zoberu situaciu so slovami "dam ti druhu sancu, verim, ze to uz nespravis" :) Mozno tak v rozpravke..
Nechaj ho tak a mas pokoj..takto nicis viac seba a viac jeho..stoji ti to zato, aby si nic tym nedosiahla?
sisken
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sisken »

ja stale nevidim dovod preco by ste sa nedali znova dokopy...

ak si sa stretla iba s niekym cudzim, ten ti dal pusu a to je vsetko, tak najhorsie na tom celom je ze si mu napisala ze sa mozete stretavat aj ked mas priatela

teraz si si presla svojim, zrejme to uz nikdy neurobis a chlapec ma aspon istotu.

ale stale neviem ci sa da to co si urobila oznacit ako "podviedla" lebo ja by som si to predstavil tak ze sa stretnete, pojdete na veceru a potom k nemu, tam prespis a rano prides domov...to by si svojho podviedla (jedine ze by si spala v obyvacke na gauci ale to by ti asi nikto neuveril :) )

cize ak sa stalo iba to co je napisane vyssie (ja to tak pochopil) tak to urcite nebolo spravne ale mohlo to byt omnoho horsie.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

sisken napísal: teraz si si presla svojim, zrejme to uz nikdy neurobis a chlapec ma aspon istotu...
Kde tam ma ten chlapec istotu? ja by som to netvrdil to je bud alebo ja to inac nevidim...

Inac tazko plakat nad rozliatym mliekom...Mozno aj da druhu sancu ale verit uz asi tak nebude, budes si to musiet dlho unho zehlit, aby ako tak ti znovu zacal doverovat.

je to trosku prihlupe, ze mam niekho rad a predsa chcem zazit nieco ine

mne to pripada ako keby ta tvoj priatel nudil, tak preto si vyhladala inu spolocnost :?
lofinko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lofinko »

nieco podobne som zazil so svojou priatelkov uz ex po 3 a pol roka chodenia . Nikdy nerob nikomu to co nechces aby robily tebe
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

no dievča nevážila si si čo si mala, to je celé a prišla si o to.. zažila som takéto veci na vlastnej koži.. Chlapca nechaj nech si hladá vlastné šťastie, pretože dávať sa znova do kopy už by nemalo zmysel... po prvé, cítila by si sa pri ňom k*revsky zle, že ti neverí, aj keby si ho milovala ako koľvek , pocit nedôvery z jeho strany tam vždy bude.. po druhé vyčítal by ti to , a to by ťa ničilo.. nechaj to už radšej tak... kto to nezažil nepochopí... :?
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Je to proste hnusne od teba co si spravila. A este aj po takom dlhom case co ste boli spolu to je este horsie. To sa len tak lahko nepreglgne. Clovek sa uvedomi, az ked strati to co mu je najcennejsie a potom si vlastne uvedomi ze ako strasne moc...to aj ty vidis teraz. Skus to co si tu uz pisala a uvidis ako zareaguje. Ja na jeho mieste neviem co by som robil. Otazka je ci ti odpusti alebo nie, a ak hej tak ako to bude dalej, lebo odteraz uz ti nebude tak ako predtym verit. No tak good luck :arrow:
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

to co si spravila vobec nebolo take hrozne. nieco podobne som zazil aj ja - to iste mi spriavila kedysi byvala. a odpustil som jej. neviem preco by to malo byt nieco take hrozne ze si niekoho ineho pobozkala. (vtedy som bol velmi nasraty atd ale miloval som ju tak som jej odpustil, ten tvoj ta uz nemiluje - tam je pes zakopany)

podla mna je problem niekde uplne inde ako si myslis. on sa s tebou chcel rozist uz davnejsie a toto bol dobry dovod preco sa rozist. podla mna to nie je ani pre to co si ty spravila. proste vam to z jeho strany neklapalo a tak to skoncil.

a co ten co si sa s nim pobozkala, s tym sa uz nestretavas?

okrem toho : niektori ludia bozkavanie ani neberu ako podvod! podvedenie je len cisto sexualne, ostatne sa da odpustit.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mas co si chcela to je vsetko :roll: toto zenske zmyslanie niektorych individui co si vravia zrele a dospele zeny obcas nechapem ,hlavne ze chalani dospievaju pomalsie :lol:
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

čítal som len prvý príspevok a k tomu iba tolko:
čo si si navarila to si aj zjedz :!: inak povedané nadrobila si si teraz znášaj následky
...nemám rád takéto "láskyplné slečny" čo sú tak strašne strašne silno zamilované, no až potom čo im praskne románik (prípadne kondom :lol: )
riešenie? jedine do budúcnosti: nenehaj sa olizovať od známych ked máš takú super lásku ako opisuješ :roll:
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Sakra ved ju uz nechajte. Dievca spravilo chybu... nebola prva a ani posledna a hlavne je ze to lutuje, kolko chalanov su ovela vacsie hovada ??? Ak pobozkala niekoho ineho tak asi hladala nieco co jej chybalo u chalana ktoreho teraz lutujeme. Na tom co urobila uz nic nezmeni tak urcite jej nepomoze ak ju budeme sudit.

podvod ten vztah uz neries. Porozmyslaj preco sa stalo to co sa stalo. Teraz uz nejde o to ako dostat svojho byvaleho naspat ale ako sa s tejto situacie poucit.
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Loomy napísal:to co si spravila vobec nebolo take hrozne. nieco podobne som zazil aj ja - to iste mi spriavila kedysi byvala. a odpustil som jej. neviem preco by to malo byt nieco take hrozne ze si niekoho ineho pobozkala.
....
okrem toho : niektori ludia bozkavanie ani neberu ako podvod! podvedenie je len cisto sexualne, ostatne sa da odpustit.
No ako vidíš, niektorí ľudia bozkávanie berú ako podvod. Bozk je podľa mňa dostatočne intímna záležitosť na to, aby si sa nebozkával s hocikým.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Pantinela napísal:No ako vidíš, niektorí ľudia bozkávanie berú ako podvod. Bozk je podľa mňa dostatočne intímna záležitosť na to, aby si sa nebozkával s hocikým.
podľa mňa je rozdiel bozkávanie ako bozkávanie.. bozk bez dodatočného citu by som prežil ale ak by bozkávala niekoho ako mňa tak by som si hodil mašľu :)
Loomy napísal:podvedenie je len cisto sexualne, ostatne sa da odpustit.
chcem ťa vidieť ako sa zachováš ked tvoja láska pôjde za iným a bude mu vyznávať lásku
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

no ak by mu ju vyznala a on by jej to neopetoval tak by sa len strapnila
ak by k nej citil to iste tak preco by som im mal branit? nemozem ju ku mne priviazat. ale keby na druhy den zistila ze to bol omyl a ze nerozmyslala a povedala mi o tom tak by som to akceptoval. nikto nie je bezchybny a ja uz davno nehladam dokonalost
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

spravila si najvacsiu chybu vo svojom zivote. A kedze mas 19, si dospela (aspon teda vekom..) takze si kazdy svoj cin uvedomujes,a vies ake moze mat nasledky. A jedine co teraz mozes robit,je lutovat...a neziadat odpustenie,lebo ty by si mu toto urcite neodpustila...ber to tak.

PS:ja byt na mieste toho chalana,tak by som svoje nervy premenil na obrovsku pomstu. Aby si ty zazila to iste,ba 2x tak hrozne...
Ale spravil by som ti to az za pol roka, aby si sa zase dostala do starych kolaji...a potom by som ta sklamal, ale to by ta musell fakt nenavidiet za to...co je dost mozne
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Pozeráš veľa filmov... :wink: to by musel byť ch*j, čo by to spravil...
Napísať odpoveď