Podviedol som/nepodviedol som priateľku?
Podviedol som/nepodviedol som priateľku?
Cafte vsetci. Klasika prisiel som domov opitý ako hovado a neviem co to do mna voslo napadlo ma, ze je cas na trochu naughty textingu. Samozrejme v hlave sinusoida, ze vsak milujem svoju frajerku na co vs skus bude sranda. Napisal som byvalej najprv ahoj, potom som si to rozmyslel ze nie, ona sa mi s cimsi postazovala normalna debata , potom som polozil dvojzmyselnu otazku ona ze sa nechce bavit o sexe ja som sa na to vysral respektive este som cosi normalne napisal, potom som hodinu bojoval nech sa nezagrcam lebo mi este aj v tek opitosti doslo divne, alebo mi bolo zle.
Kazdopadne necitim sa vobec dobre, a nechapem preco mi tak j*blo v hlave. Na tu ex nemyslim - dokonca som bol ja ten co som sa s nou pred x rokmi rozisiel a ani sme nejak nekomunikovali. S priatelkou som maximalne stastny a nic by som na nej nevymenil. Dokonca sa aj opity zvladam ovladat boli uz situacie kde som mal moznost nieco urobit aj nazivo a vzdy som bol v pohode. Nikdy som nic take neurobil, nepomyslel nato, proste akoby mi niekto stukol poistku v hlave . Ja neviem ci mam mlcat alebo to povedat. Kazdopadne minimalne co urobim je ze sa vzdam hardcore pitia aj ked som ho uz vyrazne obmedzil asi je cas s tym seknut uplne. Mam jej to povedat? Podvviedol som ju alebo nie?
Kazdopadne necitim sa vobec dobre, a nechapem preco mi tak j*blo v hlave. Na tu ex nemyslim - dokonca som bol ja ten co som sa s nou pred x rokmi rozisiel a ani sme nejak nekomunikovali. S priatelkou som maximalne stastny a nic by som na nej nevymenil. Dokonca sa aj opity zvladam ovladat boli uz situacie kde som mal moznost nieco urobit aj nazivo a vzdy som bol v pohode. Nikdy som nic take neurobil, nepomyslel nato, proste akoby mi niekto stukol poistku v hlave . Ja neviem ci mam mlcat alebo to povedat. Kazdopadne minimalne co urobim je ze sa vzdam hardcore pitia aj ked som ho uz vyrazne obmedzil asi je cas s tym seknut uplne. Mam jej to povedat? Podvviedol som ju alebo nie?
Re: Podviedol som/nepodviedol som priateľku?
nic jej nehovor a obmedz konzumaciu alkoholu- fakto to nie je z dlhodobeho hladiska dobre. Ja co som si niekedy v zivote vytvoril problemy, tak z 90percent to nejako suviselo s alkoholom, takze som ho obmedzil na uplne minimum a je to tak pre mna lepsie. Alkohol je blbost.
Rovnako, pred vyše rokom som úplne vylúčil alkohol zo života a čuduj sa svete, žiaden problém odvtedy som nevyrobil, takže spokojne.
A frajerku si nepodviedol a nič jej nehovor, nie je čo hovoriť podľa mňa. Zmaž správy a si vybavený.
A frajerku si nepodviedol a nič jej nehovor, nie je čo hovoriť podľa mňa. Zmaž správy a si vybavený.
Co sa vlastne stalo? Lebo ako som si 2x precital tvoj prispevok, tak aj tak som nezachytil, ze co sa okrem pisania s byvalou stalo?
ja tiez nerozumiem ci tam chyba nejaky odsek alebo co sa stalo, ja si s byvalou pisem dodnes a s kazdou sme ostali kamaráti
Pre tých co nerozumiete tato cast je dolezita
trochu naughty textingu. Samozrejme v hlave sinusoida, ze vsak milujem svoju frajerku na co vs skus bude sranda. Napisal som byvalej najprv ahoj, potom som si to rozmyslel ze nie, ona sa mi s cimsi postazovala normalna debata , potom som polozil dvojzmyselnu otazku ona ze sa nechce bavit o sexe ja som sa na to vysral respektive este som cosi normalne napisal
//autoeditácia príspevku (15 Júl 2020, 10:31)
trochu naughty textingu. Samozrejme v hlave sinusoida, ze vsak milujem svoju frajerku na co vs skus bude sranda. Napisal som byvalej najprv ahoj, potom som si to rozmyslel ze nie, ona sa mi s cimsi postazovala normalna debata , potom som polozil dvojzmyselnu otazku ona ze sa nechce bavit o sexe ja som sa na to vysral respektive este som cosi normalne napisal
inak ja som sa dnes rano cestou do prace prihovoril vo vytahu susedke
rozmyslam ze pojdem na spoved dufam ze nezhori kostol
rozmyslam ze pojdem na spoved dufam ze nezhori kostol
si si ozraty vymenil par nevinnych sprav. to by som za podvadzanie teda nepovazoval. jasne ze umysel tam bol ale pokial ten umysel ostal len v tvojej hlave, tak si to vyries aj ty v tvojej hlave. na co tym obtazovat priatelku? ako by to pomohlo? ty by si mal mozno cistejsie svedomie, no jej by si pokazil minimalne den.
Ked chces podviest svoju milovanu, tak si najprv vyhon a ked to aj minútu "po tom" budes povazovat stale za dobry napad, chod do toho!
Co je dolezite na tej casti prispevku, ktoru si prekopiroval a 3x si to sem poslal? Opytam sa teda opat eovnake otazky ako vyssie - Co sa vlastne stalo? Lebo ako som si 2x precital tvoj prispevok, tak aj tak som nezachytil, ze co sa okrem pisania s byvalou stalo?
Zrejme autor v alkoholickom opojení chytil splín, zacnelo sa mu za ex a teraz si to vyčíta. Hoci nie sú v kontakte, tak zrazu je 1. osoba, ktorej napíše a ešte aj sexuálne narážky. Možno len potreboval od niekoho pohladkať ego, že na neho ešte myslí a ono to tak nie je. Možno sa prejavilo podvedomie, keďže píše, že o nej nepremýšľa.
Ja alkohol nemusím, takže neviem, ako premýšľajú/nepremýšľajú opití ľudia. Takže to bola taká úvaha.
A ako ti radili, nepi, nerob hlúposti, nezaťažuj priateľku, aby si si očistil svedomie (lebo tým prehodíš akoby zodpovednosť na ňu, aby ti bolo lepšie). Veď keď zbadáš na ulici peknú babu, tiež to nebudeš nahlas pred priateľkou komentovať.
Ja alkohol nemusím, takže neviem, ako premýšľajú/nepremýšľajú opití ľudia. Takže to bola taká úvaha.
A ako ti radili, nepi, nerob hlúposti, nezaťažuj priateľku, aby si si očistil svedomie (lebo tým prehodíš akoby zodpovednosť na ňu, aby ti bolo lepšie). Veď keď zbadáš na ulici peknú babu, tiež to nebudeš nahlas pred priateľkou komentovať.
urcite nehovor nic priatelke
co sa alkoholu tyka naozaj radim obmedzit ak ma na teba taky vplyv ze potom robis taketo blbosti.....
to ze napises par nevinnych sprav priatelke nieje ziadna nevera keby si ju stretol vopchal jej jazyk do papule alebo sa nedajboze znou vyspal to uz ano.
neda mi stale si dopadol lepsie ako kamos ktory opity poslal byvalke fotku svojho prirodzenia z pod otazkou ci jej nechyba práve toto
takze nic neries nic sa nestalo....
len menej/vobec nepi a bude vsetko ok
co sa alkoholu tyka naozaj radim obmedzit ak ma na teba taky vplyv ze potom robis taketo blbosti.....
to ze napises par nevinnych sprav priatelke nieje ziadna nevera keby si ju stretol vopchal jej jazyk do papule alebo sa nedajboze znou vyspal to uz ano.
neda mi stale si dopadol lepsie ako kamos ktory opity poslal byvalke fotku svojho prirodzenia z pod otazkou ci jej nechyba práve toto
takze nic neries nic sa nestalo....
len menej/vobec nepi a bude vsetko ok
to su co za rady ze vobec nepi vsak sa nic nestalo[emoji3]
ja sa tiez cudujem aku silnu straight edge komunitu tu mame.
ale tak pokial nezvladas alkohol a nie si schopny niest zodpovednost sa ciny pod vplivom alkoholu tak nepi. ja sa opijem, spravim blbost a na druhy den sa na nej zasmejem. hotovo.
ale tak pokial nezvladas alkohol a nie si schopny niest zodpovednost sa ciny pod vplivom alkoholu tak nepi. ja sa opijem, spravim blbost a na druhy den sa na nej zasmejem. hotovo.
nie je podstatne ci sa nam zda ci sa nieco stalo alebo nestalo, ale podstatne je to, ze jeho to trapi, takze to prenho znacny vyznam ma. Ak clovek robi pod vplyvom vacsieho mnozstva alkoholu veci ktoreho ho nasledne trapia, tak je lepsie ak bude v buducnosti pit menej, bez ohladu na to co si o tom mysli Maťko, Ferko ci suseda oproti.. Poznal som ludi, kamosov, co boli take typy, ze stacilo ze trochu opili a robili dost zle veci ktore si potom nepamatali a dozvedali sa to az od ostatnych, co nebolo pre nich moc prijemne..
jasne, suhlasim, ale napisat "ahoj" byvalej nepovazujem za dost zlu vec a dovod prestat uplne pit.
mozno by uplne stacilo si byvalku vymazat z telefonu
ale tak ako tu pisali viaceri, si len uvedomit ze dohromady nic nespravil a nema sa tym trapit.
mozno by uplne stacilo si byvalku vymazat z telefonu
ja nemam proti alkoholu absolutne nic ale ked chlapec sa opije a robi blbosti tak to vazne radsej nech pije menej resp vobec....
a asi len take bezvyznamne ahoj to nebolo ked ho to trapi a ked ho sama odbila ze sa nechce bavit o sexe
a asi len take bezvyznamne ahoj to nebolo ked ho to trapi a ked ho sama odbila ze sa nechce bavit o sexe
Akoze jasné ze tam nebolo len ahoj tam bola aj ta dvojzmyselna otazka ktoru byvala logicky pochopila jej zamer kedze je byvala. Ale potom to uz nepoktacovalo noaacid napísal:jasne, suhlasim, ale napisat "ahoj" byvalej nepovazujem za dost zlu vec a dovod prestat uplne pit.
mozno by uplne stacilo si byvalku vymazat z telefonuale tak ako tu pisali viaceri, si len uvedomit ze dohromady nic nespravil a nema sa tym trapit.
nomen omen ^^
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ešte prídu v živote horšie situácie, šetri si tento topic na neskôr