Podvod

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Sp!rit
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Podvod

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Zdravím...nedávno som kúpil polokošeľu cez inzerát z Bazošu..s predajcom sme sa riadne dohodli, že pokiaľ mi nebude sedieť veľkosť tak ju môžem poslať späť, písal mi, že budem na 100 % spokojný a tak...lenže teraz je to úplne ináč.. namiesto M poslal inú veľkosť a odmieta vymeniť tovar, resp. vrátiť peniaze za tovar, správa sa arogantne..dá sa niečo robiť?
rados915
Guru
Guru

Re: Podvod

Príspevok od používateľa rados915 »

Nie. Môžeš max. napísať tomu blbcovi negatívne hodnotenie niekde do profilu.
Sp!rit
Star
Star

No tak to je už takmer isté, že spravím..pretože podľa jeho arogancie sa už peňazí/výmeny tovaru nedočkám
rados915
Guru
Guru

Košeľu niekomu daruj na Vianoce alebo niekde predaj. Nech sa ti aspoň niečo vráti.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skus ju predat niekde. BTW na Bazosi sa nedaju hodnotit uzivatelia, ako je tomu na Aukre, eBayi atd..., ci ano???
rados915
Guru
Guru

hojko napísal:Skus ju predat niekde. BTW na Bazosi sa nedaju hodnotit uzivatelia, ako je tomu na Aukre, eBayi atd..., ci ano???
Tu, v 12. otázke je posledná veta Na stránkach Bazoš.sk napíšte inzerentovi negatívne hodnotenie, kde popíšete čo presne sa Vám stalo. Takže niečo asi bude, alebo je to FAQ staré a už nejako pozmenili stránku. Neviem, nechodím tam.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pri takýchto obchodoch nemáš žiadne záruky.. môžeš byť rád, že Ti vôbec nejakú košeľu poslal... a nie iba kus handry... viď napr. túto tému:
http://www.hojko.com/v-baliku-som-mal-n ... 45171.html
Sp!rit
Star
Star

Ide o peknú pásikavú Fred Perry polokošeľu, originál, ale je dosť tenká na moje gusto, veľkosť XL..ak by niekto chcel, dajte vedieť cez SS :) vďaka
paaajo21
Novice
Novice

Príspevok od používateľa paaajo21 »

Ja som zase objednal pre týždňom z bazošu topánky značky converse nakoľko som ich nikde nemohol nájsť za rozumnú cenu, napokom som našiel dobrý inzerát a topánky som objednal... pani mi písala že jej mam poslať peniaze na účet a tak som aj spravil,, povedala že topánky jej do 1 cca 2. týždňa dojdu prešiel už prvý týždeň a nemám z toho dobrý pocit :?
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Neviem ako môžeš niekomu poslať predom peniaze na účet a ešte ti povie čakať 2 týždne :roll: Pokiaľ tu osobu vôbec nepoznám.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

tomu nechápem, on mal v inzeráte, že je veľkosť M a poslal ti XL? alebo to bolo tak, že v inzeráte nebola veľkosť, ty si mu napísal, že chceš M a on ti pritakal, že je to presne taká veľkosť, alebo ich má viacej a predáva ale v tom prípade by som ho udal za neoprávnené podnikanie, predpokladám, že ti nevystavil faktúru keďže sa nemáš ako domáhať vrátenia peňazí a ak predáva vo väčšom množstve tak by som to použil proti nemu
paajo: tá ženská to zrejme odniekiaľ objednáva, a nechce to platiť vopred zo svojho a z takej číny to trvá také dva týždne, ale nečakaj, že to bude originál ak to objednáva po jednom kuse :) takéto veci sa predávajú veľkoobchodne ak sú značkové, na to aby ste si to takto mohli objednávať sami a ešte lacnejšie a bez stresu vám stačí paypal a google
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Tiež si myslím, že topánky tí prídu. Ale počítaj, že to možno bude trvať aj tri týždne. Na 100% to objednala v Číne (Conversy tam stoja od 15-25USD aj s poštovným).
Pozri si na fóre tému iOffer :) .. alebo priamo stránku ioffer.com
paaajo21
Novice
Novice

RUFUS: ale my sme boli dohodnuty tak ze jaj jej poniaze poslem aby mohla topanky objednat inak by to neslo.. ale teraz sa mi stalo toto ta zena sa mi 2 dni neozvala tak som jej na mail poslal ze ako sme na tom s topankami stale sa mi neozivala tak som jej napisal sms-ku nech dojde na svoj e-mail. Prisla tam a napisala mi ze co si prajem,, tak som jej napisal no ze ako sme teda na tom s tymi topankami prosim a uz zase neodpisala :-/ mam pocit ze svojich 33€ som vpodstate vyhodil za nic :-/

//autoeditácia príspevku (27 Máj 2012, 21:53)
a presli uz dva tyzdne
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

hod jej cislo uctu do google ci ti nieco nevyskoci;)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...alebo aj tel. číslo, email, meno...
paaajo21
Novice
Novice

Dobre takze nie urobil som to takto jej zenskej som poriadne vynadal (samozrejme nie vulgarne topanky chcem :D ).. Vtlkol som jej do hlavy pravdu o jej obchode a zrejme si to uvdomila a povedala ze tento tyzdne mi topanky uz urcite posle :)

//autoeditácia príspevku (31 Máj 2012, 7:22)
TOTO SOM TEJ ZENSKEJ POSLAL:
prosiiim??? si precitajte prve spravy zo dna 7.5 ..ja som vam peniazeposlal 9.5,,s tym ze ste mi pisala ze ich pojdete hned na druhy denobjednat ,takze tam uz ste porusila prvu dohodu ,potom ste mi napisalaze cas dodania je jeden az dav tyzdne plus nejaky ten den meskania,takze ste davno po limite takze neviem ake obchdy uzatvarate ale porusila ste vsetko co ste slubila a ked nebudem s tovarom spokojny uzbudete mat e-shop???? som zvedavy ci ste ma nesalila v tej originalite,,,uvedomte si ze na druhy tyzden uz bude mesiac co som vam poslal peniaze...prajem pekny den a neslubujte co nieje vo vasich silach

//autoeditácia príspevku (31 Máj 2012, 7:23)
a pardon niektore slova mi dala stranka dokopy
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...podľa mňa to napísala len preto, aby ti zavrela hubu...
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Pockaj co najdlhsie, aby ti uplynula lehota na reklamaciu platby. Rozumny clovek by tie peniaze pytal hned a nekomunikoval s takouto pochybnou osobou.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Hoď si jej číslo účtu, meno, mobil do Googlu a uvidíš či ti niečo nájde, čo by mohlo nasvedčovať tomu, že takto podvádza ľudí.

Poniektorí sú už tak vychcaní, že ťa neoberú o 150€ ale "len" o 30€ .... budú to naťahovať, kým nevychladneš a nebudeš to mať už u prdele. Predsa len málokomu sa chce naťahovať a stráviť pol dňa na polícií s takmer nulovým výsledkom ...
paaajo21
Novice
Novice

neviem neviem ale ta pani sa ma asi boji nakolko sa mi tam zacala ospravedlnovat a topanky uz poslala :D
Napísať odpoveď