poistenie v alze.sk
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
poistenie v alze.sk
Zdravim 6.10.2014 mi odcudzili notebook.Na alze som sa dozvedel, ze az po vyrozumeni od policie si mam ist s papierom na pobocku a tam prebehne reklamacia.Volal som na policiu a bolo mi oznamene, ze poistovna Cardif si ma ziadat vyrozumenie ohladom mojho notebooku.Ale na alze zase chcu to vyrozumenie
to mam akoze do kedy cakať?
Lebo mne ziadne vyrozumenie do dnesneho dna neprislo.co mam robit?poradte ak toto niekto riesil. dakujem 
-
hojko
Site Admin
Re: poistenie v alze.sk
Kedze notebook bol tvoj a ukradli ho tebe, tak ziadaj vyrozumenie od policie. Musia ti to vystavit.
-
typek61
Darca
No dobre skusim to.Lenze mne tam musia napisat, ze je to odlozeny pripad alebo nieco take
Dobrý den,
V případě že Vás potkala tato nepříjemnost, odcizení pojištěného zboží ,je nutné tuto událost nahlásit na policii. Jakmile policie případ odloží, zpravidla to bývá po 30-ti dnech, je nutné nám osobně doručit protokol o krádeži a protokol o odložení případu a to na jakoukoliv pobočku. Jakmile budeme mít potřebné dokumenty předáme je na pojišťovnu, který má dle stanovenou lhůtu 35dní na vyřízení pojistné událost.
-
hojko
Site Admin
Ano, bezne to trva mesiac, s vynimkou az dva mesiace. Bud sa najde pachatel, co sa pravdepodobne nenajde alebo pockas ten mesiac, po mesiaci ti napisu, ze pachatel nebol najdeny, vytlacia ti o tom protokol, ten protokol odovzdas Alze a policia tvoj spis moze odlozit do suflika ako nevyrieseny.
ked sa po 2 mesiacoch najde, mam nb aj peniaze?
-
hojko
Site Admin
Tomu ani sam neveris, ze by sa mohol najst. A ako by to dopadlo, tak na to sa treba spytat v poistovni.
-
typek61
Darca
no ved toto ze to trva dlho a to ma serie.a poistovna to bude mat dalsich 30 dni.cize budem cakat na posrany notas 3 mesiace
cele zle
//chezter peniaze asi nedostanes, ale max poukazku
//chezter peniaze asi nedostanes, ale max poukazku
ahoj, vyplácajú plnú sumu alebo len pomernú časť? mne ukradli tablet, ale ešte som nič neohlásilatypek61 napísal:peniaze asi nedostanes, ale max poukazku
-
typek61
Darca
neviem cakam na odpoved od alzy 
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2015, 17:20)
tak nakoniec mi reklamaciu zrusili svine
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2015, 17:20)
tak nakoniec mi reklamaciu zrusili svine
ako to?
-
typek61
Darca
Vybavili sme Vašej reklamáciu ...................
Spôsob vybavenia: Zamítnutí
Bližšie informácie: Nevzniká nárok na pojistné plnění. Z Uznesenia Policie SR a Vašej výpovedi vyplývá, že zariadenie bolo ponechané bez dozoru počas rybarenia.
takze do buducna to nema zmysel nieco taketo riesit.uz len to chodenie na policiu a na ich pobocku je to o nervy.a ako mi hovoril pan predavac teraz ti musia ukradnut vec a musi byt vylamane minimalne 2 zamky
inac som cakal na celu tuto šaškaren 5 mesiacov

Spôsob vybavenia: Zamítnutí
Bližšie informácie: Nevzniká nárok na pojistné plnění. Z Uznesenia Policie SR a Vašej výpovedi vyplývá, že zariadenie bolo ponechané bez dozoru počas rybarenia.
takze do buducna to nema zmysel nieco taketo riesit.uz len to chodenie na policiu a na ich pobocku je to o nervy.a ako mi hovoril pan predavac teraz ti musia ukradnut vec a musi byt vylamane minimalne 2 zamky
ty vole...
-
typek61
Darca
takze odporucam si tuto sluzbu nekupovat nema to zmysel
chcel by som vediet ci by aspon protirozbitiu dali kes
-
kukiak
Addict
Oplati sa to hlavne na utoponie, rozbitie a podobne
-
typek61
Darca
utopenie som si tam nikde nevsimol
Co sa stalo? Bol si na rybacke, notebook si mal na brehu a ukradli ti ho? Alebo bol v zamknutom aute?
-
typek61
Darca
ano notebok som mal na brehu a bol mi odcudzeny
To sa dalo cakat, ze ti to nepreplatia. Taktiez by ti zrejme poistovna nepreplatila ukradnuty notebook z auta, ak by bolo auto odomknute. Tiez by ti nepreplatila kradez auta, ak si to auto nezamkol. To su bezne veci na ktore sa poistovna pozrie, len aby nemusela davat poistne plnenie. V takom pripade je lepsie si vymysliet, ze notebook bol v aute pod sedackou, auto si zamkol na parkovisku a ked si prisiel o hodinu, isiel si domov a doma si zistil, ze notebook nebol. Potom zavolat policiu, povedat im tuto verziu, zamky poskodene neboli, asi ti niekto rusil diakove bla bla bla.
-
typek61
Darca
aspon mam ponaucenie do zivota.nevadi uz si to nedam poistit kaslem im na hlavu.poistenie mi musia vratit nie?kedze uz nema byt co poistene ci?
nemyslim