Pokazena grafika

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pokazena grafika

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Chcem sa spytat. Jeden nazvyme ho clovek, aj ked nim nieje mi pokazil grafikou kartu, nVidia GeForce 8800GT tak, ze z nej za chodu vydrapil monitor, takze. Ta karta uprlne blbne. Ked je na nej monitor blika, ked som skukal AQUAMARK 03 tak povodne som mal 94 000 bodov, teraz uz mam 83 000 bodov. To nieje az take podstatne, ale chcem sa spytat. Ten clovek je donuteny mi kupit este jednu taku istu grafisku kartu. A keby som cich zapoijil rovno do SLI tak potom by isla normalne, keby bola ta nova ako primarna karta nastavena: Pocitala by fyziku v spojeni CUDA normalne? To je moja otazka. A este by som ak sa da chcel odpoved na toto: ak by som ju dal do reklamacie tak by ustala reklamacia? ALebo nie? Dakujem krasne.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ak si myslis ze je chyba iba v konektore medzi kartou a monitorom tak mozno to sli by islo normalne ak by si dal novu kartu ako primarnu...
tie body.. ti klesli az teraz ked ti to vytrhol ? divne.. kto vie kolko ta karta bude este zit..
a reklamaciu neuznaju.. je tam vidno ze je tam nieco poskodene ?
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Vidno to nenormalne. Ved ten ko*ot vydrapil prisrovbovany monitor z grafickej karty za chodu! doje*** DVI kabel, a jeden DVI vystup!!!!!! Ano klesli ked to vydrapil. Akoze ked to pojde do SLI tak je to super. Ale ak nie tak ho .... :evil: :evil:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mno.. tak nad reklamaciou neuvazuj
a je mozne ze sa tam pokazilo aj nieco ine ako len vystup kedze bodiky sli dolu... vsak casom zistis.. nema 8800GT dve DVI ? vsak napoj monitor na druhy vystup
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

nema. Druhy je S-VIDEO. a co by sa tam mohlo pokazit?! Ja viem ze asi dost je to predsalen citliva cast, ale s SLI mozno by isla normalne.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Ked bol zasrubovany kabel a on ho nasilu vytrhol z karty tak mozes ju rovno vyhodit a kupit novu, tak isto kabel od monitora, okrem mechanickeho poskodenia portu na kabli aj karte podla mna doslo k utrhnutiu nejakeho vodica alebo k elektronickej chybe ktora vznikla od velkej sily ked to vytrhol von, sak to musel byt riadne namakany ked sa mu toto podarilo. :shock:
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Mozes to prosim ta odfotit?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Jezismaria to musel byt dement :D ... Radsej tu staru vyhod, este ti tam nieco poserie a ani druha ti nepojde...
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:Ked bol zasrubovany kabel a on ho nasilu vytrhol z karty tak mozes ju rovno vyhodit a kupit novu, tak isto kabel od monitora, okrem mechanickeho poskodenia portu na kabli aj karte podla mna doslo k utrhnutiu nejakeho vodica alebo k elektronickej chybe ktora vznikla od velkej sily ked to vytrhol von, sak to musel byt riadne namakany ked sa mu toto podarilo. :shock:
silu mal to ti poviem. A co sa stalo momentalne. doje*** mi uplne DVI kabel tak som si kupil novu a uz to ide v poriadku. Akurat mam menej bodov v aquamark 03. asi o 5000 bodov. :(
tomasmate napísal:Mozes to prosim ta odfotit?
odfotim neskor. Ale dufam ze este dneska
moosha napísal:Jezismaria to musel byt dement :D ... Radsej tu staru vyhod, este ti tam nieco poserie a ani druha ti nepojde...
uvidime
Napísať odpoveď