Pokazene prava na disku po reinstall win.

Informácie o software, ankety...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pokazene prava na disku po reinstall win.

Príspevok od používateľa cinges »

Cavte, stala sa mi taka vec, nahodil som SSD a nainstaloval som novy win8. Mam tam aj 1TB disk, ktory dlhu dobu vyuzivam a mam tam milion veci, nikdy tam nebol ziaden windows ani iny system.

Stalo sa to, ze po preinstalovani uz nemam pristup k disku, access denied. Neviem uz ako inak nastavit prava, ked zmazem z nastaveni povodnych uzivatelov a dam tam system ako fullcontrol, alebo administrator, a dam apply, tak mi to nenahodi tie prava, u jednotlivych suboroch po prenastaveni prav mi to pise access denied. Da sa to nejak obist cez cmd, alebo nejak? mam tam dost dolezite veci, nechcem takou prkotinou o ne prist.. diky za pomoc ;)
Chalesnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Pokazene prava na disku po reinstall win.

Príspevok od používateľa Chalesnik »

ked das ... pravym...vlastnosti..zabezpecenie.. tak tam bya sa mali tie prava dat nahradit tvojimi... a mozes k tomu pristupovat.. ale to access denied skorej zavana tym ze spravne nerozpoznalo disk ?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Pokazene prava na disku po reinstall win.

Príspevok od používateľa Michaelo »

Chalesnik: to co mu radis robil :)

Si prihlaseny ako administrator?

Ja som preinstalovaval windows tento vikend a robi mi to iste, nastastie mne vyhodi okno s tym ze nemam pristup a potrebujem povolenie spravcu, kliknem Ok a je klud. No tiez som ich menil cez Nastavenie zabezpecenia a nevsimol som si zmenu.
Dost ma to zaskocilo ked som nebol schopny stahovat, lebo google mi napisal ze nemam pristup k danemu priecinku :D
Napísať odpoveď