Pokémon GO
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Pokémon GO
do gymu mozes dat iba pokemona s plnym HP, takze najprv musis vyliecit. ale za tu dobu, co ho liecis je gym prazdny a moze prist hocikto ho dobit. podla mna uplne staci, ked tam hodis hocijakeho pokemona, vojdes v aplikacii do shopu a zhrabnes coiny.
Ono za to dostavas aj XP vzdy, ked bojujes a nie je nic lepsie, ako vidiet tie xichty trenerov pekemonov z ineho tímu, ked tam sam prides a sam im vyplatis tych shitnych pokemonov, co tam mali 
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Zrejme nema full hp 
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Bad.boy
Medium Professional
Tak novy update je vonku a komunita nadava este viac, vratane mna. 2 tyzdne nedokazu opravit trackovanie cez stopy tak ich riesenie je stopy uplne odstranit z hry 
este aj pokevision ten patch odstavil...
takze moznosti su take ze bude clovek random behat kade tade a dufat ze do nejakeho pokemona narazis (mimochodom znizili aj radius kedy sa ti objavi pokemon, bolo to 100 metrov, teraz 70) alebo investovat peniaze do lures a dufat ze nejaky dobry pokemon narazi do teba
asi si idem do telefonu radsej nainstalovat emulator a zahrat si ozajsnych pokemonov
takze moznosti su take ze bude clovek random behat kade tade a dufat ze do nejakeho pokemona narazis (mimochodom znizili aj radius kedy sa ti objavi pokemon, bolo to 100 metrov, teraz 70) alebo investovat peniaze do lures a dufat ze nejaky dobry pokemon narazi do teba
asi si idem do telefonu radsej nainstalovat emulator a zahrat si ozajsnych pokemonov
-
Bad.boy
Medium Professional
Ale aby som len nenadaval, dnes som obsadzoval gym a ked som vysiel zo suboja, 5m vedla mna stal 1300 CP Dragonite 
-
guess.whoo
Redeemer
ja som lvl22, takmer 23 a pri battleni a fixovani pokemonov spotrebujem dost potionov. revivov mam dost len potions padaju malokedy.
presne ako pisete - pri nizsich leveloch padali castejsie a balls menej casto, teraz sa to otaca
presne ako pisete - pri nizsich leveloch padali castejsie a balls menej casto, teraz sa to otaca
-
spojka13
Darca
po aktualizacii, mi zmizla možnossť, battery saver.... alebo sa to iba niekam presunulo?
/// a ked kukam, tak mi iba aktualizovalo na 0.31.1 neviem prečo, ked na appstore mi ukazuje 1.1...
/// a ked kukam, tak mi iba aktualizovalo na 0.31.1 neviem prečo, ked na appstore mi ukazuje 1.1...
vyzera ze na to idu cestou ze co nefunguje, to odstranime. asi nemaju cas na fixovanie bugov, zaujimalo by ma preco.
-
Bad.boy
Medium Professional
Na appstore prisla dnes aktualizacia ktora na android nie. Udajne len pre to, aby nebolo vidiet hodnotenie apky (1,5* na appstore) 
-
mirak2
Hardcore addict
pretoze maju maly tim. tusim, ze ich stranka v sekcii otvorene miesta je dost plna. na reddite niektori zacali spekulovat, ze hra bola zverejnena omylom v Australii, tak ju potom uz pomaly zverejnili aj v dalsich krajinachaacid napísal:vyzera ze na to idu cestou ze co nefunguje, to odstranime. asi nemaju cas na fixovanie bugov, zaujimalo by ma preco.
sorry ale maly tym nemaly tym, battery saver mal jeden bug, ktory za 2-3 tyzdne musi vyriesit aj jednotlivec.
a tiez mali brutal uspech, tolko stiahnuti, keby zaznamenam taky necakany uspech a blokuju ma nejake problemy, tak rychlo outsourcujem, najmem ludi, cokolvek, ved peniaze nemozu byt brzda.
nieco je tam proste divne alebo to len manazment absolutne nezvlada.
a tiez mali brutal uspech, tolko stiahnuti, keby zaznamenam taky necakany uspech a blokuju ma nejake problemy, tak rychlo outsourcujem, najmem ludi, cokolvek, ved peniaze nemozu byt brzda.
nieco je tam proste divne alebo to len manazment absolutne nezvlada.
Nezda sa vam to po aktualizacii aj nejake tazsie? Pidgey alebo rattata s cp 50 (uplne smiesne CP na moj lvl) sa mi dostane 5krat z lopty a este aj zdrhne?! Uz teraz maju brutalne zisky, ale evidentne si ich este chcu zvysit, lebo ludom sa rychlejsie budu minat pokebaly a ine blbosti... Radsej keby sa rattata a pidgey candy dali vymenit za zlato

znizovali catch rate. a zisk nebudu mat vyssi ked to ludia kvoly takymto frustrujucim zmenam prestanu hrat
http://i.imgur.com/m0WUIe0.gif
http://i.imgur.com/m0WUIe0.gif
POTVRZENO: BONUSY ZA CHYCENÍ POKÉMONŮ JSOU PRYČ!
S novou verzí aplikace přišla i radikální změna v rámci odměňování za dobře hozený PokéBall. Jediná odměna, která zůstala, je CuverBall.
Ohledně CuverBallu se také hodně změnilo, jeho souhrn:
- CuverBall mnohonásobně zvyšuje šanci na chycení Pokémona, obzvláště na vyšším levelu (bez CuverBallu proházíte nesmyslně stovky PokéBallů...)
- Za CuverBall dostanete navíc odměnu 10 XP, když Pokémona chytíte
- CuverBall s novou verzí hry více zahýbá, je třeba jej házet dál
- nová verze hry bojuje i proti tzv. "super hodům", kdy máte na telefonu šablonu pro Excellent hody. Nyní se Pokémon postupně vzdaluje apod. a mnohem více poskakuje, obzvláště opět na všších levelech
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
S novou verzí aplikace přišla i radikální změna v rámci odměňování za dobře hozený PokéBall. Jediná odměna, která zůstala, je CuverBall.
Ohledně CuverBallu se také hodně změnilo, jeho souhrn:
- CuverBall mnohonásobně zvyšuje šanci na chycení Pokémona, obzvláště na vyšším levelu (bez CuverBallu proházíte nesmyslně stovky PokéBallů...)
- Za CuverBall dostanete navíc odměnu 10 XP, když Pokémona chytíte
- CuverBall s novou verzí hry více zahýbá, je třeba jej házet dál
- nová verze hry bojuje i proti tzv. "super hodům", kdy máte na telefonu šablonu pro Excellent hody. Nyní se Pokémon postupně vzdaluje apod. a mnohem více poskakuje, obzvláště opět na všších levelech
Presne moja aktualna vcerajsia situacia, milion vyhadzanych pokeballov na bezcennych pokemonov a okolo to ukazuje len same rattaty, lebo je ich tu jednak vela, ale je to aj totalne zabugovane (chytil som aj inych pokemonov, aj ked mi to stale ukazovalo v okoli len rattaty).ropman napísal:http://i.imgur.com/m0WUIe0.gif
Je to curveball. (do anglictiny sa pravdepodobne dostalo u nas velmi popularne nemecke slovicko die Kurve - zakruta, alebo to bolo naopak).cssco napísal:Jediná odměna, která zůstala, je CuverBall.
No dufam, ze coskoro pride nova aktualizacia, kedy vratia veci, tak ako boli a radsej by mali opravovat bugy.
Ja som to len skopiroval, opravovat sa mi to ozaj nechce
https://www.facebook.com/PokemonGO/post ... 1879465704
neviem neviem ci tie zmeny vratia naspat...
(ja uz par dni mam stiahnuty emulator a hram Pokemon Crystal
neviem neviem ci tie zmeny vratia naspat...
(ja uz par dni mam stiahnuty emulator a hram Pokemon Crystal
No vyzera to tak, ze uplne kaslu na to, co si mysli ich hracska zakladna a v podstate robia presny opak. To pre pokemon go nevesti nic dobre a ak to pojde takto dalej, tak s koncom prazdnin a prichodom zimy do USA a Europy to bude mrtva appka...