Pokémon yellow odbdoba

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Greece Titan
Light Star
Light Star

Pokémon yellow odbdoba

Príspevok od používateľa Greece Titan »

Viete ako máte hru pokémon leaf green coje obdoba green.. je aj taka obdoba pre yellow? ako sa vola?
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pokémon yellow odbdoba

Príspevok od používateľa axxis »

to neviem, ale viem, ze pikachu ma obmenu hromozvod
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

tak toto je čistý fet :lol: :D
spirki
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spirki »

no náhodou, keď si odmyslíte celý ten humbuk okolo toho so seriálom, tričkami, samolepkami tak to bol aveľmi vydarená RPG/adventúrka a sám so ňou na zakládke zabíjal kopu času ...

a nie, žiadna obdoba yellow nevyšla, ale vyšli remaky Golf/Silver pre NintendoDS SoulSilver/HeartGold zatiaľ len japonsky, v aprili aj anglicky
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no neviem, aj keď sa na to pozrieš z hernej stránky, tak nič moc. celá hra stojí stále na tom istom mieste, kde na začiatku..žiadny progress, skoro tá istá grafika, príbeh 0 bodov(stále sa rieši to isté), málo inovácií(ak teda nepočítaš +100 ďalších pokemonov :lol: ). tiež som si myslel, že je to vlastne celkom dobrá rpg, ale pred nedávnom som si to pustil a môžem povedať, že bez toho nadšenia z pokemonov je to pekná nuda :D (po 5. minúte som to vypol)
spirki
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spirki »

no dobre, ja som to hrával pred 10 rokmi a vtedy tu veľa lepších hier nebolo, v dnešnej dobe sa to síce nechytá, ale tak z nostalgie sa celkom teším že si opäť zahrám ...(keď som pred dvoma rokmi narazil na emulátor Sega Genesis s kopou hier, tešil som sa z toho jak malé decko, spať som šiel o 4 ráno ale, zaspomínal som si a teraz ma to tiež nejak nechytá)
Napísať odpoveď