Zdravim,
Chcel by som sa opytat, ci niekto nepozna nejaky pokerovy klub v Bratislave, ktory usporiadava nejake mensie turnaje. Take kde cloveku staci napriklad 20-50eur ako vklad a moze hrat. Jedna sa o Texas Hold'em.
Popripade napiste vase skusenosti, ak ste niekde boli hrat v BA..
Poker club / Texas Hold'em - BA
ahoj, ja sice v kluboch nehram, ale kamarati chodia sem - OD Slimak - Klub 23
http://poker23.sk/index.php?__db_id=0
maju to tam radi, tak skus vyskusat.
Mozno to tu este niekto bude poznat, tak ti da viac info.
http://poker23.sk/index.php?__db_id=0
maju to tam radi, tak skus vyskusat.
Mozno to tu este niekto bude poznat, tak ti da viac info.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hmm a vedel by si zistit aj napriklad ako to tam funguje?
Ked chcem nejaky mini turnaj zahrat, ze sa hra pri jednom stole, az kym jeden nevyhra (ziadne dokupovanie a pod), ako sa k tomu dostat?
Bo maximalne do 50eur by som si chcel zamrvit..Takze nech je tam zaratene vsetko..
Co najviac info o tom..kedze niektorym pojmom na tom webe totalne nechapem...ako tie typy turnajov..
Ak dobre chapem tak:
No Limit Hold´em 15€ 1 Rebuy/1 Addon počet chips 4/4/8tis Garancia 623€
Hra sa az kym niekto nevyhra s tym, ze kazdy si raz moze dokupit zetony (rebuy) a v urcitom case asi 90min si moze raz dokupit zetony (addon)?
Zaklad je 15eur za ktore clovek dostane 4tis zetonov?
Ked chcem nejaky mini turnaj zahrat, ze sa hra pri jednom stole, az kym jeden nevyhra (ziadne dokupovanie a pod), ako sa k tomu dostat?
Bo maximalne do 50eur by som si chcel zamrvit..Takze nech je tam zaratene vsetko..
Co najviac info o tom..kedze niektorym pojmom na tom webe totalne nechapem...ako tie typy turnajov..
Ak dobre chapem tak:
No Limit Hold´em 15€ 1 Rebuy/1 Addon počet chips 4/4/8tis Garancia 623€
Hra sa az kym niekto nevyhra s tym, ze kazdy si raz moze dokupit zetony (rebuy) a v urcitom case asi 90min si moze raz dokupit zetony (addon)?
Zaklad je 15eur za ktore clovek dostane 4tis zetonov?